Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki yazılmıştır çizilmiştir doğrudur ama ben şimdi bu ram eklemeyi nasıl yapacağız kafam karıştı kapağı açıp direk takıyormuyuz nasıl oluyor ? Birde bu 8gb ram eklediğimiz zaman bir sıkıntı olmaz demi ? (emin olmak için soruyorum)
  • 1700 liralık bir laptoptan daha ne bekliyorsun anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxtarzi08 -- 12 Ekim 2014; 13:02:18 >
  • fiyati 2000 TL yapıp ekranı 1080p yapmalarını.
  • Denek olarak kullanıyoruz derken bilgi almak için kullanıyoruz desek daha iyi olur,Ebrar'da hep 16GB yazıyordu sanki ? olmazsa +4 takacağım hiç riske gerek yok ki bu makine bozulana kadar 8GB'ın sorun olacağını sanmıyorum.Tabi 12GB olsa daha iyi olur ama riske atmaya değmez diye düşünüyorum,Anakart kabul etse bile uzun vadede sorun olmayacağını kimse iddia edemez düşüncesindeyim.
  • Bu arada Asus Anakartlardan Elini çekti. Sadece Rog serisine ve X99 serisi anakartlara garatiye bakıyor . Artık AsusTek Türkiye çözüm bulacak bu soruna .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-BONEX -- 12 Ekim 2014; 13:08:12 >
  • T-BONEX kullanıcısına yanıt
    2000 TL'ye verirlerdi zaten 1080p makineyi (adam +4GB ram takmış 1900-2000 TL şu haline istiyor zaten)
  • Bataryası çıkıyor mu x550jk nın. Ve ram takınca garanti dışı oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim Gibi daha doğrusu düzelteyim, +4 ram verselerdi ve 1080p ekran Çok güzel olurdu ,ama fiyatı yükseltirdi asus 2200TL en az
  • vethek34 V kullanıcısına yanıt
    bataryası çıkar veya çıkmaz reset atarsan sorun ortadan kalkar . Garantiye gelince Büyük ihtimalle.
  • T-BONEX kullanıcısına yanıt
    aynen,o zaman 2200'e de bu makineyi al başının üzerine koy ama 2200TL'de verdikten sonra 500 falan daha verip i7 li multimedya özellikleri vs. daha iyi olan y510p alınabilirdi.Mesela ben bu makinenin ses sisteminden nefret ediyorum halbuki lenovo da jbl var ortalığı bir anda klube çevirir
  • Pc depo 1731 diyor 1650 civarına inse geçicem siparişi. Arkadaşlar 1800 civarında alanlar bile varmış. Bekleyin gözünüzü seveyim.

• Hayır ben bataryasını çıkarıp kullanmayı düşünüyorum da ondan sordum çıkıyor mu ?

• Bune hızdır arkadaş adamlar resmen al sana indirim dediler yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: merdo_37

Pc depo 1731 diyor 1650 civarına inse geçicem siparişi. Arkadaşlar 1800 civarında alanlar bile varmış. Bekleyin gözünüzü seveyim.

Pcdepo 1895 oldu ya düşmüyor 2 hafta önce 1600 dü almadım :( bekliyorum 1700 altına düşmesini ama artık düşmez gibi duruyor siz ne dersiniz

• Bilgisayarın 1600 civarı fiyatı var bence. Çok rağbet olduğundan fiyatı uçuruyorlar. Azıcık sabır.

• Asus a bidaha bulasmam bulassamda X99 serisi anakart alırım . Çünkü Garantiye bakmıyor artık ( Rog Serisi Hariç.)
  • DayZ de Full çözünürlük ve orta ayarlarda 30-35 fps veriyor.Hafiften wasd tuşlarının olduğu bölgede ısındı ama kapattıktan 5-10 dk sonra geri normale döndü.
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

• Arkadaşlar ben iki tane online oyun yükledim ve problem yaşıyorum birisi warface diğeri skill problemde tam olarak söyle warfacede oyunun launcher ını acıyorum oyuna giriş yaptıktan sonra siyah ekran geliyor sonra tam oyun acılacakken simge durumunda kuculuyor ve simgeye tıkladıgımda da acılmıyor skill de ise oyunu acıyorum tam her hangi bir odaya girdigim de yine oyun tam balayacakken simge durumunda küçülüyor ve yine simgeye tıkladıgımda acılmıyor.
    ekran kartım güncel nvidia ile acmayı denedim belki geçiş sorunu yasıyordur diye yine aynı şey oluyor win8.1 kullanıyorum .Arada canı isterse oyunları acıyor bu bahsettıgım ıkı oyunu ve hdd den hafif cızırtılı bir ses geliyor ben anlamadım yardımcı olursanız sevinirim tw den yardımcı olabilecek arkadaslardan da yardım beklıyorum.bilgisayardı daha 3 gün önce aldım asusx550jk
  • Bencede düşmez bilgisayarın fiyatı ben 2-3 haftadır takip ediyorum 1650-1750 liraya alınabilecekken fiyatlar birden arttı bende daha fazla artmadan 1800 liradan almak zorunda kaldım.

• forumdaki kullanıcıların izlenimlerine göre bilgisayarın soğutma sistemi müthiş.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.