Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Freedos konusunda anlamadığım şeyler var.

Bilgisayarın içinde hicbir şey yok biz gidip W8 alıp onu mu kurucaz ayriyeten parayla orijinal yazılım mi alıyoruz?

Yada içinde var ama biz onu kurucaz mi?

Bu konuda bir aydinlatirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fh2O -- 3 Ocak 2015; 1:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fh2O

Hocam Freedos konusunda anlamadığım şeyler var.

Bilgisayarın içinde hicbir şey yok biz gidip W8 alıp onu mu kurucaz ayriyeten parayla orijinal yazılım mi alıyoruz?

Yada içinde var ama biz onu kurucaz mi?

Bu konuda bir aydinlatirsaniz sevinirim.

Freedos lu bilgisayara siz isletim sistemini yüklüyorsunuz. Laptopun icinde herhangi bir işletim sistemi gelmiyor. İster orjinal yazılımlar satın alırsınız istersenizde internetten iso dosyalarını alıp siz kurabilirsiniz, istersenizde 30-40 liraya bir bilgisayarciya götürüp ona kurdurabilirsiniz.

• Beyler x555ln-xo078h i5 4210u 8 gb ram 1tb olanını aldım gidip vatan magzadan. Hdd cızırtı sesi var sürekli sorunlu mu oluyor bu? Herkestemi var

• Güncel

• ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Bazı modellerde olabiliyor. Bilgisayarınızın hangi seri olduğuna bir bakın, veya teknik servise gönderin. Eğer bu cızırtı sinir bozucu bir durumdaysa ve laptobu alalı bir hafta geçmemişse gidip iade edin başka model alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Bazı modellerde olabiliyor. Bilgisayarınızın hangi seri olduğuna bir bakın, veya teknik servise gönderin. Eğer bu cızırtı sinir bozucu bir durumdaysa ve laptobu alalı bir hafta geçmemişse gidip iade edin başka model alın derim.

Normal sesi dedi adam hdd yapar öyle ses dedi ama bir başka daha sorunu vardı o yüzden değişim yaparız dedi ve bir değişim kagıdı falan vermedi vatandan almıştık sadece fatura sizde kalsın dedi. Yeni gelen ürünün eski ürünün yapılmışı olmuş olasılıgı var mı yani tamir görüp gelmiş olabilir mi?

Hiç foto falan çekmedim imei falan gibi ama faturada yazıyor e5xxxx gibi şeyler ona bakarak ürünün yeni bir ürün oldugunu anlayabilir miyim?
  • Bende daha önce bir bilgisayar değiştirdim lakin bana değişim faturası verildi. Size neden verilmemiş anlayamadım. Belki de eldlen aldığınız içindir, bilemiyorum. Eğer normal diyorsa demek ki o seride o sıkıntı vardır. Diskin ne kadar ses çıkarması da önemli.

Yeni ürün alıp almadığınızı da bilemiyorum.. Büyük ihtimalle yeni ürünü göndermişlerdir.
  • arkadaşlar xo014h kullanıyorum daha öncede belirttiğim gibi. yalnız civilization 5 oynarken ultra ayarlarda olmasından mı kaynaklı tam olarak bilemiyorum ama cpu,gpu, anakart 70 dereceleri görüyor. cs go da ise nvidia önerilen ayarlarında 60 derecelerde. bu sıcaklıklar beni korkutmaya başladı açıkçası. sizce normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

arkadaşlar xo014h kullanıyorum daha öncede belirttiğim gibi. yalnız civilization 5 oynarken ultra ayarlarda olmasından mı kaynaklı tam olarak bilemiyorum ama cpu,gpu, anakart 70 dereceleri görüyor. cs go da ise nvidia önerilen ayarlarında 60 derecelerde. bu sıcaklıklar beni korkutmaya başladı açıkçası. sizce normal mi ?

