Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle hayırlı olsun. Aynı sorun bende de vardı, burada ki birçok kullanıcıda da .. Bunun sebebini bir türlü çözemedim. Acaba otomatik ekran ışığınımı ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Öncelikle hayırlı olsun. Aynı sorun bende de vardı, burada ki birçok kullanıcıda da .. Bunun sebebini bir türlü çözemedim. Acaba otomatik ekran ışığınımı ayarlıyor.

Bilemiyorum, siz çözüm buldunuz mu?
  • hdd 5400 rmp mi yoksa 7200'lükmü?
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    5400 rpm
  • ycp322 kullanıcısına yanıt
    Malesef çözemedim.
  • Arkadaşlar merhaba

Ben de 2.el olarak X550LN-XO069D aldım.

Onboard 4 gb rami var.

Rami 8gb a yükseltmek istiyorum.

Uyumlu olan marka ve modelleri biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler.
  • Hazır konuya girmişken paylaşayım.2-3 ay önce bilgsayarda takılırken şişeye elim çarptı ve bütün su klavyeye döküldü.Hemen bilgisayarı ters çevirdim tuşların arasındaki suyu iyice yere akıttım.Ardından hiçbir şekilde tuşlara basmadım.8 saat boyunca icinde kalan damlacıkların buharlaşması icin oda sıcaklıgında ekranı acık bir şekilde odada bıraktım.Sabah uyandıgımda hiçbir sorun yoktu.Hala da yok Böyle bir şey başınıza gelirse aklınızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Bir sorum var arkadaşlar,

Bilgisayarda oturum açtığımda bir renk değişimi oluyor, koyu renkten açık renge doğru gibi. Bu nedendir? Ve bunun çözümü nedir?

Nvidia 840m ve Intel i5 5200U

Power4Gear denen bir program vardı heralde. onun herşeyini denetim masası program ekle kaldır'dan kaldırın. ben boyle yaptım sorunum duzeldi.
  • Benim de bir sorunum arkadaşlar laptop'u alalım 7 ay oldu bu zamana kadar pek sıkıntı yaratmadı yalnız 2 ay önce ani fps düşüşleri yaratmaya başladı. Arkadaşımın önerisiyle gamebooster programını yükledim ve sorunum bir nebze de olsa çözüldü ama son 2 haftadır hangi oyuna girsem sıkıntı yaşıyorum şöyle: 15-20 dakika güzel bir fps ile oynadıktan sonra 10-15 fps'lere düşüp orada kalıyor bu sırada makineden hırıltılı bir ses yükseliyor ve ısı değerlerinde artma görüyorum . Bu aralar teknik servise yollayamacagım için sizden yardım istiyorum. Ccleaner gibi programlar kullandım sorun için ama düzelmedi. Sistem geri yükleme yapmaya çalıştıgımda ise 4-5 gün öncesinin tarihleri var daha eskisi yok .
  • RAM Montajı Nasıl Yapılır ?http://youtu.be/xXeBm2ijD9U

1.Mesaja Eklersen Sevinirim,Teşekkürler :)
  • beyler benimkinin sağ usb girişi hiç çalışmıyor? ne sarj olarak ne de veri. tık yok.
  • Hocam aygıt yöneticisinden bir kontrol eder misiniz devre dışı kalmış olabilir, benim başıma gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda753

Hocam aygıt yöneticisinden bir kontrol eder misiniz devre dışı kalmış olabilir, benim başıma gelmişti.

aygıt yönticisinde tanınmammış usb sürücüsü yok ama
  • Notebookum Asus X500LN-XO069D
    Notebookta oyun oynarken şarja takınca renkte değişme oluyor daha parlak oluyor gibi ama kasma ve donmalar başlıyor.Garip olanı şarja takınca başlıyor.
    Ve birde youtubeda izledigim oyunlarda (gt 840m olan notebooklar) benim notebooka gore daha guzel gozukuyor oyun grafikleri daha canlı renkler oluyor.
    Yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim..İyi forumlar
  • DexterMorgan2p0 kullanıcısına yanıt
    Teamwiever yükleyin id ve şifrenizi bana pm olarak yollayın ayarlarınıza bir bakayım.
  • Arkadaşlar pc adaptörü her prizde ark yapıyor ufak kıvılcım bu tehlikelimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati09

Arkadaşlar pc adaptörü her prizde ark yapıyor ufak kıvılcım bu tehlikelimidir ?

Aynı durum bendede söz konusu ben ilk prize takıp 5-10 saniye sonra bilgisayarıma takıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu x550JK konusunda gordum bazıları İntel Graphics uzerinden renk ayarı yaparak daha canlı gorunmesini saglıyorlar.Bizim notebook i.in oyle bir ayar bilen var mı?
  • TeknoKerim T kullanıcısına yanıt
    kalın kablolu eski bir 3 lü priz buldum kaliteli cıktı onda yapmıyor nedense.
  • f3 performansi nasil?u islemci olmasi oyunlarda performansi azaltiyor diyr duydum dogrumu?birde asus x550jk daki ekran bayagi kotuymus kullamicilar dandik diyor.bu cihazdaki ekran ondan farklimi. ben programlama ile ugrasiyorum gozu yormamasi ve renklwride normal gostermesi lazim.x550jkda sorunlj ekran sizde biliyorsunuzdur.sorularimi cevaplandirirsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.