Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bu msata ssd'dir.Bu leptopun anakartının üzerinde bun ssdnin slotu bulunmamakta.

Dün akşam bende farkettimde yinede emin olmak için sorayım dedim belki vardır diye Bu elimdekini ssd ile takasta kullanayım bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 17 Haziran 2015; 6:13:46 >
  • Merhaba arkadaşlar windows10 deneyen oldu mu ?
  • Acaba FİFA 15 i kaldırmakta mıdır?
    Alıp almamam buna bağlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

Merhaba arkadaşlar windows10 deneyen oldu mu ?

Şu anda bu yazıyı Edge tarayıcıdan yazıyorum :D Windows 10 Home 64 bit kurdum, sıkıntısız çalışıyor. En sevdiğim yanı driverları otomatik bulup kurması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Acaba FİFA 15 i kaldırmakta mıdır?
    Alıp almamam buna bağlı...

Hocam ultra ayarlarda oynarsınız.
  • Asus X550LN serisinin tümü acaba dx 11 destekli midir acaba?

Asus X555LN-XO317H
    ASUS X555LN-XO029H
    Asus X550LN-XO069D

Hangisini alırsam başım ağrımaz sizce?
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz laptopların hepsinde aynı işlemci ve ekran kartı var, sadece kasaları farklı. X55LN olanlar en yeni kasa, fanı solda değil de ekranın altında. X550LN ise bildiğimiz klasik solda.

DX 12 desteği var hocam :D
  • asus x555ln bilgisayara kulaklık usb yerine değdi ondan sonra açılmıyor yardım lütfen .
  • Merhabalar konu Asus X550 serisi olduğu için yazıyorum. ASUS X555LB-XO190H model laptopu beğendim. Fakat bu ürünle alakalı ürün incelemesi ve yorum bulamadım. Kullanan varsa acaba yardımcı olabilir mi?
    Sorularım şunlar; Isınma sorunu var mıdır?
    Autocad tarzı ofis programlarını sorunsuzca çalıştırır mı?
    (Oyun performansı o kadar önemli değil benim için)
    Bunlar dışında sizinde bu laptop hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Asus X555LB-XO190H laptop linki :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555lb-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler
  • arkadaşlar asus x550ln-xo014h model i5 4200u nvidia 840 m kartlı bilgisayarım oyunlarda 1 saniyelik takılma "tırtlama" yapıyor.

oynadığım oyunlarda ETS2 ve RC Wolfenstein bu oyunlarda yapıyor aşırı derecede kastıran oyunlar değil.sizce sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

arkadaşlar asus x550ln-xo014h model i5 4200u nvidia 840 m kartlı bilgisayarım oyunlarda 1 saniyelik takılma "tırtlama" yapıyor.

oynadığım oyunlarda ETS2 ve RC Wolfenstein bu oyunlarda yapıyor aşırı derecede kastıran oyunlar değil.sizce sorun nedir?

Çok klasik olacak ama ekran kartı sürücüsünden veya ses sürücüsünden yapıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

quote:

arkadaşlar asus x550ln-xo014h model i5 4200u nvidia 840 m kartlı bilgisayarım oyunlarda 1 saniyelik takılma "tırtlama" yapıyor.

Çok klasik olacak ama ekran kartı sürücüsünden veya ses sürücüsünden yapıyor olabilir.

takıldığı zaman fanda çalışmaya başlıyor sonra düzeliyor.bunlar tam 1 sn içinde yaşanıyor.bilgisayar yüskek performanstaykende yapıyor.
  • quote:

quote:

şuan agar.io oynarkende yaptı .1 sn takılıyor ve işlemci hızlanıyor sonra düzeliyor.

ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

quote:

quote:

şuan agar.io oynarkende yaptı .1 sn takılıyor ve işlemci hızlanıyor sonra düzeliyor.

ne yapmam gerekiyor?

Ben bilgisayarımı satmadan önce böyle bir sıkıntı yaşamıştım. Görev yöneticisinden performans seçeneğine gelin. Ve orada ki Bellek, gpu vs nin yüzdelerine bakın. O bir saniyelik takılma olunca yüzdelikler %100 olduğu içindir. Bunun çözümü için ise Yine aynı yerden -kaynak izleyici- seçeneğine tıklayın. Ben windows 7 kullandığım için böyle bir seçenek var. windows 8 de ismi başka olabilir. GPU veya Belleği en fazla kullanan uygulamayı bulun. İşte o büyük ihtimalle bir virüstür. Ya o programı bulup tamamen kapatın- ki kuvvetle muhtemelen onu kurduğu yerden kaldıramaycaksınız- veya en kestirme yol olan ve en güzeli temiz bir format atın.

Sorununuz düzelecektir. Zamanın da ben ne yaptıysam olmamıştı, format attım sıkıntı gitti.

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızda işlemciyi kullanan bir virüs olabilir, antivirüs veya reklam taraması yaptınız mı?
  • quote:

Bilgisayarınızda işlemciyi kullanan bir virüs olabilir, antivirüs veya reklam taraması yaptınız mı?

en sonra 1 ay önce anti-malwarebytes ile taramıştım

donanımsal bir sıkıntı değil yani cevaplar için tşklr
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Eğer virüs vs. yoksa, donanımsaldır ama sanmam. Bilgisayarınızdaki herhangi bir uygulama,virüs tarzı bi şeydir, pcye yük bindiriyor bu da anlık takılmalara sebep oluyor.
  • Windows 8.1'de iken Windows 10 güncellemesine ait veriler yüklendikten sonra F12 P Ğ Ş . : ? \ Sağ Shift 0 = } tuşlarım çalışmamaya başladı. Windows 10'a yükselttim sonrasında temiz kurulum yaptım gene aynı tuşlarım çalışmıyor. Başka bir klavye aldım onda da C Sağ Shift tuşu basmıyor ama başka bilgisayarda sapasağlam. İnternetteki çözüm yollarını araştırıp denedim çözüm bulamadım. Farklı bilgisayar kullanıcılarında da aynı şikayetler olduğuna dair yabancı forum sitelerinde konulara rastladım. Formatı bile denedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 6 Ekim 2015; 10:20:04 >
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var fn,caps lock,tab ve a tuşlarım hiç bir darbe,sıvı ya temas etmedigi halde aniden calısmamaya basladı sorunu çözdüyseniz nasıl çözdünüzü yazarmısınız ? klavyeyi kullanmıyordum saten harici kullansamda kullanmadıgım klavye aniden 4 tuşu işlememeye basladı.:(
  • Kingston 4 gb ram şuan 89 liraya düşmüş alıp makinanın ram i 8 gb yapmak istiyorum alsam mi acaba arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.