Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash belleğe isoyu rufus aracılığıyla attım. Bios tan flash ı 1. konuma getirdim ama windows 8 yükleme ekranı gelmiyor. Freedos load without driver lı 3 seçenek geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam oyun performansı güzel. BF3 ultra, BF4 high ayarlarda köşe yumuşatma kapalı bir şekilde oynayabilirsiniz. Fiyatına göre güzel performans veriyor.

Dun aksam aldık teknosadan mağazadan
    PC gayet gguzel simdilik memnunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, inşallah sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.
  • 2000 tl seviyesinde i7 li bir cihaz tavsiyeniz var mı?İşlemci öncelikli...
  • merhaba arkadaşlar,
    0014H modeline sahibim.
    hdmi ile tv de oyun oynamak istediğimde bir türlü fullscreen yapamıyorum, alt+enter, f11 gibi kombinasyonları yapıyorum olmuyor.
    oyunun içerisinde fullscreen seçili.
    1920x1080 yaptığımda en geniş ekran çözünürlüğünü yakalıyorum, hemen hemen ekranın tamamı doluyor fakat yine de tam ekranı yakalayamıyorum.
    sorunun çözümü sizce ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

x550LN 0014 modelini alalı 1 hafta oluyor, ilk gün wirelesste herhangi bir sorunum yoktu.
    mcaffee virüs programını sildiğimden beri, her 30dk da bir wireless bağlantım 10snliğine kopuyor.
    son sürüm wireless sürücüsünü de kurdum fakat değişen bir şey yok.
    benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?

Selam dostum

Senin yardım ve yönlendirmelerinle bildiğin gibi bende x550LN 0014 serisini aldım. Sanırım beklentilerim çok yüksek olduğundan beklediğim performansı
    buldum dersem çok inandırıcı olmaz.

Senin dediğine benzer olarak ben mcafee yi kaldırmadım ancak kablosuz ağa bağlantıda sorun yaşıyorum. Sürekli sınırlı ağ olarak Google sayfasını bile açmıyor.
    Tek çözüm restart

Bu sorunu yaşayan sadece ikimiz miyiz? Herhangi bir çözüm bulabildin mi?

• asus x555ln- x0031h modelini hepsiburadan 10 gün önce aldım. Fandan ses gelmeye başladı. İlk günlerde yoktu. Bu modeli kullanan arkadaşlarda bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
  • X550LN-XO076H modeli 1599..fiyat nasıl?

Intel Core i5-4200U 1.6GHz Turbo Boost ile 2.60GHz 3MB Cache İşlemci
    4 GB Ram
    1 TB Hard Disk
    Nvidia GeForce GT840M 2GB Ekran Kartı
    15.6" Ekran Boyutu
    Windows 8.1 İşletim Sistemi

http://www.hizlial.com/asus-x550ln-xo076h-i5-4200u-16ghz-4gb-1tb-2gb-gt840m-156-windows-81-notebook/10426679

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 28 Eylül 2014; 17:58:25 >
  • quote:

hocam şimdi dikkatimi çekti de bilgisayar açıldıktan yaklaşık 20-30 saniye sonra ekrandaki renklerin tonu değişiyor yani tüm ekrandaki renkler bi farklı oluyor kendi kendine ama daha iyi mi yoksa daha kötü mü oluyor onu anlayamadım sizde de öyle mi durum? yada sebebini bilen var mı?

birde evdeki dandik hp laptop bile yeni bilgisayara göre daha hızlı açıyor internet sayfalarını sanki
    acaba mcafee antivirüs programı web güvenlik yüzünden interneti yavaşlatıyor olabilir mi bu bilgisayarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 28 Eylül 2014; 19:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

2000 tl seviyesinde i7 li bir cihaz tavsiyeniz var mı?İşlemci öncelikli...

