Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D Notebook 2144 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kdv Dahil Fiyatı1,822.65 TL
    Havale ile Fiyatı1,767.97 TL
    Tek Çekim Fiyatı1,731.52 TL

Gayet iyi fiyat, bayadır bu fiyata inmemişti sanırım, pcdepo burayı takip ediyor %100 :D Ya da en azından modellere tık oranına bakıyor, ona göre indirim yapıyor.
  • Cizim icin alinir mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1731 tl den tek çelim aldım.. +5.40 a da çanta ekledim.. bekleyelim bakalım fazla acelemiz yok .. 1650 ye falan düşer diye arada kontrol edeyim de direkt iptal ederim. içimize oturmasın.. :)
  • CN044D alacaktim bugun 3000 altina indirmediler, yine alamadim.

• 1700'den bende attım sepete acelemiz yok nasılsa sağlam gelsinde.
  • pc depoyu sevmem bundan 5 sene önce tamir görmüş notebooku satıp sonra içini sizin açmadıgınızı biz nereden bilelim demişlerdi ( hala aynı zihniyet mevcut mu bilmiyorum ) ama bu fiyata benim bile iştahım kabardı dogrusu neticede aldıgımız i5 cihaz hala daha çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Kdv Hariç Fiyatı649.00 USD

Gayet iyi fiyat, bayadır bu fiyata inmemişti sanırım, pcdepo burayı takip ediyor %100 :D Ya da en azından modellere tık oranına bakıyor, ona göre indirim yapıyor.

Şuanda heryerde (en ucuz yerler de dahil) 2500 TL den aşağı olmayan bir ürünü
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-x550jx-xx171d-notebook-fiyati,5636338.html

1700 TL den yani %50 gibi bilgisayar piyasasında olması imkansız bir indirim ile satmanın 3 önemli sebebi olabilir buna da çok dikkat etmek gerekiyor

1. Bu ürünler çalıntı ürün olabilir bu da %10 ihtimal çünkü seri numarası vs. belli olan bir ürünü faturalı olarak satmak kadar büyük bir ahmaklık olamaz
    2. Bu ürünler kaçak olabilir. Ama bu da %10 ihtimal çünkü bu şekilde bir satış yapıp Asus Türkiye garantili diye kimseyi kandıramazlar.
    3. Geriye çok dikkat etmek gereken önemli bir detay kalıyor o da firmanın paraları toplayıp ortadan kaybolması. Bilgisayar piyasasında ne kadar arkan olursa olsun piyasası olan ve satışında zorluk yaşanmayan yani elde kalması imkansız bir ürünü %50 indirim ile satmak bu ihtimali güçlendiriyor. Bu sebeple piyasa fiyatının (hatta ithalatçı ve toptancı fiyatının) %50 altına satılan bir ürünü gözünü karartıp alacak olan arkadaşlara bu konuda dikkatli olmalarını tavisye ederim.
    Son bir ihimal daha kalıyor o da firmanın ürünleri 2500 TL den alıp 1700 TL ye satması aradaki farkı da (artık nasıl karşılıyor bilemeyiz) HAYRINA kendi finanse etmesi. Bu da Mali açıdan ayrı bir sıkıntı çünkü devleti KDV den dolayı yine zarar uğratıyor.

• StarForce kullanıcısına yanıt
    13 yıllık firma hocam, ben de son 5 senedir falan ara ara denk gelirim bu siteye, kacak sahte vs düşünmüyorum, sadece gec geliyor urunler, buyuk ihtimal ucuz bir saglayicisi var yurtdisinda onun araciligiyla ithal ediyorlar parti parti. Normal bir durum degil, vatan teknosa vs bu fiyatlara hayatta veremez, bir yolu var ama yasal bir yol bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

quote:

Kdv Hariç Fiyatı649.00 USD

Şuanda heryerde (en ucuz yerler de dahil) 2500 TL den aşağı olmayan bir ürünü
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-x550jx-xx171d-notebook-fiyati,5636338.html

1700 TL den yani %50 gibi bilgisayar piyasasında olması imkansız bir indirim ile satmanın 3 önemli sebebi olabilir buna da çok dikkat etmek gerekiyor

