Şimdi Ara

ASUS X550JX Takipçileri Bir Baksınlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buradan daha önce alışveriş yapanlar, web sitesinden iade butonu ile işlem yapıldığında iadeyi hemen yapıyorlar mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. bu indirim işi beni de biraz soğuttu doğrusu. durup dururken 70 lira fazla vermek istemiyorum. bir de sistem biraz ilkel bir onay maili bile göndermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkee

buradan daha önce alışveriş yapanlar, web sitesinden iade butonu ile işlem yapıldığında iadeyi hemen yapıyorlar mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. bu indirim işi beni de biraz soğuttu doğrusu. durup dururken 70 lira fazla vermek istemiyorum. bir de sistem biraz ilkel bir onay maili bile göndermiyor.

Arkadaşım bende oradan iade talebi açtm açıklamaya da yazdım fiyat politikası yüzünden v.s diye. Rahat ol ürün gelmedi zaten. Pazartesi benle kontak kurarsan indirimle alakalı dönüş yaparız beraber. Ben ya para iadesi alıp biraz beklerim veya yeni fiyattan sipariş geçerim ya da hediye gönderin diyeceğim laptop çanta mouse ne varsa artık. 1 günde 80 küsür lira kayıp saçma
  • Hayatta iade etmem bayramdan sonra kesin 2250 bunun fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Ben buradan 3 ya da 4 PC aldım. Hiç sorun yaşamadım. Hatta birinin ekranında leke vardı gönderdim hemen yenisi gönderdiler. Bana bir yamukları olmadı şimdiye kadar.

Teşekkür ederim...
  • gayet iyi fiyat 950m ekran kartı performansını bu fiyata hiçbir i7 li makinada bulamazsınuz full hd olayınıda kafaya takmayın öyle büyük bir fark olmadığını görütüde anlarsınız kullanıncave bu haliylede sizi tatmin ediceğini görüceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanErturk -- 27 Eylül 2015; 15:58:50 >
  • i7 ve gtx 950 olduğunda direk fiyat 3000 tl ye cıkıyor zaten
  • şu anda tek çekim 1712, taksitli fiyatı 1902 tl
  • Para iadesi ile ilgili...

Bayram öncesi hafta asus laptop siparişi verdim. Parayı da banka havalesi ile peşin yolladım. Havale ile daha indirimli idi.

Sipariş vermeden ve havale yapmadan önce birkaç kez bayram öncesi çocuğuma alıyorum gecikme olmaz değilmi diye sordum. Bayram öncesi muhtemelen pazartesi teslim ederiz dediler. Parayı havale ettim.

Cumartesi aradım pazartesi elimizde olur dediler. Bayram öncesi kargo yoğunluğu sorun olmasın diye elden gidip teslim alacaktım.

Havale ve sipariş öncesi değişik birkaç erkek yetkili ile görüştüm. Sözler verildi.

Pazartesi ve salı günü defalarca aradım herhalde tesadüfen hep bayan yetkililer çıkmaya başladı ve hep geliyo, gelecek, depoya soralım vs dediler. Salı günü ısrarlı sorularım üzerine bayram sonrası getirebiliriz dediler. Daha önce izmirde çalıştığımı ve bayram izninden önce istanbulda olacağımı bayram sonrası teslim alamayacağımı belirtmeme rağmen, çok pişkin ve rahat bir eda ile bayram sonrası dediler.

derhal paramı geri yollayın dedim. EFT saat 11 den sonra oömuyo yarın (yani arife günü çarşamba) yaparız dediler. Meğer çarşamba çalışmıyorlarmış. Defalarca ısrarla para iadesini konuşuyoruz. Çarşamba diyor yollarız ama çarşamba çalışmayız demiyorlar... Daha çok detayı var...

konu açıp anlatacağım.. Bakalım paramı ne zaman iade edecekler bekliyorum....

PC DEPO ya alışveris yaparken dikkat edin... Parayı alana kadar iyiler para alındımı ne halin varsa gör... sözler unutuluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mburak06

şu anda tek çekim 1712, taksitli fiyatı 1902 tl

Nerede 1700 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.06 ' da fiyatları artırdılar. ben geçen hafta bugün taksitle 2105 tl. ye almıştım. henüz göndermediler ama. ben de bugün eskisi için iade talebinde bulunup kargo dahil tek çekim 1720 tl. ye tekrar sipariş verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_107649365/mpage_15/tm.htm

burda da konusu var.
  • bi altını alın ne olcak sonu jk olan da güçlü makine ben aldım memnun kaldım
  • ASUS X550JX Notebook GTX 950M Ekran Kartı i7 İşlemci fyatına göre gayet iyi donanıma sahip

http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook
  • Toplu bir şekilde istek yapalım. Fiyatı bi daha indirsinler. @HakanErturk PCdepo çalışanı gibi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişinizi gönderilip gönderilmeyeceğinden fazla emin olmayın.

Bayram öncesi asus siparişi hikayemi anlatmıştım. Defalarca teyit almama rağmen pazartesi teslim etmeleri gereken laptopu salı günü öğlene kadar teslim edemediler. Öğleden sonra bayram sonrası teslim edebiliriz dediler. Onlara havale ettiğim para 4.880 tl idi. sonuçta ben çocuğuma söz verdim acilen paramı iade edin bugün dedim ben başka yerden alayım bari. Siparişi iptal edin dediğimde balıklama atlayıp iptal ettiler. Demekki bir problemleri vardı ve söylemediler, bilemiyorum.

Havaleyide salı günü yapamadılar. Çarşamba günü aradığım bütün satıcılar kapalı olduğundan ve başka nakit param olmadığından aynı laptopu 5.00 tl ye kredi kartına taksitle almak zorunda kaldım. Dolayısıyla bana yaklaşık 700 TL daha fazla para harcattılar ve ben salı günü akşam 6 civarı ucu ucuna pahalı ürünü satın aldım. Dün hesabımı kontrol ettiğimde havalenin hesabıma arife günü yapıldığını gördüm ama benim için çok geçti.

Sonuçta sözlerinde durmadılar ve bana fazladan yaklaşık 700 TL harcattılar.

PC DEPO dan ürün alırken dikkat edin. Çünkü telefonda sürekli atlatıp, doğru konuşmuyorlar...

• pcdepo artık bilgisayar firmalarına satış yapmama adına ürünleri 3-4 günde kargoya veriyor galiba ordan alıp g.g de çok satış yapıyordum buda benı sıkıntıya soktu son kullacılar alsın ama toptan alanlar için olumlu olmuyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirci_hzl

pcdepo artık bilgisayar firmalarına satış yapmama adına ürünleri 3-4 günde kargoya veriyor galiba ordan alıp g.g de çok satış yapıyordum buda benı sıkıntıya soktu son kullacılar alsın ama toptan alanlar için olumlu olmuyor bu

Çok uygun olmadığı sürece pcdepo'dan bir daha alışveriş yapmam, bir defa yaptım tecrübe edindim. Fakat konu size gelince bence gayet doğru bir karar almışlar. Sizin gibi işyeri/dükkan sahibi olup (ki yukarıda 15 tane aldığınızı belirtmişsiniz) sıcak fırsat bölümünü sömüren bim, a101 gibi mağazalarda gübre indirimi bile olsa kapıya araba dayayıp hepsini alanlara az bile.
    Ticaretinde bir kültürü olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wywh -- 1 Ekim 2015; 1:14:14 >
  • www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook-2

İ7 olanda şuan fiyat uygun gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü sipariş verdik ürünlerden haberi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.