Bir sorum daha var.Bu soru birkaç yerde daha sorulmuş:

Asus X555LN-XO031D vs Asus X550LN XO007D

???
  • Asus x555ln x0031h modelinde fan ekran izgaralarinin orda. Hava akımını ordan sağlıyor. 10 gündür kullanıyorum ısınma problemi yaşamadım ama fanin orda olmasi kafamı karıştırıyor. Ileride sıkıntı olur mu acaba fanin ordan da biraz ses geliyor. Ayrıca batarya da gömülü laptop da.

• jeo123 J kullanıcısına yanıt
    Ben de xo007d modelini kullanıyorum, -bana göre- fanın solda olması daha sağlıklı. Çünkü ordan çıkan hava sıcak, ilerde ekranın alt kısmına zarar verme ihtimali var. Solda ise böyle bir tehlike yok. Ayrıca bataryanın da çıkarılabilir olması bir artı.
    Hocam ben antivirüs kullanmıyorum, bence bir kaç gün bekleyin. Yeni sistem olduğundan yavaş açılabilir. Ama ekran hakkında böyle bir şey benim başıma gelmedi.
  • quote:

Hocam ben antivirüs kullanmıyorum, bence bir kaç gün bekleyin. Yeni sistem olduğundan yavaş açılabilir. Ama ekran hakkında böyle bir şey benim başıma gelmedi.

Acaba parlaklık mi değişiyor

Güçtasarruf modundan cçıkardım ve bir kkaç ayarla şuan gözle gorulur hızlandı pc

Ama o ekran ilginç PC açıldıktan bi 20-30 saniye sonra ya renklerin tonu değişiyor yada parlaklık enyuksek aaçılıyor sonra düşüyor kendi kendine

Evet benim xo014h model asus laptopda da oluyor ekranın renk tonu değişiyor parlaklık azalmış gibi oluyor.acaba bu bir sorun olabilir mi?

ekranda ayrıca beyaz aydınlık ölü piksel var bir tane teknosaya götürdüm en az üç tane ölü piksel olursa değişim yapılıyormuş sizde böyle bir şey var mı?tüketici mahkemesine götürsem değişim olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

Evet benim xo014h model asus laptopda da oluyor ekranın renk tonu değişiyor parlaklık azalmış gibi oluyor.acaba bu bir sorun olabilir mi?

ekranda ayrıca beyaz aydınlık ölü piksel var bir tane teknosaya götürdüm en az üç tane ölü piksel olursa değişim yapılıyormuş sizde böyle bir şey var mı?tüketici mahkemesine götürsem değişim olur mu?

Benim aklıma direkt o güç tasarruf ve performans modu ayarı geldi
    Çünkü windows değil extra bir programin bir profili var sağ altta pil simgesine basın görürsünüz
    Herhalde PC açıldıktan sonra o program aktif oluyor o yüzden bizim ayarladigimiz ekran parlaklığı aktif oluyor
    İlk açılışta full ekran parlaklık sonra bizim ayarladigimiz ayara düşüyor bence

• Evet olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

hocam şimdi dikkatimi çekti de bilgisayar açıldıktan yaklaşık 20-30 saniye sonra ekrandaki renklerin tonu değişiyor yani tüm ekrandaki renkler bi farklı oluyor kendi kendine ama daha iyi mi yoksa daha kötü mü oluyor onu anlayamadım sizde de öyle mi durum? yada sebebini bilen var mı?

birde evdeki dandik hp laptop bile yeni bilgisayara göre daha hızlı açıyor internet sayfalarını sanki
    acaba mcafee antivirüs programı web güvenlik yüzünden interneti yavaşlatıyor olabilir mi bu bilgisayarda?

bende de aynı renk tonu değişimi oluyor.
    sanırım asus'un splendid uygulamasına bağlı bu olay.
    splendid i kaldırıp denemek lazım.

• Merhabalar bu pc ile ilgili herhangi bir şikayetiniz var mı almayı düşünüyorum?
    Ayrıca Ekran kalitesi nasıl görüntü olarak net mi soluk mu bu konuda hassasım biraz da?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.