1. Bu ürünler çalıntı ürün olabilir bu da %10 ihtimal çünkü seri numarası vs. belli olan bir ürünü faturalı olarak satmak kadar büyük bir ahmaklık olamaz
    2. Bu ürünler kaçak olabilir. Ama bu da %10 ihtimal çünkü bu şekilde bir satış yapıp Asus Türkiye garantili diye kimseyi kandıramazlar.
    3. Geriye çok dikkat etmek gereken önemli bir detay kalıyor o da firmanın paraları toplayıp ortadan kaybolması. Bilgisayar piyasasında ne kadar arkan olursa olsun piyasası olan ve satışında zorluk yaşanmayan yani elde kalması imkansız bir ürünü %50 indirim ile satmak bu ihtimali güçlendiriyor. Bu sebeple piyasa fiyatının (hatta ithalatçı ve toptancı fiyatının) %50 altına satılan bir ürünü gözünü karartıp alacak olan arkadaşlara bu konuda dikkatli olmalarını tavisye ederim.
    Son bir ihimal daha kalıyor o da firmanın ürünleri 2500 TL den alıp 1700 TL ye satması aradaki farkı da (artık nasıl karşılıyor bilemeyiz) HAYRINA kendi finanse etmesi. Bu da Mali açıdan ayrı bir sıkıntı çünkü devleti KDV den dolayı yine zarar uğratıyor.

1.2500 tl lik laptopun %50 si 1700 etmez. Yaklaşık %33 eder.
    2.Kacma olayına gelince 10 günde kaç pc satıp göndermese ne kadar kazanabilirsiniz. Günde 100-150 satsa 1000-1500 eder ortalama 700 dolar olsa 700 bin 1 milyon dolar ederki bu kadar insanı dolandirmak için büyük bir meblağ değil herhalde.
    3.Ben bu satıcıya değil diğer saticilara kızarım. Dolar kuru üzerinden satış yapıyorlar lafta ama iş indirime gelince yapmıyorlar. En basit örnek 15 gün önce pcdepodan K. Biradere 099D modelini 2000 tlyetl ye taksitle aldık. İstanbul bilişimde 2999 tlydi. dolar 3,05 tliken 2999 tl ye satiyorlatdi. Dün dolar 2,85 tl ye düşerken baktığımızda hala 2999 tl ye satıyorlar. Oysaki 2137 tl ye düşmesi gerekiyordu.
    Mesela n11 den ssd bakıyorum kaç gündür bazı firmalar dolar düşerken aynı saatte fiyatı düşünürken bazıları günlerdir kuruş oynatmıyor.
    Benim tahminim bu firma 10-15 parayı degerlendirerek satış stratejisi belirlemiş.
    Ben 2. Siparişi verdim. Kacarlarsa 1730 tl girer bize
    Kacmazlarsa büyük sıcak fırsat olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

13 yıllık firma hocam, ben de son 5 senedir falan ara ara denk gelirim bu siteye, kacak sahte vs düşünmüyorum, sadece gec geliyor urunler, buyuk ihtimal ucuz bir saglayicisi var yurtdisinda onun araciligiyla ithal ediyorlar parti parti. Normal bir durum degil, vatan teknosa vs bu fiyatlara hayatta veremez, bir yolu var ama yasal bir yol bu.

Pcdepoyu sevmem, forumun sıradan üyesi gibi davranan, ama esasında pcdepo elemanı olan üyeler sayesinde.

Bahsettiğin bu tedarikçiyi Vatan, Teknosa, Bimeks vb. bulamıyorlar mı sence? Hadi dediğin doğru diyelim, distribütörden alınmayan mala Asus Türkiye nasıl oluyor da 2 yıl garanti veriyor?

10-15 gün önce ilk alanlardan bazıları sipariş geldi diye yazmış, umarım sonraki alanların bilgisayarları da gelir. Umarım sonunda büyük bir vurgun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 24 Ekim 2015; 12:11:48 >

• Suan 1916 TL. 1700 Nasıl aldınız :) 1700 olsa hemen ben de alacağım :)

• teqali kullanıcısına yanıt
    2 gün önce 1700 dü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

Pcdepoyu sevmem, forumun sıradan üyesi gibi davranan, ama esasında pcdepo elemanı olan üyeler sayesinde.

Bahsettiğin bu tedarikçiyi Vatan, Teknosa, Bimeks vb. bulamıyorlar mı sence? Hadi dediğin doğru diyelim, distribütörden alınmayan mala Asus Türkiye nasıl oluyor da 2 yıl garanti veriyor?

