Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avcitalip

7537'de çok güzel makineydi işlemcisi çokta zayıf değildi tabi yine bir 4200H değiller,750M de çok kötü sayılmazdı.MSI'ın hayırlı olsun ama keşke Lenovo Y510p alsaydın kardeşim ya bu kadar para verdiysen

teşekkür ederim, dediğiniz gibi dell leri de beğenmiştim ama 4200H değil 4200m sini bile göremedim, lenovolarda bence kaliteli, kurumsal şirkette hep lenovo kullanırız bir yamuklarını görmedim daha. Aldık artık ne diyelim bir de msi kullanalım. Ama isim ve güvence olarka hala asus derim, 3000 e çıksam n550jk alırdım.
  • beyler beni de ekleeyin bu sabah aldım ,fakat özelden bana birisi türkçe windows 8.1 başlangıç ekranında key sormayan torrent verebilir mi ?
  • honour07 H kullanıcısına yanıt
    MSI da kaliteli markadır bence ASUS'u aratmaz BMW-MERCEDES gibi düşünebilirsinLenovo'lar fena makineler değiller Y510p çok hoşuma gitmişti bu aralar hayalimdeki makine Y510p idi,gerek Dolby v4 destekli JBL hoparörü,gerek fiyatı,gerek tasarımı(malzeme değil sadece tasarım),gerek donanımı,gerek FHD ekranı + batarya korumaya yönelik yazılımları beni çok cezbediyordu ama X550JK'yı gördükten sonra 1.000 TL fazladan vermeye elim gitmedi,hali hazırda cep telefonu ihtiyacım da var
  • hocam vur dedik öldürmüşsün :D sadece türkçe olanının torrenti yok mu acaba?
  • umuttyalcnkaya U kullanıcısına yanıt
    hocam sen torrenti indirirken diğerlerinin tikini kaldırsana,sana neleri indireyim abi diye soruyor zaten ?
  • ya laptopun heyecanıyla tabi uTorrentte afalladık , kusura bakmayıver bu seferlik :D
  • beyler pcye dvd taktım çok ses çıkarıyor neden böyle bişey oldu acaba
  • Hocam tahminimce caddy garanti kapsamı dışına çıkarabilir. Çünkü ana kasa bölümünde olduğu için onu iyi sorgulayın derim.
    Ramlere gelince tahminimce pahalı olan asusun laptoplarında kullandığı model olduğu için biraz isim katarak pahalılaştırılmış gibi geliyor bence ucuz olanı kullansak da sıkıntı çıkmaz.
  • Torrrent sitelerinde bulunan özellikle All in one paketler editlenmiş versiyonlardır ve içlerinde keylogger benzeri uygulamalar ile gelir. Siz fark etmeden hazır trojan yüklenmiş bir sürüm kurarsınız. Kullanmamakta fayda var.
  • ACIL BIRI BANA YARDIMCI OLABILIRMI ?
    GELDI LAPTOP AMA W8 DRIVER GÖNDERMŞLER
    BEN W7 yükledim şuan driver yok netede giremiyorm mahsur kaldım acil yardımmm
  • ACIL BIRI BANA YARDIMCI OLABILIRMI ?
    GELDI LAPTOP AMA W8 DRIVER GÖNDERMŞLER
    BEN W7 yükledim şuan driver yok netede giremiyorm mahsur kaldım acil yardımmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam youtubeda 757 incelemeni izlemiştim bunu da bekliyoruz. detaylandira detaylandira anlatin lutfen ne zaman gelir inceleme. ben de cok merakliyimdir sizin fiyatiniza bulsa alirim ben de beraber oyun vs incelemesi cekeriz surekli ala aklara yol gosterir. lutfen bir an once hazirlayin heyecanliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ramler arasındaki fark garanti süresi benim bildiğim. Pahalı olanda ömür boyu garanti yazıyor diğerinde 2 yıl.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ödümü patlattın şu an 1 haftadan beri Akbank Direkt ile online işlem yapıyorum.Bende torrent den indirdim kurdum işşallah bir sorun çıkmaz.
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    Internette güvenilir bir kaynak olmadıktan sonra şüpheci olmak en garantisi. Çektiğiniz sürüm temiz bile olsa aktivasyon araçları kullanıyorsanız onlarda bir şekilde tehdit oluşturuyor. Adamlar hayrına çıkartmıyorlar bu dosyaları
  • arkadaşlar bugün itibari ile n11.com sitesinden 1730 tl ye 9 takside almış bulunmaktayım cihazı..cihaz teslim edildi..bende zamundadan win 8.1 indirdim..şimdi birisi bana şu pc yi ilk açılış itibari ile nasıl win yükleyeceğimi anlatabilirmi..ilk önce driver cd sinimi yüklemem gerekli yoksa win 8.1 imi..sıfırdan anlatabilecek bi arkadas varsa pm ile ulaşabilirmi numaramı vereyim o arkadasa ve gece sabaha kadar nöbetçiyim bununla uğrasacağım..şimdiden teşekkürler herkese..
  • beyler şu ekran kartı 344.11 sürümü güncelleme sorununa acil yardım edin ,1 saat sonra yola çıkcam , izmire gitcem
  • wkend kullanıcısına yanıt
    hocam aldığınız fiyat çok iyi link atabilir misiniz bize de .
  • gece falan atarım bi render çekeyim yükler hemen 2,5 dk falan oldu zaten
  • umuttyalcnkaya U kullanıcısına yanıt
    İzmir/Buca dayım gelirsen yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.