Şimdi Ara

ASUS X550LN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sadecenotebook.com/asus-x550ln-xo069d-notebook-pmu324155

artı 4gb ram eklenirse harika olur haftasonu indirimi ile daha ucuza gelir
    http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-ddr3-1600mhz-cl11-tek-modul-notebook-ram-9524.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 19 Haziran 2014; 16:33:51 >

• Fiyat iyiymis gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu 550jv ile kasaları aynı mı bu makinenin, n500 ses sistemi çok iyidi acaba bununda aynımıdır ses sistemi
  • ahs3460 A kullanıcısına yanıt
    kasa aynı değil ama bunun kasası daha ince ve hafif n550 serisinde 4 adet hoparlör var x550 serisinde 2 adet hoparlör var
    http://www.youtube.com/watch?v=ZHO9vkBfmu0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 19 Haziran 2014; 17:30:24 >
  • GT 840m ekranlı laptoba 500 lira vermem sene olmadan çöp olacak ama internette gezmek için alanlar için fiyat iyi hem de asus kalitesi

• bir arkadaş ram takamıyoruz demişti sanki,tümleşikmiymiş neymiş o yüzden.

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    ürünün inceleme video larına bakarsanız ram slotu gözükmekte 2 vida çıkardıktan sonra hdd ve ram takviyesi yapılabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    herkesin gtx 700-800 serisi ekran kartlı notebook almaya maalesef bütçesi yok bu notebook bu fiyata gerçekten sıcak fırsat
  • crynet_34 kullanıcısına yanıt
    Kardeş anlamıyorsun galiba ben zaten fiyat8na göre konuşuyorum 1800 TL ye dell almak var 750 m ekran kartlı bide asus almak var 840m li burada 750 seçmek daha mantıklı senin bahsettiğin gibi bir şey değil öyle olsa gddr5 6 GB nin üstündeki çift ekran kartlı seyleri söylerim .

ben de diyorum ki 1300 sen diyorsun 1800 aradaki 500 tl uçarak gelecekse problem yok herkesin cebine göre bütçesi var max 1300 tl bütçesi olan biri için bu bilgisayar düşünülmeden alınmalı benim savunduğum düşünce bu senin için doğrudur veya yanlıştır orası senin bileceğin iş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 19 Haziran 2014; 19:42:23 >
    Bir önceki ban ımı hatırlıyorum lise sonda açık liseye geçince 2 dönem okunacak dediğim halde fırlamanın biri 1 dönem diye itraz edip kabalaşmıstı bende emin olduğum halde 7 km yolyürüyüp şehrindeki açık lise okuluna sormuştum ve benim dediğim gibi 2 dönem okunduğunu söylemişlerdi , şuan 2 dönem okudum ve mezuniyet belgemin gelmesini bekliyorum , haklıydım âma o sizin gibi şahıs a beni boşa yürüttüğü için 1 sf küfür edip ban yemiştim yani her zaman haksızların hesabı dondurulmuyor , hakedenlere hakettiği cevabı vermekte ban yemeye neden olabiliyor sayın konu sahibi

anlaşılan bu olaydan bir sonuç çıkaramamışsınız ayrıca benim savunduğum ve sizin itiraz ettiğiniz görüşü hatırlatmak isterim insanların gelirleri farklı farklı düzeylerdedir ve belli bütçesi olup bu bütçe ile alınabilecek bir ürünü tavsiye etmemdi ama siz tek cümle ile bu görüşü çöpe attınız tamam görüşünüze saygı duyup cevap yazmazdım ama insanların bu konuyu okuyup yardım alabilecekleri bir konudan laf kalabalığı bir konu haline gelmesi benim için kabul edilemez...
    Arkadaşım o asus normalde dell in fiyatına yakın bu yüzden dell daha mantıklı bunu kastedediyorum şuan indirimde ama oyun oynayacaklar ve bütçesi düşük olanlara yine bunu önermiyorum nedeni şu asusun ekran kartı oyun oynamaya pek müsade etmez böyle bir laptobu oyun için almak yerine ps3/4 tercih etmek daha uygun olur ama önceden de belirttiğim gibi eğer internete girmek tarzı işlerde kullânacaksanız bu fiyata asus kalitesi iyi yani alınabilir , kısacası siz bana adamın bütçesi yok o yüzden 840 m e bakıyor diyorsunuz bende eğer oyun için âlacaksa 1800 TL ye dell 7537 alması veya 600-1300 tl arası ps alması daha mantıklı diyorum asus alırsa oyun oynayamaz diyorum ( gene okumamışsınız haklı olduğum bi durumdan neden ders çıkarayım ?)

Özür diliyorum gtx 860m 111 FPS verirken diğeri 25-30 vermemiş gtx765m 111.7 FPS verirken 840m 18.2 FPS vermiş link buyrunhttp://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-765M-vs-GeForce-840M yinede ben oyu laptobu adı altında 840m alacaksanı tutan yok ( oyun diablo3 linkten en altta )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 19 Haziran 2014; 20:42:08 >

bu yorumunuza katılıyorum zaten ben kesinlikle alın 1300 tl ye oyun bilgisayarı diye bir şey demedim günlük kullanım için fiyatı oldukça ideal bir bilgisayar ayrıca asus kalitesi mevcut zaten oyun oynayacak adam piyasayı araştırmıştır gtx765m den aşağısına bakmaz diyorum ve bu polemik burada kapansın lütfen konuyu çöp ettik zaten
  • 740m ayarında değilmi bu kart

• selmand kullanıcısına yanıt
    gt740m 128 bit versiyonuyla eşit performanslı ve gt800m serisi maxwell mimarili nvidia gt740m 64 bit versiyonundan %35 daha iyi olduğunu söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crynet_34

gt740m 128 bit versiyonuyla eşit performanslı ve gt800m serisi maxwell mimarili nvidia gt740m 64 bit versiyonundan %35 daha iyi olduğunu söylüyor

neden kotu diyorlar o zaman 740 bile coğu durumda yeterli gt635 m ile bf 4 oynadım ben 840 baya iyidir o zaman
  • selmand kullanıcısına yanıt
    ne yapacaksın herkes senin kadar anlayışlı değil aşağıdaki linkte oyun testleri ve kart karşılaştırmaları mevcut
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: crynet_34

ne yapacaksın herkes senin kadar anlayışlı değil aşağıdaki linkte oyun testleri ve kart karşılaştırmaları mevcut
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html

med ayarlar için yeterli gibi görünüyor.
  • i5 z510 mu bu mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.