Bildirim
asus x550jx-xx171d iptal mi etssmetsem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2800-2900e çıkabilirim bu arada bütçe olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç gün oldu sipariş vereli? -
quote:
Orijinalden alıntı: SaintMTF
Kaç gün oldu sipariş vereli?
6 gün oldu.Kargoya dahi verilmedi daha.Beni asıl endişelendiren bilgisayarın genel kalitesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meriç.
quote:
Orijinalden alıntı: SaintMTF
Kaç gün oldu sipariş vereli?
6 gün oldu.Kargoya dahi verilmedi daha.Beni asıl endişelendiren bilgisayarın genel kalitesi.
Kargoya 10 gün içinde veriliyor diye biliyorum hatta 2 hafta falan bekleyenler var. Malzeme kalitesi olarak da pek bi şey beklememek lazım. Özellikle mousepadi falan bayaa kotu bugun baktımda. Ama o fiyata gore iyi bence. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 20 Ocak 2016; 22:20:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: antares079
Ben de aşağıdaki ürünü almaya karar verdim.. aralarındaki tek fark i5-i7 olması ve 250 GB HDD sanırım.. 200 TL için değer mi diye düşünüyorum şimdi.. İkisinin de kasaları sanırım aynı.. 10 gün bekleyebilirim eğer gelecekse .. elden teslim alsak acaba daha hızlı alabilir miyiz?
http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook75
hocam mesaj arıyorum arıyorum bakmıyorlar bilmiyorum ne yapmalı, ankaradayım ankaradan getirecekleri pc varsa ben elden alayım daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X