10-15 gün önce ilk alanlardan bazıları sipariş geldi diye yazmış, umarım sonraki alanların bilgisayarları da gelir. Umarım sonunda büyük bir vurgun çıkmaz.

Şu vatan, teknosayi örnek vermeyin. Yıllardır bizi soydular. Şimdi internetten rekabet gelince biraz düşürdüler fiyatları. 1 dolarlık kabloyu 30 tl ye kitliyorlar bize. Teknosa 2500 e sattığı laptopu en fazla 1200-1300 e alıyordur.

• Bu arada bu adamların merkezi bizim eve yakın gidip bakayım bir TASINMA FALAN VAR Mİ?
    Gidip birde çay içeyim. Telefondan olacak iş değil. İnşallah pazartesiye kadar kacmazlar.

• Valla bende artık yavaş yavaş birşeyler den şüphelenmeye başladım çok fazla mağdur var ve neredeyse 20 gündür ürünü gelmeyen arkadaşlar var ilk defa internetten laptop alalım dedik hıyar çıkmasa bari.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. 1700 olsa hemen alacaktım ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

quote:

Şu vatan, teknosayi örnek vermeyin. Yıllardır bizi soydular. Şimdi internetten rekabet gelince biraz düşürdüler fiyatları. 1 dolarlık kabloyu 30 tl ye kitliyorlar bize. Teknosa 2500 e sattığı laptopu en fazla 1200-1300 e alıyordur.

Bu rekabetle filan açıklanacak bir durum değil. Aynı pc akakçede 2180-2500 aralığında. Bu adamlar satıyor 1700'e. Arada bu kadar kar olması imkansız oğlu imkazsız. Aradaki farkı parayı 10-15 gün işletiyor, oradan çıkarıyor diye açıklıyorsanız, bu durumda firma tefeciden bile kredi alamaz duruma gelmiş demektir.

En yüksek faizle kredi veren bir bankadan 2500 kredi çekseniz, 3 ayda 2600 ödersiniz. Bu firma 10-15 gün için bu faizin 3-4 katını ödüyorsa, benim aklıma sadece bir üst paragrafta yazdıklarım geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

quote:

Bu rekabetle filan açıklanacak bir durum değil. Aynı pc akakçede 2180-2500 aralığında. Bu adamlar satıyor 1700'e. Arada bu kadar kar olması imkansız oğlu imkazsız. Aradaki farkı parayı 10-15 gün işletiyor, oradan çıkarıyor diye açıklıyorsanız, bu durumda firma tefeciden bile kredi alamaz duruma gelmiş demektir.

En yüksek faizle kredi veren bir bankadan 2500 kredi çekseniz, 3 ayda 2600 ödersiniz. Bu firma 10-15 gün için bu faizin 3-4 katını ödüyorsa, benim aklıma sadece bir üst paragrafta yazdıklarım geliyor.

Yalnız bütün pcleri 1700 vs fiyata satmiyorki. Sıcak fırsatları takip etmeyen insanların çoğunun bu indirimlerden haberi yoktur. Çoğu insan bizim gibi gece saatlerinde değil gündüz saatlerinde piyasa fiyatına yakın ama biraz daha ucuz fiyata alıyordur.Yani bu adamların böyle indirimli olarak satışı belki toplam satisinin%10-20 gibi birşeydir. Kaç kişi bizim gibi gece 1-2 de fırsat kovalar.

• Günlük ortalama 250-500 adet ve tamamına yakın tek ödeme- havale sipariş alıyorlar.
    Sıcak para toplu alım yapıyorlar. Lisanssız ,windows vs ile ugrasmıyorlar.
    Ucretini aldıkları ürünü 10-15 gün sonra yolluyorlar.
    Anlaşılmayacak bir hesap değil. Burada tek problem yapılan ticaret ahlakına uygun değil.
    Bir alışveriş, parası odendiğinde değil, firma malı teslim ettiğinde tamamlanmış sayılır.
    Teslimine kadar firmanın sorumluluğunda-taahüdündedir.
    Teslime kadar ki sürede yapılan indirim vs haklardan, parayı ödemiş ve ürünü teslim edilmemiş
    her müşteri faydalandırılmalıdır.
  • 15 iş gününde teslim alanlar duydum nasıl sabredıyorsunuz bukadar onu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.