Şimdi Ara

ASUS X550JK-XO012D vs. ASUS X555LN-X031D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki bilgisayar arasında kaldım X550JK oyun konusunda çok iyi, diğer özellikleride fiyat/kalite olarak gayet iyi ama X555LN 'de i7 2.0 işlemci var ve 8GB Ram var. Bende çok oyun oynamayan biri olarak kafam karıştı hangisi daha uzun süre gider bilemiyorum.

Diğer bir noktada bende 6-7 sene önce Asus vardı menteşeleri X550JK ile aynıydı bir süre sonra kırılmıştı servisi çok iyiydi ve bilg için çek verdiler bende başka bilgisayar olmamasından dolayı mecburen HP aldım birdaha asla almam HP istersen 2000 daha ucuz olsun (HP Pişmanlıktır bence) .

X555ln menteşesi tek parça X550JK 2 parça (benim eski bilg. olduğu gibi)

İkiside çok iyi bilgisayar ama dayanıklılık ve i7 olmasından dolayı X555 daha yakın geliyor bana ama hangisi daha hızlı ve uzun süre gider ondan emin değilim. Şarj kapasitesi olarak aynı görünüyor ağırlık vs. herşeyi ikisininde aynı, malzeme aynı. Klaveyeyi bilmiyorum.

Birde X555LN'de 8 gb ram var acaba 16 veya 12'ye çıkıyor mu? bunada bir cevap bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremagic -- 13 Ekim 2014; 16:32:37 >

• Laptopu duvardan duvara vurmuyorsan x550jk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 555ln max 8 gb destekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x550jk 8gb takılabiliyor diye okumuştum yani max 12 gb olabiliyor. takdir senin ben 550jk'da karar kıldım ve aldım.
  • Duvardan duvara vurmuyorum ama o zamanlar tamamında bu sorun çıkmıştı ortasından mavi çizgi çıkıyordu ama asusun servisi gayet kaliteli olduğundan para iadesi yapmıştı :) .

Ben i7 2.0 mı daha hızlı i5 2.8mi ona karar veremiyorum.

X550JK ekran kartı konusunda gayet daha iyi ama i5/i7 farkı kafa karıştırıcı. Klavye olarakda aynı sanırım ikisi.
  • Ben tasarım olarak x555 iyi daha çok beğeniyorum bildirim ledleri vs çok güzel
    Maalesef x550jk nin donanımı da baya üst seviyede

• Donanım olarak ekran kartından başka hiçbir + özelliği yok gibi? Diğer bütün özelliklerde (Ram, işlemci) X555 iyi değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremagic

Donanım olarak ekran kartından başka hiçbir + özelliği yok gibi? Diğer bütün özelliklerde (Ram, işlemci) X555 iyi değil mi?

Sadece ekran kartı başka da bir özelliği yok

• Sanırım i5 2.80 işlemci i7 2.00'dan daha kapasiteliymiş tablolardan onu anladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.