Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x550LN 0014 modelini alalı 1 hafta oluyor, ilk gün wirelesste herhangi bir sorunum yoktu.
    mcaffee virüs programını sildiğimden beri, her 30dk da bir wireless bağlantım 10snliğine kopuyor.
    son sürüm wireless sürücüsünü de kurdum fakat değişen bir şey yok.
    benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?
  • Uefi kurulum yaptım 35 saniyede açılıyor açıltıktan sonra kendine gelmesini bekliyorum birde eskisi gibi performans vermiyor Legacy iken 10 saniyede açılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K -- 22 Eylül 2014; 20:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K

Uefi kurulum yaptım 35 saniyede açılıyor açıltıktan sonra kendine gelmesini bekliyorum birde eskisi gibi performans vermiyor Legacy iken 10 saniyede açılıyordu.

Aslında tam tersi olması lazım ilginç
  • arkadaşlar ekranda güneş vurunca gözüken cizikler varmı ? benimkinde normalde gözükmüyorda şimdi dışarda kullanmaya başladım, güneş vurunca böyle ekranın heryerinde çizikler var. Ama dediğim gibi güneş vurunca gözüküyor.
  • arkadaşlar bugün x550ln i mi aldım ben de. şöyle durumlar var sizinle paylaşmak ve yardım almak istiyorum.

ilk olarak fn ile beraber renk kısma açma, touchpadi devreye sokma ya da devredışı bırakma komutları çalışmıyor.

kutudan çıkan cd yi driverları yüklemek için taktığımda bu diskteki driverlar donanımla uyumlu değil hatası alıyorum, yüklemiyor.

şimdi asusun sayfasından ekran kartı, son bios, işlemci driverlarını indiriyorum ama daha bir sürü driver var, hepsini indirip kurmalı mıyım? bir de bir kategori altında 4-5 tane link var, hangisini kullanacağım?
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hocam driver cdsi maalesef windows 8.1 dışında çalışmıyor. O driverler kurulmayınca fn+kısayol tuşları da çalışmıyor maalesef. Slimdrivers programını indirerek bütün driverleri otomatik olarak internetten indirebilirsin, ama tavsiyen windows 8.1 kullanman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam driver cdsi maalesef windows 8.1 dışında çalışmıyor. O driverler kurulmayınca fn+kısayol tuşları da çalışmıyor maalesef. Slimdrivers programını indirerek bütün driverleri otomatik olarak internetten indirebilirsin, ama tavsiyen windows 8.1 kullanman.

hocam dediğiniz yazılımı kullanmadan asusun sitesindne bütün driverları indirip kurdum, birazdan yeniden başlatacağım bilgisayarı. fakat ses kapatıp açma tuşu çalışıyor benim fn ile birlikte. bir de driverlardan bios ile ilgili olanlar var, sanırım benim onlarla ilgili bilmediğim bi şey var, yükleyemedim. setup gibi değil de başka bi yöntem var sanırım, uzantısı tanımsız.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende çalışmamıştı. Slimdrivers hepsini otomatik bulur. Ya da driver booster var onu da deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam bende çalışmamıştı. Slimdrivers hepsini otomatik bulur. Ya da driver booster var onu da deneyebilirsiniz.

hepsi tamam. :) ama bios ile ilgili olanı halledemedim ona da bakacağız artık
  • x550LN-XO069D modelini almayı düşünüyorum, en uygun fiyata nereden alabilirim? abd den de alabiliriz fakat orada bu modeli göremedim amazonda ebayde, tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
    içinde win 8 yuklu olmadigi icin orjinal win 8 de almak zorundayız sanırım, onun fiyatı ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

x550LN-XO069D modelini almayı düşünüyorum, en uygun fiyata nereden alabilirim? abd den de alabiliriz fakat orada bu modeli göremedim amazonda ebayde, tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
    içinde win 8 yuklu olmadigi icin orjinal win 8 de almak zorundayız sanırım, onun fiyatı ne kadardır?

Orjinal windows gerekmez, internetten indirip aktivatör ile etkinleştirirsiniz
  • Bu laptop benim için tam bir hayalkırıklığı oldu arkadaşlar. Aldığımdan yaklaşık 2 hafta sonra ekranda düz çizgi belirdi ve gitmedi, yaptığım araştırmalar sonucu ekran panelinde sorun olduğunu öğrendim ve servise yolladım laptop'u. Yaklaşık 13 iş günü serviste kaldı laptop ve 10 dk kadar önce elime ulaştı. 5 dakika açtım laptop'u fakat bir de ne göreyim? Yine bir düz çizgi var ve sürekli gelip gidiyor yine !! Yani ekran paneli hala sorunlu.. Bir de test ediliyor vs yazıyordu Asus'un sitesinde, bu nasıl test etmek kardeşim ya? Vallahi aldığıma pişman oldum laptobu.

3 kere aynı sorundan garantiye gidince iade alabiliyor muyduk arkadaşlar?
  • Kullanan arkadaşlar önerir misiniz bu modeli.Almayı düşünüyorum bu modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    X550LN nin hangi modelini almayı düşünüyorsunuz?
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    2.0 Ghz intel core i7 ve nvdia gt 840m li olan yani Asus x555ln-xo031h

• umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Hocam o laptobu kullanmıyorum ancak kasa imzamdaki laptop ile aynı. Laptobun görünümü güzel, fiyatına göre gayet iyi. Hoparlörler kaliteli, ısınma sorunu yok. Ben XO007D kullanıcısı olarak önerebilirim çünkü aşağı yukarı aynı laptoplar.
  • X069 modelinden aldim freedos olan. Simdi windows cd ile yukleme yapabilir miyim bios tan cd drw uste atarak. İlla usb den olur diye bir sey duydum da?

• quote:

Orijinalden alıntı: ana18

X069 modelinden aldim freedos olan. Simdi windows cd ile yukleme yapabilir miyim bios tan cd drw uste atarak. İlla usb den olur diye bir sey duydum da?

Yok arkadaşım yapabilirsin tabiki elinde varsa Windows 8.1 dvd'si kur hemen sonra Pc ile gelen driver Dvd'sinden driver ları kur tamamdır..
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032820/asus-x550ln-xo149h-notebook

Bu pc yi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Oyun performansı olarak kullananlar memnun mu gt840M'den ?
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun performansı güzel. BF3 ultra, BF4 high ayarlarda köşe yumuşatma kapalı bir şekilde oynayabilirsiniz. Fiyatına göre güzel performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 27 Eylül 2014; 18:17:55 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.