Bildirim
Asus X550JK-XO012D Notebook
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de ciddi dusunuyorum bu cihazı ama sorunlu sanırım Cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nedir sorun herhangi bir şikayet yok forumda falan... -
-
Bende haftaya alacağım ama aynı şekilde sürekli sorunlu diyorlar adam gibi bir kaç ay kullanıp yorum atan yok
1) urun 27 agustosta cikti piyasaya yani daha yeni sayilir,
2) 3 haftadir kullaniyorum,kesinlikle bir sikintisi veya sorunu yok, en azindan donanimsal. bi sikintisi olan varsa bu o kisinin cikardigi problemdir.
quote:
Orijinalden alıntı: theCrooLL
1) urun 27 agustosta cikti piyasaya yani daha yeni sayilir,
2) 3 haftadir kullaniyorum,kesinlikle bir sikintisi veya sorunu yok, en azindan donanimsal. bi sikintisi olan varsa bu o kisinin cikardigi problemdir.
Siz nereden aldınız?
Ürün iyide bende almayı düşünüyorum ama fiyatı şuan çok pahalı en fazla 1700 verilir
hard disk sesi nasıl sizde ? -
ben 1 aydır kullanıyorum bi sıkıntı olmadı ilk geldiğinde windows 7 kurdum şu anda da windows 8.1 kurulu ikisinde de sorun yok harddiskten gelen ses arada bende de oluyo ama abartılacak kadar çok değil, o da sessiz bi ortamda kullanırsanız farkediliyo sadece -
teşekkürler nerden aldınız? -
netsiparis.com hatta şu anda 1704 tl fiyatı sitede -
ebrar'dan.
ben cok dikkat ettim ama herhangi bi ses duymadim.
Sans isi sanirim bazilari ses var diyo bazilari yok diyo
Herkeze cevaplar için teşekkürler bence bu laptop daha pahalı bile olabilirdi işlemci ve ekran kartı son mimari ve gayet iyi asus markalı olduğundanda garantide veya parçalarında sorun yaşıyacağımı düşünmüyorum. -
cihazı salı günü aldım deneyebildiğim kadarıyla size söyleyebileceğim, cihaz sorunlu vs değil oyunlarda istenilen performansı veriyor.ben zaten ağırlıklı oyun için aldım denediğim oyunlar crysis 3 medium ayarlarda akıcı (kaç fps aldığıma bakmadım) League of Legends full ayarlar 60 fps en düşük / Far cry3 aynı şekilde (medium high karışık ayarlarda)
denediğim oyunlar bunlar bu oyunlarda herhagi bi sorunla karşılaşmadım bilgisayarı sadecenotebook.com'dan aldım
Elektronik şans işidir tabi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 18 Ekim 2014; 11:26:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JustWatchMe
cihazı salı günü aldım deneyebildiğim kadarıyla size söyleyebileceğim, cihaz sorunlu vs değil oyunlarda istenilen performansı veriyor.ben zaten ağırlıklı oyun için aldım denediğim oyunlar crysis 3 medium ayarlarda akıcı (kaç fps aldığıma bakmadım) League of Legends full ayarlar 60 fps en düşük / Far cry3 aynı şekilde (medium high karışık ayarlarda)
denediğim oyunlar bunlar bu oyunlarda herhagi bi sorunla karşılaşmadım bilgisayarı sadecenotebook.com'dan aldım
Elektronik şans işidir tabi..
Ne kadara geldi toplam maliyet -
1800 civarı bonusa 9 taksit -
Benim bu aralar önerdiğim favori notebook'um ya özellikleri fiyatı gerçekten iyi şu anda ben bir sıkıntısı olduğunu duymadım ama gören bilen varsa bilemem
1800 den daha uygun yerler var araştırın iyice derim
http://www.netsiparis.com/asus-x550jk-xo012d-notebook_p11201020442
Benzer içerikler
- game garaj laptop alınır mı
- gt740 4gb oyun performansı
- dell laptop alınır mı
- lenovo laptop yorumları
- vivobook nedir
- hx işlemci nedir
- yazılım için laptop
- honor magicbook art 14
- en iyi laptop markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X