Şimdi Ara

ASUS X550JX YEDEK PARÇALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS X550JX YEDEK PARÇALARI

selamlar, emektar asus ; anakart arızasından dolayı hurdaya çıktı . komple söktüm laptopu ne var ne yoksa . sistem i7 4720hq gtx950m 4gb vram olan anakarta 4gb ddr3 ram gömülü modeldir .

soğutucu bloğu, network kartı, iç hoparlörler, soğutma fanı(2021 agustos'ta gittigidiyordan alındı), retro marka pil(o da 2021 ağustosta alındı), laptopun sağındaki usb girişi(anakarta bağlanan) çalışan parçalardır .

sıkıntılı parçalarda ekran var, ekranın üstünde lekelenme olmuş sebebini bilmiyorum kendi kendine oldu bi ara düzeldi sonra tekrar çıktı falan. başka amaçlarla kullanılabilmesi için onu da atarım yanına ne eder ne etmez bilmem .

sıra anakarta geldi : anakartta sanırım kondansatör arızası var . elektriği takınca çınlama sesi geliyor . elektroşokla düzeltilir mi bişiler yapılabilir mi bilemiyorum . anakartı da komple vidalar ne var ne yoksa vericem gitsin .

resimleri buraya atıyoum :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam özele bakar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• hızlıdeve kullanıcısına yanıt

cevap verdim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.