Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran mat ekran ve parlaklığı ayarlarsanız renkler canlı görünüyor Oyun performansı da iyi GT840M Watch Dogs 1366x768 high ayarlarda 25-30 fps arası oynatıyor.
  • Beyler bu Asus'un yüklü olarak gelen hangi programlarını silmek lazım, gerekli olmayanları hangisi mesela bir sürü program var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardakng

Ekran mat ekran ve parlaklığı ayarlarsanız renkler canlı görünüyor Oyun performansı da iyi GT840M Watch Dogs 1366x768 high ayarlarda 25-30 fps arası oynatıyor.

O renk değişimi sizde de oluyor mu ?
    Bilgisayar açıldıktan sonra 1dk içerisinde bir değişim oluyor ama parlaklık mi azalıyor yoksa renk tonu mu değişiyor anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Eğer mağazaya gidip alacaksan mutlaka orda kurulumu yaptır ekrana bak ölü piksel var mı diye. Ben teknosaya gidip aldım ekranda bir tane ölü piksel var servis değişimi kabul etmiyor en az üç ölü piksel varsa değişim yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Ekran mat ekran ve parlaklığı ayarlarsanız renkler canlı görünüyor Oyun performansı da iyi GT840M Watch Dogs 1366x768 high ayarlarda 25-30 fps arası oynatıyor.

O renk değişimi sizde de oluyor mu ?
    Bilgisayar açıldıktan sonra 1dk içerisinde bir değişim oluyor ama parlaklık mi azalıyor yoksa renk tonu mu değişiyor anlayamadım

Aynısını bende yaşıyorum bakalım tatmin edici bir cevap olacak mı,? :)

• Bende öyle bir sorun yok galiba sizin bilgisayarınızda sorun var
  • quote:

Bende öyle bir sorun yok galiba sizin bilgisayarınızda sorun var

Ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir mi? Ben sürücüyü kurdum ama güncelleştirmeleri yapmadım

• yapmanızda fayda var intel ve nvidia ekran kartını güncellemeyi deneyin
  • quote:

yapmanızda fayda var intel ve nvidia ekran kartını güncellemeyi deneyin

Ben ilk gün guncelledim her şeyi pcde
    Ama ilginç

• Asus X550LN-XO069DA 8GB Notebook nasıl arkadaşlar bi araştırırsanız sevinirim urun

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-8gb-notebook
    da satilio ve o site güvenilir mi ?

• s3yff S kullanıcısına yanıt
    Kullananlar memnun. Ayrıca site güvenilir, tereddütünüz olmasın. yalnız dikkat edin bu sitenin çoğu freedos işletim sistemi yüklü pc satıyor. Aldıktan sonra sizin windows yüklemeniz gerekiyor.
  • Bilgisayarcı yyükler galiba sorun olmaz dimi ?

• s3yff S kullanıcısına yanıt
    Tabii yükler.
  • merhaba arkadaşlar,
    x550ln 0014h modeline sahibim.
    2saniyede bilgisayarın açılması için nerden ayar yapıyoruz?
    power tuşuna basınca uykuya al ayarı ile kullanıyorum, açılması 20sn yakın sürüyor.
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Win 8.1 mi yüklü? Ben 8.1 kullanıyorum, bilgisayarın kapanıp açılması bile 20sn sürmüyor.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    evet, kurulu gelen win 8.1 single language versiyonu yüklü.
  • Arkadaşlar wifi icin hangi driveri kurmam lazım bir sürü secenek var?
  • ekran 90 derece açıkken üstten bakıldığında arka ve ön kapak arasında boşluk var biraz ve yine ekranın sağında altta sağ menteşetin biraz solunda üstte ekran ile ekranı kaplayan siyah plastik arasında biraz boşluk var servise vereyim mi sizce arkadaşlar
  • Bende dün farkettim :( Bir sorun yaratacağını düşünmüyorum
  • Beyler bilgisayar ilk açılırken bazen donuyor gibi oluyor yani sol altta işlemci ışığı hiç yanmıyor bir süre. Bekledikten sonra kendine geliyor ama bir dakika falan oluyor, böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu. Bir de bilgisayarı her kapat dediğimde kapanırken internet explorer ile ilgili bir hata kutucuğu çıkıyor aşırı sinir bozucu var mı karşılaşan?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.