Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    w8 se şunu uygula
    Aykut Yeniyoutube
    Asus X550JK Sürücü Sorunu Çözümü
    http://www.youtube.com/watch?v=XBBDH3cTpNY
  • Arkadaşlar Win 8.1 yükledim aldığım gibi. Wifide SINIRLI BAĞLANTI sorunu yaşıyorum. Yanı kısaca kopmalar oluyor. Sorunun nedenini bilen var mı ? Acaba Win 8 yüklesem düzelir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum..
  • İlk sayfada gerekli driverlara ulaşabilirsiniz.
  • tm kardeş buldm yaptım tüm ayarları fakat bir sorum var yardımcı olurmusunz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AUZEF -- 11 Ekim 2014; 21:12:13 >
  • Tabi buraya yazın sorununuzu elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • ben çoğu zaman prize takılı kullancam pil ölmesin 1 ayda nasıl olcak program filanmı atmam lazım ?
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle cooler master u2 öneriyorum ;) (geç oldu ama kusura bakma )
  • Dostum bu y510p işi hiç olmadı oturmamış bir sli 'ye 100 derecenin altına inmeyen ısıya oyunlarda sli yüzünden sıkıntı çıkarmasına rağmen hala y510p diyosun ilginç zaten forumda da çoğu kişi alıp sattı bunun yerine msi 'ın gtx765 -850m laptopları önerdiler bu da konu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_86993483/key_lenovo+y510p/tm.htm neyse iyi akşamlar bu arada laptopu almışsın hayırlı uğurlu olsun inş bende alacam yakında

• Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    Haklısınama onun için gpu ların önceliği değiştirilerek çözüm sağlanıyor diye biliyorumya ben onun herşeyden önce tasarımına,ses sistemine ve ekranına hastayım :) +ssdh ile geliyor çeşitli lenovo yazılım üstünlükleri var.şu x550 lerin hoparlörleri lenovoların yanının yanından benim için geçemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus44

344.11 driverini kurdum ama nvidia denetim masasına giremiyorum (şuanda nvidia gpuya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz) hatası alıyorum nasıl çözebilirim
    Ram konusunda kararsız kaldım ya, 4 ekleyecektim ama hazır almışken 8 mi eklesem diye düşünüyorum. sıcaklık olur diye düşünüyordum neyseki 4 ile 12 arasında hiç fark yok sıcaklıklarda.
  • Dvd-rom hafiften sallanıyor kapalıyken var mı başkasında bu durum?
  • Bu pcdepo'yu anlamak mümkün değil beni mi bekliyor ne anlamadım gitti tam ben kesin alacam ya indirim mindirim yok acaba evren bir işaret mi gönderiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xxtarzi08

Bu pcdepo'yu anlamak mümkün değil beni mi bekliyor ne anlamadım gitti tam ben kesin alacam ya indirim mindirim yok acaba evren bir işaret mi gönderiyor bana

Hocam bende senin gibi her aksam indirim yapan pcdepo benim alacagimimi duydu daha indirim yapmiyor haftasonunu bekledim indirim olur diye hic bi gelisme olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar buraları geziyor, bakıyor talep var millet dayanamayıp yüksek fiyattan alıyor haliyle zirve de tutuyor fiyatı. Yanlış bilmiyorsan o sitenin kullanıcısı bile var burada, reklam bile veriyolar. Herşeyden haberleri var yani. Ne kadar çok talep o kadar nazlı fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

arkadaşlar bugün itibari ile n11.com sitesinden 1730 tl ye 9 takside almış bulunmaktayım cihazı..cihaz teslim edildi..bende zamundadan win 8.1 indirdim..şimdi birisi bana şu pc yi ilk açılış itibari ile nasıl win yükleyeceğimi anlatabilirmi..ilk önce driver cd sinimi yüklemem gerekli yoksa win 8.1 imi..sıfırdan anlatabilecek bi arkadas varsa pm ile ulaşabilirmi numaramı vereyim o arkadasa ve gece sabaha kadar nöbetçiyim bununla uğrasacağım..şimdiden teşekkürler herkese..

hocam aldığınız dükkanın linkini atabilir misiniz? Çok güzel fiyata satın almışsınız hayırlı olsun.
  • Beyler son 1.5 haftadır çıldıracağım hala karar veremedim :D Asus'daki performans ve ekran kartı beni çok çekiyor fakat herkes ayrı bir sorundan bahsediyor. Aşağıdaki bilgisayarlarda bildiğim kadarıyla işlemci daha kuvvetli ama ekran kartı gt740m asusa göre bu oyunlar da inanılmaz derece dedirtecek kadar bir fark yaratır mı? Ne yapmalıyım lütfen yardım.

www.istanbulbilisim.com.tr
    MSI CX61 2OD-231XTR Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-fiyati,109926.html

• Arkadaşlar burda 1723 TL ye buldum. Pcdeponun indirim yapacağı filan yok. Güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Eksende 1650 tlye bulmuştum Kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    hocam ekolayzır hiç hoşuma gitmedi acaba bir çözümü var mı ? gerçekten bu hoparlörleri tasarlayan daha doğrusu ses kartını mı tasarlayan mühendis arkadaş nasıl bir zevke sahipmiş hiç anlayamadım çok berbat bir ses kalitesi var baslar hiç hissedilmiyor çok yüzeysel geçiyor sanki eski nokialardan kulaklıkla müzik dinlermişçesine bir ekolayzır alıyorum :( acaba çözümü ne ? siz nasıl yapılandırdınız ?
  • merdo_37 kullanıcısına yanıt
    pahalı kardeşim pahalı,bekleyin illaki düşecektirben Teknolojikapinda dan aldım şimdilik bir problem yok,sadecenotebook'ta güvenilir firmalardan birisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfa911

quote:

Orijinalden alıntı: wkend

arkadaşlar bugün itibari ile n11.com sitesinden 1730 tl ye 9 takside almış bulunmaktayım cihazı..cihaz teslim edildi..bende zamundadan win 8.1 indirdim..şimdi birisi bana şu pc yi ilk açılış itibari ile nasıl win yükleyeceğimi anlatabilirmi..ilk önce driver cd sinimi yüklemem gerekli yoksa win 8.1 imi..sıfırdan anlatabilecek bi arkadas varsa pm ile ulaşabilirmi numaramı vereyim o arkadasa ve gece sabaha kadar nöbetçiyim bununla uğrasacağım..şimdiden teşekkürler herkese..

hocam aldığınız dükkanın linkini atabilir misiniz? Çok güzel fiyata satın almışsınız hayırlı olsun.

biraz önce baktım stokgörünmüyor..indirim kenti diye bir site idi 1732 tl ankarada yerleri var telefon falan mevcut.ama dolara bağlı olarak fiyat iniyor çıkıyor ben gece nöbetçi iken sabaha karsı 5 te denk geldi site.bu sitenin birde n11.com da ki yerinden aldım ben saygılar.ürün orijinal kapalı geldi..4 gb ram ilave etmesini istedim ancak mail gönderirseniz kabul ederim onun haricinde yapmam dedi.garanti dışı kalmasından çekindi galiba.yalnız şunu belirtmek isterim ki bende kupon falan pepsi indirim falan vardı oşekilde indirimli aldım.normal satış 1760 civarındaydı saygılar

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.