Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D Notebook 2144 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldim ama 1366x768 tek rahatsiz edici kisim. 3-5 sene kullanma amacindayim. Daha simdi bile bu cozunurluge cop muamelesi yapiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de siparişi verdim.internette hiç inceleme videosu yok.gelsin inceleme koymayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: visor

fiyat yine 2100 tl olmus yaw..

1700 bekelyip alacam

pm.bekelyen visor

1770tl'e düşmüş.
  • al deyince yine fiyat 2000 tl oiuyor..

bekeluen visor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

al deyince yine fiyat 2000 tl oiuyor..

bekeluen visor

Kredikartı bilgilerini yazınca 1770 tek çekim oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 25 Ekim 2015; 21:14:58 >
  • quote:

1700 e duserse pm atin bakmaktan usandim artik...bi ara gormustum 1700 tl civari f5 e bastim 1850 tl oldu

takipci olan visor

Visor hocam bayağı çektiniz , bende 1 tane aldım gelirse sıcak gelmezse geçmiş olsun diye bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Aldim ama 1366x768 tek rahatsiz edici kisim. 3-5 sene kullanma amacindayim. Daha simdi bile bu cozunurluge cop muamelesi yapiliyor.

Ben çoğu zaman 23'' samsung monitör ile kullanacağım gibi, harici klavye + mouse, memnun kalırsam laptop performansından masaüstünü satarım gibi,

genelde ev kullanıcısıysan oyuncuysan dediğim sistemi kurup rahat edebilirsin diye düşünüyorum. Ekranının çözünürlüğüne takılma, bu tip bir monitöre iyi bir görüntü vereceği kanaatindeyim.
  • Beyler bu arada Ram önerisi var mıdır 4gb ?

SDD'yi geçtim ama Ram'ı 8'e çıkartmak bir ihtiyaç gibi duruyor bu bilgisayarda...
  • Bu ne şimdi birde böyle bekletecekler milleti hadi 29 ekim günü dese anlarım da sen özel şirketsiz 28 ekim ne ayak yuh be yuhh yuhhh.
     ASUS X550JX-XX171D Notebook  2144 tl
  • Urunun fiyati 2490 liraya cikmis. Sabah 1950 liraydi. Bu ne is anlamadim. Evvelki gun havale yolu ile siparis verdim. Havaleyi yapayim mi yapmayayimnmi bilemiyorum. Ne mail ne de telefonla ulasamadim kendilerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: mihritalia

Urunun fiyati 2490 liraya cikmis. Sabah 1950 liraydi. Bu ne is anlamadim. Evvelki gun havale yolu ile siparis verdim. Havaleyi yapayim mi yapmayayimnmi bilemiyorum. Ne mail ne de telefonla ulasamadim kendilerine.

Havaleyi yapıp havale formunu doldurun siteden tamamdır. Ondan sonra sinirli bir bekleyiş kalıyor sadece.

• Peki ileriki gunlerde indirim olma ihtimali var mi? Kartla tek cekim yapayim diyorum. Pek guvenemiyorum da isin asli

• Hocam bana sorarsanız bu yükseliş tatil yükselişi cumartesi pazar da tatil olmak üzere adamlar 5 gün tatile girdi tatil boyunca kampanya filan uğraşmak istemedikleri için fiyatları fırlattılar pazartesi den itibaren kampanyalar devam edecektir.
  • Fiyat 3000 lira oldu :)

• Şuan 3018 tl tek çekim 😅😅😅😅

• telefonları surekli mesgul...mailere bakmiyorlar.. site icin online yardim var o da tissss

1700 tl begeldigim laptop 3400 tl olmus.

ne ayak bu isler anlamayan visor

• Fiyati duserse siparis verecegim. Cihazi begendim. Fakat win7 kuruluyor mu bilemiyorum. Win 8 yada win10 bana gore degil.

