Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasamis oldugum gelgitlerden beni kurtarmayi dusunebilecek arkadaslar icin sözkonusu notebook lar icin linkler

http://www.teknosa.com/urunler/125032784/asus-x550ln-xo014h-notebook

http://www.teknosa.com/urunler/125032792/hp-pavilion-15-p005st-g7x37ea-notebook

Tekrar tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Kimliğini görmüyor derken ?

resimdeki boyadığım yerlerden birine DRIVERPACKSOLITION logosunu koyuyordu.tam bölgeyi hatırlayamadım.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/09/14/driver.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: genjoe

Yasamis oldugum gelgitlerden beni kurtarmayi dusunebilecek arkadaslar icin sözkonusu notebook lar icin linkler

Tekrar tesekkurler

ssd takma niyetin yoksa (ki hp'nin ssd takma konusundaki tavrını bilmesem de sorun olacağını sanmıyorum) işlemcileri arasında ufak bir farklılık var. hdd asus'ta daha yüksek. fiyat asus'ta daha düşük.
    velhasıl, hp'yi seçmeyi gerektirecek sebep yok bence.

• quote:

Oyun dışında bilgisayar pek ısınmaz. Photoshop ta ısınacağını sanmıyorum. Oyun oynarken ısınmayı dizinin üstünde bariz hissediyorsun ama photoshop ta hisseder misin bilmiyorum

cevabınız için teşekkürler.
    diğer arkadaşların görüşleri de benzer şekilde midir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Yasamis oldugum gelgitlerden beni kurtarmayi dusunebilecek arkadaslar icin sözkonusu notebook lar icin linkler

Tekrar tesekkurler

ssd takma niyetin yoksa (ki hp'nin ssd takma konusundaki tavrını bilmesem de sorun olacağını sanmıyorum) işlemcileri arasında ufak bir farklılık var. hdd asus'ta daha yüksek. fiyat asus'ta daha düşük.
    velhasıl, hp'yi seçmeyi gerektirecek sebep yok bence.

Teşekkürler.

Kalbim Asus diyor mantigim Hp. Bikac arkadas daha gorus bildirebilirse sanirim karar vermem biraz daha kolaylasacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

Oyun dışında bilgisayar pek ısınmaz. Photoshop ta ısınacağını sanmıyorum. Oyun oynarken ısınmayı dizinin üstünde bariz hissediyorsun ama photoshop ta hisseder misin bilmiyorum

Dayanamadim, kliksa dan Asus X550LN-XO014H siparisini verdim az once. Etiket fiyati 1749tl idi, sms ile gelen garanti bankasi %20 indirimi ile 1399tl ye gelmis oldu (cep subesinden verilen siparislerde kargo ucreti de yok).

Kulube ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 14 Eylül 2014; 15:06:40 >

• quote:

quote:

quote:

Dayanamadim, kliksa dan Asus X550LN-XO014H siparisini verdim az once. Etiket fiyati 1749tl idi, sms ile gelen garanti bankasi %20 indirimi ile 1399tl ye gelmis oldu (cep subesinden verilen siparislerde kargo ucreti de yok).

Kulube ekleyebilirsiniz

Sorunsuz iyi günlerde kullanman dilegiyle. 

Ilk kullanimdan sonra oyun vs.. goruslerini yazar misin? Isinma performans vs... 

Senin yorumlarin karar vermemde belirleyici olacaktir. 

Teşekkürler

• sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim. Güzel günlerde kullanman dileğinle.. Ekliyorum sizi konuya . :)
  • arkadaşlar harddiskimin ne zamandır kullanıldığını nasıl öğrenebilirim?denetim masasında program ekle kaldır da 25.04.2013 tarihinde yüklenmiş programlar var. Herkes de öyle mi acaba?
  • beni de ekleyebilirsiniz hocam bende kliksadan aldım Windows 8.1 versiyonu benim kullandığım yalnız bende şöyle bir sıkıntı oldu pes13 ü yükledim( elimde olan nadir oyunlardan) fakat bilgisayarınız minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diye bişey çıktı yoksay diyorum oyuna giriyor sonra kapanıyor.dirt3 ü yükledim oda tıklıyorum tepki vermiyor.
  • USB den windows kuramadin freedos laptobuma.daha bugün geldi.bios ta USB gozukmuyor

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-x-series-x550ln-xo069d-notebook-fiyati,119617.html#ProductTechnicalProperties

Arkadaslar bu laptopu almayı dusunuyorum ama 4 gb ram'ı var ve max 8 gb destekledigi yaziyor. Acaba 4 gb daha taksam yada eger tek ram slotu varsa 4 gb cikarip cihaza uygun 8 gb bir ram koysam kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin96

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-x-series-x550ln-xo069d-notebook-fiyati,119617.html#ProductTechnicalProperties

Arkadaslar bu laptopu almayı dusunuyorum ama 4 gb ram'ı var ve max 8 gb destekledigi yaziyor. Acaba 4 gb daha taksam yada eger tek ram slotu varsa 4 gb cikarip cihaza uygun 8 gb bir ram koysam kullanabilir miyim ?

Cihazda ki 4 gb ram zaten anakarta tümleşik o yüzden çıkaramazsın boşda 1 adet boş ram slotu var ona ilerde bir 4 gb ram daha alıp takarsın 8 gb yaparsın şuan 4 gb yetiyor zaten ..

• bosta bir adet rom slotu var? buna sevindim, oyle yaparim o zaman sagolun :)
  • starkan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim . :) bu pes13 zaten sıkıntılı bir oyun. Bende de ve birçok arkadaşta da aynı sıkıntı var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kulube ekleyebilirsiniz

Ilk kullanimdan sonra oyun vs.. goruslerini yazar misin? Isinma performans vs... 

Teşekkürler

merhaba,

2saattir dizimin üzerinde ilk kurulumları yapıyorum, webde geziyorum, ısınma ile ilgili bir şikayetim yok. sadece klavyenin biraz daha tok olmasını beklerdim, biraz zayıf geldi bana.
    bu arada, bana gelen model 6gb, bu model 4gb değil miydi?
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 15 Eylül 2014; 21:02:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kulube ekleyebilirsiniz

Teşekkürler

merhaba,

2saattir dizimin üzerinde ilk kurulumları yapıyorum, webde geziyorum, ısınma ile ilgili bir şikayetim yok. sadece klavyenin biraz daha tok olmasını beklerdim, biraz zayıf geldi bana.
    bu arada, bana gelen model 6gb, bu model 4gb değil miydi?
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

Süper.. Kurulumlar bittikten sonra ses video grafik performans hakkindaki detayli yorumlarini bekliyorum arkadaşım.

Yorumlarina gore haftasonu alirim herhalde.

Tekrar teşekkürler.

• Arkada?lar Pes için biostan vram i artyracaksynyz o kadar çok basit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Arkada?lar Pes için biostan vram i artyracaksynyz o kadar çok basit..

Mübarek basitçe yazsana biz de faydalanalım sanada dua edelim ☺

• O zaman boşuna takıntı yapmıyayım diyorsunuz bende ki tek sorun bu bu yüzden iade etmeyi düşündüm (cayma hakkıyla)

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.