Şimdi Ara

Asus X550jx vs Acer v7 Nitro(i5 versiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ikisi arasinda kaldim.Bir yanda asus bir yanda acer.Acer hakkinda da biraz onyargilarim var servisi hakkinda cok sikayet var sizce hangisini almaliyim

Asus:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler

Acer:http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v7-nitro-core-i5-4210h-35ghz-8gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

2500-3000 arasi baska laptop onerilerinizde olabilir monster ve victor hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haznedar06 -- 5 Temmuz 2015; 17:38:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haznedar06 H kullanıcısına yanıt
    marka olarak bilemem ama bence donanımsal olarak acer daha üstün ve aradaki farkı hakediyor. sadece işlemciden kaybediyor, evet işlemcisi daha düşük ama mevcut ekran kartı için yeterli, özel olarak işlemci gerektiren işlerde kullanılmayacaksa gayet iyi bi işlemci. ekran kartı epey bi daha iyi; ekranı full hd vs. marka konusunu bi araştırın, ben acer tercih ederdim büyük ihtimalle.
  • Düşünmeye gerek bile yok acer kesinlikle.

• Tesekkurler cevaplariniz icin laptopu genelde oyun icin kullanmayi dusunuyorum cs.go lol gta5 vb.

• haznedar06 H kullanıcısına yanıt
    amaç oyunsa, ikisi arasından kesinlikle acer. lol ve cs:go için bi fark olmaz, her laptopta da akıcı oynarsınız ama gtaV açısından acer daha yüksek ayarlarda aynı akıcıkta oynamak için daha iyi şu linki bi inceleyinhttp://www.notebookcheck.net/GTA-V-Benchmarked.140881.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 5 Temmuz 2015; 0:51:46 >
  • Tesekkurler hocam aradaki fark azbuz degil dusuncem acere kaymaya basladi

• Acerin i7 li versiyonununu ve asus u bende takip ediyorum ve aynı şekilde arada kaldım. Acer de kronik sorunlar var. (wi-fi, ekranda ışık sızması, pildeyken ana karttan gelen ses, ekran çerçevesi açılması vs) Forumda sıkça paylaşılmış bir inceleyin derim. Asus da ise ses azlığı sorunu var benim tespit ettiğim. birde klavyesi hakkında 1-2 şikayet okudum bu sabah yeni alanlarda. Kısacası forumu biraz inceleyin almadan derim.
  • Tesekkurler hocam.Forumda aceri onceden incelemistim isik sizmasi sorun degil goldda var o bilgisayar deneyip alirim zaten beni acerde dusunduren servisi ve ekran cercevesinin acilmasi bu iki olay beni ikilemde birakiyor

• ya kardeşim link atacağın zaman : dan sonra boşluk bırak. Düz yazı oluyor yoksa. bende acer öneririm

• Kusura bakmayin.Telefondan yazıyorum ve toplasak 2. Veya 3. konu açısımdir acemiyim biraz.Yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haznedar06 -- 5 Temmuz 2015; 17:37:11 >
  • eğer vereceğiniz paradan dolayı sıkıntılıysanız jx yerine jk fazla bir performans kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum.
    ama 2600'e kadar para problem değilse kesinlikle acer derim. gtx 860m, gtx950 den de üstün bir kart. ayrıca 1080p full hd ekranın tadını led hd 'de bulamazsınız, kaldı ki deneme imkanınız da var gold bilgisayarda.
    3 dizüstü kullandım 3üde acer'di. hiç bir sorun yaşamadım servislik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 5 Temmuz 2015; 21:17:31 >
  • Hocam tesekkur ederim cevabiniz icin.Acer servisiyle ilgili bi sorun yasadiniz mi peki genelde servisinden sikayetlenmisde

• servisle hiç işim olmadı hocam
  • Hocam bugün mediamarkt'ta acer ı kısa bi inceledim kasa kalitesini nedense hi. beğenmedim,ayrıca lenovo y50'ninkini de beğenmedim ayrıca belirtmek isterim :) bir bakıp öyle alın ben de fırsatım olursa tekrar bakacağım çünkü ekran kartı ve ekran çok önemli etkenler
  • Tesekkurler cevaplariniz icin bende simdilik biraz beklemeyi dusunuyorum geri vazgectim. :) Belki bir kampanya yakalarsam 2500 3 arasi daha iyi bir pc bulabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.