Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Ben Win 8.1 Pro kullanıyorum ve hiç bir sorun yok çok şükür tıkır tıkır çalışıyor

bende windows 8.1 single language vardı aldığımda sistem içinde idi. bunun sebebinden bircok sistem hatası vardı. windows 8.1 pro format atmayı planlıyorum

Pardon arkadaşım ya bendeki pro değil ben dün karıştırmışım Bende Single Langueage yüklü aldığımdan beri kullanıyorum tıkır tıkır çalışıyor çok şükür

• ASUS X550LN-XO069D ssd eklenebiliyormu,ekleniyorsa tavsiyede bulunabilirmisiniz
  • Bu gbt korumasını nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar format atamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu seriyi kullananlar için imza yapmasını bilenler var mı? Güzel olurdu kullanırdık
  • benim bildiğim bütün formatları SİLİP sakın biçimlendirdemeyin SİLİP bölümleri yeniden oluşturun disk otamatik olarak mbr olacaktır EĞER usb veya cd nizi tekrardan uefi olarak yazdırırsanız sorun oradan kaybolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz009

benim bildiğim bütün formatları SİLİP sakın biçimlendirdemeyin SİLİP bölümleri yeniden oluşturun disk otamatik olarak mbr olacaktır EĞER usb veya cd nizi tekrardan uefi olarak yazdırırsanız sorun oradan kaybolur

bilgi için teşekkürler ama biraz geç kaldınız :) hepsini biçimlendirmek vasıtasıyla dönüştürmeyi becerebildim normale. ancak w7 kurup hiç bir driver bulamayınca sap gibi kaldım resmen. uefi kurulumu filan devre dışı bırakmak için harcadığım zamanda cabası tabi. neyse bugün geri 8.1 e dönebilmek için de bayağı uğraştım. son olarak şunu söyleyeyim ki bir daha mı ? ASLA :D
  • Asus X550LN-XO069D beyler bu modelden aldık bi arkadaşa freedosa hiç format atmamıştım bende gelince torrentten bi win 7 32 bit çekip kurdum ingilizceymiş türkçe yaptım driver boosterla driverları kurdum ama pc bi tuaf. fan dengesiz yere çalışıyor. zaman zaman kasıyor. acaba win 7 den dolayı mı ? içinden çıkan driver cdsi açılmadı win 7 de sanırım oda win 8 destekli. ne dersiniz bu duruma ?
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 8 kurun sorunlarınız düzelecektir. Yeni çıkan modellerin çoğu windows 8 e göre optimize edilmiş. Onlarda daha düzgün çalışmakta.
  • teşekkür ederim hocam win 8.1 pro diye bi sistem indirdim. türkçeymiş. 32 bit kurarım sanırım 4 gb için ideal olan o olur. teşekkür ederim
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin :)
  • Ram takmak garantiyi bozuyor mu? Serviste taktirsak ne kadar ucret istenir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterMorgan2p0 kullanıcısına yanıt
    Hangi modele taktırmayı düşünüyorsunuz ? Bununla ilgili asus a e mail atarsanız size daha sağlıklı yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Hangi modele taktırmayı düşünüyorsunuz ? Bununla ilgili asus a e mail atarsanız size daha sağlıklı yardımcı olacaklardır.

Asus X550LN-XO069D olan modele hocam
    Garantisi bozulmuyor du sanırım.
  • quote:

Garantisi bozulmuyor du sanırım.

Sagolun hocam :)
    Rica ederim :) Ama siz yine de bir Asus servisi ile iletişime geçin.
  • arkadaşlar orjinal mcaffe antivirüs programının deneme süresi doldu ama hala çalışıyor virüs falan buluyor karantinaya alıyor.böyle kullansam virüsten korunmuş olmuyor mu? yoksa silip internetten başka virüs programımı indiriyim.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 kullandığım da antivirüs kullanmıyorum. Win 8.1 in güvenlik duvarı gerçekten güçlü.
  • quote:

Windows 8.1 kullandığım da antivirüs kullanmıyorum. Win 8.1 in güvenlik duvarı gerçekten güçlü.

o zaman öyle kullanıyım silmeme gerek var mı?
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Sil gitsin. Boşuna yer işgal etmesin bataryayı kullanmasın. İlla da antivirüs kullanmak istiyorsanız Avastı önerebilirim. Hem hafif hem işlevsel.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.