Şimdi Ara

ASUS X550JX Takipçileri Bir Baksınlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben buradan 3 ya da 4 PC aldım. Hiç sorun yaşamadım. Hatta birinin ekranında leke vardı gönderdim hemen yenisi gönderdiler. Bana bir yamukları olmadı şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fhd olmadıktan sonra ekran kartı yüksek olsa ne olur. Z5070 i7 fhd almak bence daha mantıklı.

Ayrıca 4gb ram az gelir bu makineye.

• Bilgisayarı takip edenler için fiyat sıcak. Haber verene teşekkürler.
  • PC depodan alışveriş yapanları dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum. Bayram öncesi hafta bir Asus satın alma maceram oldu. Sözlerinde durmadılar. Defalarca telefon etmeme rağmen birçok kez yalan söylediler. Sözlerinde durmadılar. Siparişi iptal ettim. Banka havalesi yapmıştım ve 10 gündür paramı kullanıyorlar. Henüz iade etmediler. Bakalım bu macera nasıl sonuçlanacak. Gelişmeleri bütün detayları ile anlatacağım. Ama şu ana kadar telefonda defalarca yalan söylediler. Görüştüğüm farklı farklı 4-5 yetkilisi de yalancı.

Alışveriş yaparken dikkat edin. Yalan çok...
  • Ben gtx850m olanını 1.5 ay önce ebrardan 1850ye, bilendenaldan da 8 de ram 150 ye aldım 2000 etti. 300e wd element harici 2tb siparis ettim daha yeni hepsiburadadan. 2300e hersey halloldu. Ama bugün 5 saat witcher 3 oynadım işlemci 70derece oldu en son. Zalman soğutucu da lazım aslında

• oyun için alınacaksa orta düzeyde bir sistemi var bence tercih edilebilir fiyat dolar kuruna göre makul geldi bana
  • Konuyu açan arkadaş sanırım pcdepo'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wywh

Konuyu açan arkadaş sanırım pcdepo'dan.

Olsa bile firsat ozelligini kaybediyor mu. Sitenin yarisi reklam zatwn. Herkez hesapli urun sattigini idda ediyor, burasi suan satiyor.

• 2 hafta once 2200 'e almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 26 Eylül 2015; 9:09:57 >
  • bu modeldeki tek çekindiğim nokta 1366x768 olması.
    sizce çok sorun olurmu?
  • 6 iş günü nedir be bide bayramıda katsan ohoo, seneye yollasalar iyidir.
  • Burdanda alabilirsiniz 3 günde teslimhttp://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jx-xx099d-notebook

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx099d-i5-4200h-4gb-750gb-gtx950m-dos-P25117735

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbus_dnz -- 26 Eylül 2015; 16:23:51 >

• Benimde daha once bir kac alisverisim oldu bu siteden. Sorun yasamadim. Uzun suredir bu notebook u takip ediyordum. Bu fiyata dolar bu haldeyken baya uygun. bende almayi dusunuyorum.

• arkadaşlar ben bu pcdepo kadar yüzsüz firma görmedim ya. yani paramızı bildiğin işletiyor yetmezmiş gibi fiyatını gene düşürmüşler.

Dün kampanya var diye satın aldım 2075 liraya geldi bana. Bugün gönderim süresini 8 yapmışlar ben alırken 6'ydı.

Fiyatı kargo dahil 2000 liraya geliyor artık fiyatını düşürmüşler hemen iade talep oluşturdum.

1 günde 70 lira ziyan çok saçma ve rezalet bir pazarlama stratejisi alırken tekrar düşünün.
  • Bende sipariş verdim 15 adet gitti gidiyordan satıcam bayramdan sonra 2350 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

arkadaşlar ben bu pcdepo kadar yüzsüz firma görmedim ya. yani paramızı bildiğin işletiyor yetmezmiş gibi fiyatını gene düşürmüşler.

Dün kampanya var diye satın aldım 2075 liraya geldi bana. Bugün gönderim süresini 8 yapmışlar ben alırken 6'ydı.

Fiyatı kargo dahil 2000 liraya geliyor artık fiyatını düşürmüşler hemen iade talep oluşturdum.

1 günde 70 lira ziyan çok saçma ve rezalet bir pazarlama stratejisi alırken tekrar düşünün.

Sizin siparişte ne yazıyor?
    Ben dün sipariş geçtim sipariş tamamlandı dedi baktım karttan para çekilmemiş, sonra yine sipariş verdim yanlışlık oldu herhalde diye. Bugün baktım yine para çekilmemiş.
    Az önce fiyatın düştüğünü görünce yine sipariş verdim. İnşaallah 3 tane yollamazlar.
    Baktım yine karttan para çekilmemiş.
    Sizden tahsilat yapilmismi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Eylül 2015; 17:42:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

arkadaşlar ben bu pcdepo kadar yüzsüz firma görmedim ya. yani paramızı bildiğin işletiyor yetmezmiş gibi fiyatını gene düşürmüşler.

Ben dün sipariş geçtim sipariş tamamlandı dedi baktım karttan para çekilmemiş, sonra yine sipariş verdim yanlışlık oldu herhalde diye. Bugün baktım yine para çekilmemiş.
    Az önce fiyatın düştüğünü görünce yine sipariş verdim. İnşaallah 3 tane yollamazlar.

Benim karttan para çekimi yapışmış siparişte bekliyor yazıyor. Ama takmıyorum fiyat düşünce iade talebi açtım pazartesi ararlar illa ki.

Çok saçma bir durum farklı kartlar da var bende ama bunların gene fiyat düşüreceğini tahmin ederek sipariş geçmiyorum şimdilik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Benim karttan para çekimi yapışmış siparişte bekliyor yazıyor. Ama takmıyorum fiyat düşünce iade talebi açtım pazartesi ararlar illa ki.

Çok saçma bir durum farklı kartlar da var bende ama bunların gene fiyat düşüreceğini tahmin ederek sipariş geçmiyorum şimdilik.

Ben 3 sipariş geçtim para çekemediler diye. Pazartesi belli olur.
    Üçündede sipariş bekliyor yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Eylül 2015; 17:57:06 >

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    kart limitinizde düşüme olmamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkee

kart limitinizde düşüme olmamış mı?

Olmamış. Bankayı aradım bi işlem görünmüyor dediler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.