Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tab tuşunu kırdım nereden temin edebileceğimi bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K -- 28 Ocak 2015; 10:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K

Tab tuşunu kırdım nereden temin edebileceğimi bilen var mı?

Servise gonderin. Komple klavyeyi degistirirler buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-70 derece sıcak değil ki. Yük altında 80-85 dereceye kadar sorun çıkarmaz.
  • Hocam bataryada sorun var. Garantiye gönderin bence. Bi anda düşmesi normal değil.
  • airties 5343 modemim asus x550ln win8.1 wifiyi görmüyor,komşunun modemleri görüyor, anlamadim bi turlu.lenovo z580de win7 kurulu.onda bi sıkıntı yok.görüypr modemi.Asus nasıl görür bu modemi?
  • Ya benim notebookta şöyle bir sorun var normal kullanırken hiç bir sorun yok ama makinayı kullanmayı bırakayım bir yarım saat 1 saat mesela yemek yemeye gideyim gelince makinayı donmuş halde buluyorum hareket etmediği belli bir süre sonra diskimi durduruyor makina napıyor anlamadım deliricem ya ve bu şekilde donduğunda reset atıyorum çoğu zaman düzelmiyor asus instant on programı yüzünden felan yapabilirmi acaba yada win8 de donma yaşayanlar oluyormuş böyle acaba ondanmı arkadaşlar varmı başına bu tür sorun gelen .. Birde bu x550ln için win 7 kurup kullanan varmı bütün win 7 driverları mevcutmu ben siteden baktım sadece Win 8.1 için driver gösteriyor Asus'un sitesinde..
  • Merhaba arkadaşlar

ASUS X555LN-XO437H bilgisayarı pazartesi alacağım. Sizce nasıl?

Ayrıca disk dönüş hızı 5400 rpm. Ve garanti dahilinde SSD takılabildiğini öğrendim.
  • arkadaşlar merhaba laptopda , ün olduğu tuşum kırıldı yenisini nasıl temin edebilirim. sadece o tuş.

hazır konuya gelmişken biraz bilgi vereyim : berbat bir seri olmuş x serisi ucuz menteşeler dandik tuş takımı ve çok kötü dizayn dizayn o kadar kötü ki ekranı kapattığınızda tuşların izi ekrana çıkabiliyor asusun kalitesine yakışmayan bir seri.
  • ycp322 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, SSD konusun da bizzat asus a iki defa mail attım ve olumsuz cevap verdiler. Yani SSD takmak garanti dışıdır denildi.
  • ogzo kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Çok berbat bir seri, kasa konusunda da çok baştan savma bir tasarım yapılmış. Sanırsam bu yüzden de bu serinin üretimi durdurulmuş diye duydum.

Klavyeye baktığım da yukarı kalkık aşağı inmiş tuşlar, kalitesiz bir kasa, ve belirttiğiniz gibi de ekranı kapattığınız da tuş izlerinin cama çıkması...
  • Ben bugün canlı destekten sordum ve garanti dahilinde isterseniz biz takalım isterseniz siz bir SSD alın biz montajını yapalım denildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Ya benim notebookta şöyle bir sorun var normal kullanırken hiç bir sorun yok ama makinayı kullanmayı bırakayım bir yarım saat 1 saat mesela yemek yemeye gideyim gelince makinayı donmuş halde buluyorum hareket etmediği belli bir süre sonra diskimi durduruyor makina napıyor anlamadım deliricem ya ve bu şekilde donduğunda reset atıyorum çoğu zaman düzelmiyor asus instant on programı yüzünden felan yapabilirmi acaba yada win8 de donma yaşayanlar oluyormuş böyle acaba ondanmı arkadaşlar varmı başına bu tür sorun gelen .. Birde bu x550ln için win 7 kurup kullanan varmı bütün win 7 driverları mevcutmu ben siteden baktım sadece Win 8.1 için driver gösteriyor Asus'un sitesinde..

Son 2 gündür notebookum acayip şekilde donma kasma yapıyordu garantisinede servisinede başlarım dedim Hdd yi söktüm diğer Pc'ye bağladım içindeki lazım olan dosyalarımı aldım ve komple biçimlendirip WİN 7 Ultimate kurdum arkadaşlar şuan makina süper oldu performansı Win 8'e göre çok çok daha iyi şuan saat gibi sorunsuz çok şükür..

Tek sorunum Wireless i tanıtamadım benim notebookun modeli Asus x550ln-xo069d arkadaşlar bu modeli kullananların aygıt yöneticisinden Wireless modeline bakıp bana söylermisiniz tam modelini bilirsem bulurum Win 7 sürücüsünü .. Yada Asus X550L serisinden herhangi bir model kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çok lazım bir tek o kaldı ..

• Beyler pc boşta 29-43 derece fan hızı 2000-2500 rpm,oyunda 50-73 arası fan hızı 3000-3800 rpm normal mi bu değerler sıcaklık normal gibide fan çok mu hızlı ideal mi ?
  • hayati09 kullanıcısına yanıt
    Normaldir. Fan zaten otomatik. Belli bir sıcaklıkta tutması için sürekli çalışır, o ısıya gelince de hızını azaltır.. Takılmayın öyle ufak tefek teferruatlara :)
  • bunlar war thunder yüksekde oynanırmı?
  • 1 pcyi ısınma ve elektrikden kaybettik.İsteristemez takıyorum hocam en ufak ses ve sorunlara :D
  • Bu seride genel olarak ses problemi yaşayan var mı, hdd için ya da sata portlari için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayati09 kullanıcısına yanıt
    İçiniz müsterih olsun, Asus soğutma konusun da bence en iyi firma . :)
  • Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Bugün Asus X555LN-XO437H [i5 5200U 2.2 Ghz (Intel HD Graphics 5500), Nvidia GeForce 840m 2GB , 6 GB DDR3 Ram, 500 GB Toshiba HDD) modelini aldım.

1 saatlik gözlemimde söyleyebilirim ki, klavyedeki sorun ve hard disk sesi sorunları kesinlikle bu modelde yok.

Daha fazla gözlem yaptıkça ekleyeceğim :)
  • Bir sorum var arkadaşlar,

Bilgisayarda oturum açtığımda bir renk değişimi oluyor, koyu renkten açık renge doğru gibi. Bu nedendir? Ve bunun çözümü nedir?

Nvidia 840m ve Intel i5 5200U
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.