Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam kutudan zaten Windows DVDsi çıkmaz. Onu orijinal alacaksın maalesef. Kutudan driver cdsi çıkar sadece.

BENİM KUTUDANDA HİÇBİRŞEY ÇIKMADI.
  • genjoe G kullanıcısına yanıt
    Kutunuz size geldiğiniz de güvenlik bandı açıkmıydı ? Eğer açıksa içinden almış olabilirler. Yok kapalı ise demek ki o modele driver CD si koymuyor olabilirler veya fabrika hatası olmuş olabilir.

Driverleri ASUS un sitesinden kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Kutunuz size geldiğiniz de güvenlik bandı açıkmıydı ? Eğer açıksa içinden almış olabilirler. Yok kapalı ise demek ki o modele driver CD si koymuyor olabilirler veya fabrika hatası olmuş olabilir.

Driverleri ASUS un sitesinden kurabilirsiniz.

Benimkinde de yok cd falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı şey sizin için de geçerli, yoksa çok da takmaya gerek yok. Bütün driverler Asus'un sitesinde mevcut. Bazılarını zaten internetten indirmeniz daha iyi olacak, çünkü cddeki bazı sürücüler ( mesela nvidia sürücüsü ) eski oluyorlar.
  • arkadaşlar x550 serisine uygun güzel f/p çanta önerir misiniz? birde logitech şans çantası nasıldır kullanan var mı aranızda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende bir laptop almayı dusunuyorum bu asusun gt740m veya gt840m modellerinden birini.

Daha önce 2.el packard bel 1366 x 768 çözünürlüklü laptop almıştım.Ekran kalitesi çok kotuydu.Ekrana bakınca pikseller acayip görünüyordu.Şuan kullanmakta oldugum acer laptopta 1366 x768 ama pikseller gözükmüyor.Görüntü net.

forumda asusun bu yeni notebookları(gt740 ve 840m ekran kartı olanlar) packerd bell deki kötü ekran gibi mi? forumda ekran kalitesiz diye okudum.
  • Tam tersine, bende imzamdaki laptop var ve gayet memnunum. Çok güzel ekran kalitesi var. Bende 840m var, oyunlarda güzel FPS ler alıyorum.
  • ASUS X550LN-XO014H modeli ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım :)

Bir sorum olacaktı cd/dvd writer ı çıkartıp yerine ssd/hdd takatsak garanti bozulur mu ? Yada serviste yaptırabilir miyiz bu işlemi ?

• Hocam pes2013 ve diğer bazı oyunlarda ekran kartını görmeme sorununa kesin çözüm bulabildiniz mi? Sürekli 512mb dahili ekran kartıyla kullanmak zorunda kalıyorum.

• Servis yapmıyor, biz yapınca da cihaz garanti dışı kalıyor. Ben dahil birçok arkadaş hddyi söküp ssd taktık, garantilik bir durum olduğunda hdd takıp göndereceğiz.

• Aramıza hoşgeldiniz. Sorunuzun cevabı konunun ilk sayfasında bulunmakta.
  • 4210u modelini önerir misiniz? Başka marka model mi bakayım(maks. 2000)
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i5-4210u-17ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html
  • Gördüm teşekkürler. Konuya eklerseniz sevinirim beni de

• quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Hocam pes2013 ve diğer bazı oyunlarda ekran kartını görmeme sorununa kesin çözüm bulabildiniz mi? Sürekli 512mb dahili ekran kartıyla kullanmak zorunda kalıyorum.

.

• Arkadaşlar forumu takip etim ve 69DA modelini aldım. Windows 7 kurma gafletinde bulunanlardan biri de benim. Fakat FN+F2 nin wireless'i kontrol etmemesi dışında bir sıkıntı tespit edemedim. Bunun dışında kurduğum driverlar win 8.1 64 bit e ait driverlardı. Bu kurduğum driver'ların doğru kurulum yapılmadığını ve bana ileride sorun çıkartacağını şuan tespit edebileceğim en sağlıklı yol nedir? Ayrıca Win 8.1 Pro 64 indirebileceğim ve aktivasyon işlemini yapabileceğim bir mesaj gönderebilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
  • Asus x550ln serisi i7 islemcili modellerde performans i5 e gore bariz sekilde hissedilir mi ?

Xo31h modeli mesela..2.099 lira benim dusundugum model de xo28h 1.740 lira ?

3ds max kullanacagim..islemci onemli ama i7 nin i5 gorunumlu olan islemci modelinden ise almak gereksiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Asus x550ln serisi i7 islemcili modellerde performans i5 e gore bariz sekilde hissedilir mi ?

Xo31h modeli mesela..2.099 lira benim dusundugum model de xo28h 1.740 lira ?

3ds max kullanacagim..islemci onemli ama i7 nin i5 gorunumlu olan islemci modelinden ise almak gereksiz..

Hey dostum ilacın bende. i5 diyip geçmeyin i7 4500u işlemcisinden iyi performansı var. GTX850M grafik işlemcisi var. Ram 4 gb ama bütçenizle ram ekletebilirsiniz bir adet boş slot mevcut
    İntel Core i7 4500U ve İntel Core i5 4200H performans karşılaştırması;
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4500U-vs-Intel-Core-i5-4200H

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039
    Ayrıca isterseniz 4 gb bellek sipariş edip takmalarını isterseniz takıp öyle gönderiyorlar. Sayfayı incelerseniz görebilirsiniz.

• tesekkurler.
    Bimeks itesinde ram 8 olark gozukmekte.

Snirim bildum aradigim modeli

• Arkadaşlar bende kliksa.com üzerinden x550LN adıyla asus aldım. Özellikleri sitede yazdığı gibi i7 işlemci felan ama Laptop altında modeline X500L yazıyor N si yok yani :) Sizce bu farklı bir model mi ? Bir düşük modelimi acaba.
  • unfor111 U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende de aynı. X550l serisinin n modeli yani, dikkatli bakarsan x550l ''series'' yazıyor. Bu serinin N modeli
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.