Arkadaşım büyük ihtimal bu oyunları harici ekran kartı ile değilde onboard ekran kartı ile çalıştırıyor bilgisayar ondan öyle ısınıyor..

Bende güncel bir sürü oyun oynuyorum hiç ısınma olmuyor fan sesi duyulmuyor ama Combat arms oyununu oynarken fan sesi yükseliyor makina diğer oyunlara göre daha fazla ısınıyor nvidia denetim masasından harici ekran kartını ayarlasamda oyunu makina dahili hd 4400 ile açıyor senin sorununda bundan kaynaklıdır büyük ihtimal..

• aklıma gelmemişti bu hiç. kontrol edeyim bakalım sonuçlar ne olacak

edit : nvidia denetim masasını açtmda zaten tercih edilen olarak 840m ayarlı. eklemeye çalıştığımda oyunları eklemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzinsan -- 7 Ocak 2015; 0:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

aklıma gelmemişti bu hiç. kontrol edeyim bakalım sonuçlar ne olacak

edit : nvidia denetim masasını açtmda zaten tercih edilen olarak 840m ayarlı. eklemeye çalıştığımda oyunları eklemedi.

Sende eklememiş yine ben eklediğim halde hd 4400 ile açıyor oyunla ilgili bir sıkıntı yani 20 ye yakın oyun denedim bir bunda böyle yapıyor bende ama oyunda kasma felan olmadığı için çok sıkıntı yapmıyorum artık ..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    eklemedi derken ekliydi zaten demek istemiştim. bilmiyorum belki kurulumdan kaynaklı bir sıkıntı olabilir. yarıyılda sağlam güzel bir kurulum yaparım artık. belki geçer
  • Adaptörü takdıgım priz ark yapıyor asırı kıvılcım cıkmasada(prizin deliginde ufacık bir kıvılcım) bende şöyle birşey düşündüm takmadan önce pc den ucunu cıkarıyım diyorum sürekli böle yapınca adaptör ucuna zarar gelir diyenler var gelir mi ?
  • evet arkadaşlar yine ben yine problem. bataryada sıkıntılar gelmeye başladı. batarya yüzde 50 60 civarıdanyken birden yüzde 10a düştü uyarısı veriyor , sonra kaldığı yerden devam ediyor. şarjdayken yüzde 40tan direk yüzde yüze gelip sonra tekrar 40tan devam ediyor. bu problemi nasıl aşarım ? batarya ölüyor mu ?
  • Asus X555LN-XO002D hdd lerinde 100 de 100 sorunu varmı x550jk gibi? çok üstün oyunları oynamayacagımdan space enginer forest gibi oyunlar için bu daha ideal geldi
  • beyler bilgisayarıma cay dokuldu bırsey olmadı neysekı ama bırkac tus yapısıyor basınca bu bılgısyarın ust tarafı ayrı olarak sokulebılıyor mu ne yapayım sızce ?
  • dark_zero_cool kullanıcısına yanıt
    çok talihsiz bir olay. içerisinde ki donanımların yanmaması büyük bir şans. Bence servise gönderin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

çok talihsiz bir olay. içerisinde ki donanımların yanmaması büyük bir şans. Bence servise gönderin..

malesef öyle ama hemen hızlıca ters çevirmiştim kapattım sonra o halde biraz ters halde beklettim az bişey döküldü içeri girmemiş sanırım yansaydı şimdiye yanardı diye düşünüyorum servis beni çok bekletebilir de o yüzden kendim halledebilirsem iyi olacak
  • bendeki hgst hts541010a9e680 bu arkadaşlar bende de cızırtı problemi var bu durum çözülür mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

bendeki hgst hts541010a9e680 bu arkadaşlar bende de cızırtı problemi var bu durum çözülür mü

Bende cizitri problemi yoktu, cozuleceginide sanmiyorum.genel bi ariza cunku. Servise gonderseniz bile islem yaomazlar.yine de servis ile bir iletisime gecin bakalim ne diyecekler..

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.