Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus X555LN-XO002D modelini almayı düşünüyorum pc depoya bu bilgisayarın bataryasının çıkıp çıkmadığı hakkında msj attım bana çıkmadığını söylediler fakat yanlış bilgi verebiliyorlar o yüzden bide size danışmak istedim.
  • Cihazı yolladım. Salı günü teslim edildi cihaz servise. Ancak henüz bir servis kaydı açılmadı. Bakalım neler olacak...
  • Asus X555LN-XO002D bf3'ü highda rahat açarmı?
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Rahat açmaz, çok kasar donar.
  • inşAllah sorununuzu giderirler en kısa sürede.
  • Bakalım bekleyip göreceğiz. Hocam eğer cihazda sıkıntı tespit edemezlerse ve geldiğinde sıkıntılarım devam ederse değişim isteme gibi bir hakkım olabilir mi ? ira cihazı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay geçmiş malesef isteyemezsiniz.

Ben bu laptobu almadan önce msı marka bir laptop almıştım, ürün geldi elime lakin sürekli mavi ekran hatası veriyordu. Servise gönderdim, değişim kararı geldi. Bende aynı msı modeli yerine konuda geçen Asus modelini almıştım değişimden. ama cihazı servise yollayınca 2 haftalıktı.
  • Yani sorunum çözülmezse servisle uğraşmak zorundayım sürekli olarak.

• Eminim sorununuz çözülecektir. ufak bir sorun gözükmüyor.
  • https://www.notebookadresi.com/asus-x555ln-xo002d-notebook bu cihazın bf3 performansı nasıl çok önemli lütfen görüp yazarsanız sevinirim
    ben bf3 mp oyuncusuyum.diğer oyunlar çok kapasiteli deil war thunder lol the forest vb oyunlar.bf3'ü highda yada en kötü mediumda rahatlıkla açarmı
    64 kişilik serverlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 14 Aralık 2014; 11:36:43 >
    üstadım bilgisayarın çok zorlanır. 840m ekran kartı var.. o kadar performans bekleme. Zaten bf3 ü high da açamaz bunu unut. mediumda bile zorlanır. lakinhttps://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-notebook36 bu linkteki rahatlıkla dediğin oyunu high de bile açar. hem güncel ekran karta sahip hemde 128bit. bit değeri çok önemli. gerçi 128 bit te fazla yüksek bir bit değeri değil lakin bu fiyata ancak bu kadar. linkte verdiğim pc yi kampanyalar ile 1500 liraya bulabilirsiniz.
  • evet bunuda düşündüm fakat 1-2 sene sonra iş yapmaz gibime geliyor.4 çekirdek destekli ve dx12 destekli oyunlar çıkınca 840m gibi olacak bence..
    Teknoloji böyle birşey. hagni pc yi alırsanız alın 1-2 sene sonra performansının %50sini kaybedecektir.

lakin günümüz oyunlarını rahatlıkla kaldırır.
  • aynen ya çok hızlı gelişmede iyi değil..
    ps4 alsak desem oyunları dünya para
    en mantıklısı aslında ps almak. bende şu anda düşünüyorum lakin hiçbir bilgim yok. birkaç arkadaştan duydum oyunları normal cd ye çekip açabiliyorsun diye ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum.
  • Oyun için ps4

• yok öyle bir dünya.. arkadaşımdan biliyorum 2 değerli oyunu takas için 30-40tl istiyorlarmı dersin dijital alsan 40gb download etmenemi yanarsın yoksa ilerde
    ps3 gibi sistem yetersizliginden grafiklerin fark oluşmasınamı yanarsın.. ps4de pc gibi bol bol hata mevcut.fps düşmesi detayların geç yüklenmesi bug vs
    var öyle bir dünya. ps3 kırıldı. şu anda ps4 ü kırmaya çalışıyorlar. haberelere görede kırılmak üzereymiş sanırım. ps4 kırılması durumunda oyunları kopyalayıp oynayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

üstadım bilgisayarın çok zorlanır. 840m ekran kartı var.. o kadar performans bekleme. Zaten bf3 ü high da açamaz bunu unut. mediumda bile zorlanır. lakinhttps://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-notebook36 bu linkteki rahatlıkla dediğin oyunu high de bile açar. hem güncel ekran karta sahip hemde 128bit. bit değeri çok önemli. gerçi 128 bit te fazla yüksek bir bit değeri değil lakin bu fiyata ancak bu kadar. linkte verdiğim pc yi kampanyalar ile 1500 liraya bulabilirsiniz.

Hocam bende de 840m var, BF3 ü ultra ayarlarda köşe yumuşatma kapalı olarak 30+fps oynuyorum?

• Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    sizin bilgisayarınız hem 17 hemde 8gb ram. onlarda etkildir.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.