Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben i5 li ve 8gblı versiyonunu düşünüyorum
  • yavaş kırsınlar
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

sizin bilgisayarınız hem 17 hemde 8gb ram. onlarda etkildir.

http://www.youtube.com/watch?v=8Ypb-uYCJr8

Hocam burda arkadaş multiplayer da i5-4258U ile high 28-30 fps almış. Bir de çekim yaptığını hesaba katarsak, high da oynanıyor demektir, yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

quote:

sizin bilgisayarınız hem 17 hemde 8gb ram. onlarda etkildir.

http://www.youtube.com/watch?v=8Ypb-uYCJr8

Hocam burda arkadaş multiplayer da i5-4258U ile high 28-30 fps almış. Bir de çekim yaptığını hesaba katarsak, high da oynanıyor demektir, yanlış mıyım?

bende bu bilgisayarın i7 li modeli var, bf3 ü bu ayarlarda oynadığım da zevk almıyordum. ayarları az düşürdüğüm de ancak zevk alıyordum. artık bunlar bilgisayara başka ayarlarmı yapıyorlar, game speed mi yapıyorlar bilmiyorum ..

• 840m BF4'ü ve BF3'ü 1366*768 çözünürlüğünde High ayarlarda çok rahat çalıştırıyor çalıştırmaz olurmu..

Benim sistem İ5 4200u işlemci - 4gb ram - 840m grafik kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

xo14h modeli wireless olarak beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?

Bugün servisle konuştum. Wireless kartını değiştirmek için parça bekliyorlarmış. Parça da Tayvan dan gelecekmiş online chatten öğrendiğim kadarıyla. Bekliyorum bakalım daha ne kadar beklerim bilmiyorum ama işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarla ilgili bir sorunum var sol taraftaki usb 3.0 girişleri usb 3.0 hdd mi tanımıyor ama usb 2.0 ları tanıyor bununla ilgili bir sürücü yüklemem gerekiyor'mu eğer sorun sürücü de ise sitesinde usb 3.0 sürücülerini bulamadım link verirseniz sevinirim
    saygılarımla
  • finitura F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şu ana kadar dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım. USB yi taktığınız da internetiniz varsa zaten birkaç saniyede kuruyor driverleri. Tanıması lazım...
  • hard disc'de rahatsız edici bir cızırtı falan duyuluyormu? 012d gt850m'li versiyonunda herkes bundan şikayetçi bu versiyonda nasıl hdd bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

hard disc'de rahatsız edici bir cızırtı falan duyuluyormu? 012d gt850m'li versiyonunda herkes bundan şikayetçi bu versiyonda nasıl hdd bilgi verebilirmisiniz

Bende ki serinin hard disc markasi toshiba. Benden önceki serilerde ise seagate marka disclee kullanilmis. Yoğun sikayetler uzerine asus yeni versiyonlarda o markayi birakmis ve dediğim gibi toshiba yi tercig etmiş. Bende biyle bir sorun bulunmamakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

hard disc'de rahatsız edici bir cızırtı falan duyuluyormu? 012d gt850m'li versiyonunda herkes bundan şikayetçi bu versiyonda nasıl hdd bilgi verebilirmisiniz

Bende ki serinin hard disc markasi toshiba. Benden önceki serilerde ise seagate marka disclee kullanilmis. Yoğun sikayetler uzerine asus yeni versiyonlarda o markayi birakmis ve dediğim gibi toshiba yi tercig etmiş. Bende biyle bir sorun bulunmamakta

Anladim tesekkur ederim.bu notebook yeni seri ozaman herhalde

• Kontrol ettimde parça gelmiş takmış kontrol etmişler hatta kargoya bile verilmiş dün. Bekleyiş bitiyor.

• arkaşlar temiz bir kurulum yapayım dedimhttp://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-modunda-temiz-kurulum.html adresindekileri uyguladım ama biçimlendirme olayında takıldım hdd yi gpt olarak biçimlendirdim ssonra yeni bölüm oluştur dedim ama sitede yazılan
    Diskinizde otomatik olarak 100 MB boyutunda Sistem ve 128 MB boyutunda MSR (Ayrılmış) adında bölüntüler oluşturulduğunu göreceksiniz. (300 MB boyutunda Kurtarma bölüntüsü de olabilir) Bunlar gerekli bunlar oluşmadı ve üç bölüm oluşturdu
    biosta uefi yi açma ile ilgili bir yer varmı ben bulamadım
    saygılar

• arkadaslar bilgisayar kasasında kendi kendine boya çıkıyor. nokta siyahlıklar meydana geliyor.

ayrıca wifi sorunum var sarı ünlem hatası cok alıyorum . varmıdır bir cözümü
  • Dostum ne yaptın SSD işini. Ben 256 gb samsung pro taktım. CD ROM yerine de hdd yi taktım. Garantiyi yedim yani. Memnunum. Sende durum nedir?
  • Arkadaşlar bugün itibariyle monsterin abra v1.2 serisini satin aldim. Konuda ki bilgisayari 1500 liraya bir arkadaşa sattim. Monster daha elime gelmedi. Insallah memnun kalirim..

Aldigim ürün

http://m.n11.com/monster-abra-a5-v1-1-2-6-15-6-sprey-P42380563

• merhaba
    asus x555ln xo002 laptopa sürücülerini yükledim fakat kablosuz olarak nete çıkamıyorum.
    bu sorunla karşılaşan varmı
  • Yanlış wifi surucusunu kurmuş olmayasınız ?
  • tüm wifi sürücülerini denedim olmadı.
    yeniden farklı bir windows 8.1 kurdum sorun düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.