• Bir başka konuya da yazdım. Buraya yazmış olayım:

-Yoğun siparişten ötürü fiyatları uçuk şekilde koymuşlar. Kısaca yeni sipariş almak istemiyorlar.
    -Ellerinde stok falar yok. Her hafta yoğun bir laptop alımı yapıyorlar, geldiği gibi size kargoluyorlar sipariş sırasına göre. 2 gün tatil yazmışlar. Zannetmiyorum tatil yaptıklarını. Biriken siparişleri kargolamak için mesai yapıyorlardır.
    -Hala bekliyorsanız açın telefonu ki daima meşgul olacaktır. Habire ararsanız yakalayabilirsiniz. Telefonu açan çalışanlar iyi niyetli, aşırı beklediğiniz için mağdurum ayağına yatarsanız mouse ve çanta hediye ediyorlar bilginize. Tabi bu sizi tatmin eder mi tartışılır.
    -Dedikleri gayet mantıklı piayasa değerinden 400-500 tl indirimli alıyorsunuz, bunun karşılığında ise biraz beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ama tabi bu sadece etken değil, zaman her daim paradan daha önemli olmuştur, aceleniz var ise geçmiş olsun. Çünkü herkes biran önce laptopunu almak istiyor, herkesin acelesi var. 10 iş gününe kanmayın. O 15-20 iş gününe kadar gider. Sık sık ararsanız belki süresi azalabilir. Ama tavsiye etmiyorum çünkü benim de acelem var. Aramayın :D
    -Ram montajı yaptırmamanızı tavsiye ediyorum, ya da yanında ekstra ram almayın. Kutusu açık gelmesi sizi rahatsız edebilir. İadeleri, yahut sıkıntılı laptopları bu şekilde ellerinden çıkartıyor olabilirler. En azından başka şirketlerde bu bu şekilde.
    -Bende taksitli olarak 1880 liraya aldım, almak isteyenler için fikir olsun.
    -Bir hafta içersinde 3000 den fazla sipariş aldıklarını biliyorum.
    -Tavisyem başka siteden ssd alın o gelecektir kısa sürede. Onunla tatmin olmaya çalışın.
    Ya da
    -Kendinize bir uğraş bulun, Çinden bir ürün sipariş verdiğinizi düşünün, unutun gitsin. Bir bakmışsınız kargo gelmiş, sanki biri size sürpriz yapıyormuş gibi oluyor. Heyecanlanıyorsunuz, zaten unutmuşşsunuz. Hediye gibi oluyor güzel oluyor.
    Ve yahut da
    -Aliexpresstenhttp://www.aliexpress.c...ure-for/1902217651.html bu ürünü sipariş edin. Yarıştırın hangisi daha önce gelicek diye. Ben yaptım, eminim çinden gelecek olan ürün beni daha fazla mesut edicek .d

**
    söylemeyi unutmuşum 4gblı versiyonunu alın zaten 8gb ramin piyasa değeri 150-160 tl gibi. Daha sonra rami alırsınız daha uyguna getirmiş olursunuz. Üniversite öğrencisiyseniz de win 8.1 i ücretsiz olarak lisanslı kullanabilirsiniz.

• ekhuma E kullanıcısına yanıt
    Yani fiyati yine tek cekim 1800 liraya inecek mi? Ben gidip merkezlerinden alayim diyorum. 2 saatlik yol. Uni okuyan kardesim icin alacagim. Win7 kuruluyor mu bilginiz var mi? Win8.1i nasil ucretsiz kullanacagiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mihritalia

Yani fiyati yine tek cekim 1800 liraya inecek mi? Ben gidip merkezlerinden alayim diyorum. 2 saatlik yol. Uni okuyan kardesim icin alacagim. Win7 kuruluyor mu bilginiz var mi? Win8.1i nasil ucretsiz kullanacagiz?

tek çekim olarak 1750 liraya gördüm yaklaşık bir hafta önce, taksitli olarak ise 1860 gibi oldu. Bir hafta boyunca da sürekli olarak 2000 lira cidarıydı taksitli olarak. Merkeze gitmene gerek yok şuan ellerinde stok yok. Arayarak detaylı bilgiyi alabilirsin. Merkezden ürün satımı yapıyorlar diye biliyorum ama en sağlıklı bilgiyi arayarak öğrenmende fayda var. Win7 de kurulur niye kurulmasın. Sadece demek istediğim windows ücretsiz olarak lisans öğrencilerine win 8.1 i veriyor. Detaylı bilgiyi googledan araştırıp öğrenebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.