Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Orijinalden alıntı: ardakng

Ekran mat ekran ve parlaklığı ayarlarsanız renkler canlı görünüyor Oyun performansı da iyi GT840M Watch Dogs 1366x768 high ayarlarda 25-30 fps arası oynatıyor.

O renk değişimi sizde de oluyor mu ?
    Bilgisayar açıldıktan sonra 1dk içerisinde bir değişim oluyor ama parlaklık mi azalıyor yoksa renk tonu mu değişiyor anlayamadım

Aynısını bende yaşıyorum bakalım tatmin edici bir cevap olacak mı,? :)

Power4Gear programını siliniz. bendede oluyodu. @MaxAurilius 'un sayesinde bu sorunu cozdum

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

quote:

quote:

quote:

Ekran mat ekran ve parlaklığı ayarlarsanız renkler canlı görünüyor Oyun performansı da iyi GT840M Watch Dogs 1366x768 high ayarlarda 25-30 fps arası oynatıyor.

Bilgisayar açıldıktan sonra 1dk içerisinde bir değişim oluyor ama parlaklık mi azalıyor yoksa renk tonu mu değişiyor anlayamadım

Power4Gear programını siliniz. bendede oluyodu. @MaxAurilius 'un sayesinde bu sorunu cozdum

Sizce silmeli miyim ?
    Daha mi iyi yoksa daha mi kotu oluyor fark edemiyorum kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

quote:

quote:

quote:

Sizce silmeli miyim ?
    Daha mi iyi yoksa daha mi kotu oluyor fark edemiyorum kararsız kaldım

ben sorunu böyle cözdüm. silip dene sorunun cozulurse ne mutlu bana. pisman olursanda geri yükleyebirisin :)

• Cd rom yerine hdd takan oldu mu?http://www.sanalpazar.com/Laptopa-Ikinci-Hdd-Dvd-Rw-Kutusu-Sata-2-Urun-Bi-Arada__isp13236219

Ürününü almak istiyorum ama satici cihazin içindeki cd rw modelini istiyor uyumlu olup olmadığını o şekilde soyleyebilirmis.bizim cihazda yer alan cd rw modelini bilen ya da benim yapmak istediğim İşlemi uygulayan var mi?

• Azil48 kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinde yazması lazım

• ibribr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler . siparişi geçtim bakalım.
  • Ben de bu PC den var.islemci 4200u GPU 840m.nfs rivals da biraz donuyor.sanki ekran karti yetmiyor gibi,görüntü geç hazirlaniyor.gorselligin çok olduğu bölgelerde daha çok belli oluyor.arkadasimin GT 740m li i5 4200mli lenovo Z510 unda çok akici oyun.bende neden boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 9 Ekim 2014; 1:38:24 >
  • Arkadaşlar win 8.1 bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlama kaç saat sürüyor bilen var mı??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 GB kingston 1,35V ram taktım oldu arkadaşlar cevaplayanlar için teşekkürler. PC şu anda 8GB.
  • Beyler asus x550LN XO007D i7 modeli kullanıcısıyım açılış süresi 20 sn düşüremedim sizde ne kadar

• Asus x550ln-xo069d pc açılış hızı 10-15 saniye arası değişiyor siz uefi kurulum yapmadınız herhalde?
    Edit.İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zoidberg -- 10 Ekim 2014; 13:55:13 >
  • arkadaslar nvidia denetim masasını bütün ayarlarıyla kullanamıyorum sadece 3d ayarları var. bunun cozumu varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisIsCotyora -- 11 Ekim 2014; 22:04:03 >
  • Tüm güncellemeleri yaptınız mı? İ5 4200U x550ln x0014h günçlemeden önce 58 sn güncelleme sonrası açılış hızı 14 sn
  • arkadaşlar asusun power4gear programını silmemle alakası var mı bilmiyorum ama bugün ilk defa farkettim oyun açınca (warface) full ayarlarda fan daha hızlı ve sesli çalışıyor kapatınca normal sizde de böylemi durum
  • Arkadaşlar bende x555L var i5 4gb ram ancak bir sorunum var. Renkler çok soluk duruyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Birde windows 8.1 yerine 7 yükledim acaba herhangi bir sorun olur mu?
    Yeri bura değilse çok özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Arkadaşlar bende x555L var i5 4gb ram ancak bir sorunum var. Renkler çok soluk duruyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Birde windows 8.1 yerine 7 yükledim acaba herhangi bir sorun olur mu?
    Yeri bura değilse çok özür dilerim.

ekran mat oldugu icin soluk geliyor sana bunun cozmu yok

• Yanlışlıkla tab tuşunu çıkarttım normal tuşlardan farklı, nasıl takıldığını bilen var mı?
  • Bende asus x550ln aldim memnunumda bişi sormak istiyorum laptopu boşta adaptor takmadan kullanıyorum oyun vs sarj bittiginde adaptörle giriyorum bataryayı sökmeden giriyorum bu zararlı mı bataryayı sökmelimiyim ?
  • hayati09 kullanıcısına yanıt
    Batarya sökük durumdayken elektrik giderse ya da voltaj dalgalanması olursa laptop hapı yutaBİLİR. Çünkü laptop üreticileri pile güvenerek voltaj önlemi koymamışlar. Sürekli pilde kullan, dolduğu zaman zaten şarjı kesiyor ve laptop gücünü direk prizden almaya başlıyor.

Arabanın motoru eskimesin diye kullanmamak gibi bir şey bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 16 Ekim 2014; 18:44:19 >
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Önceki pc adaptörle kullandıgımdan anakart yandıydı simdide dolunca sarjdan cekiyom sarj %20 kalınca tekrar adaptör takıyorum buda tehlikeli gibi geliyo ama :D neyse.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.