Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar bilgisayarımın bataryası bozuldu, garantinin bitmesine 1 ay kaldı ve gönderip batarya değişimi isteyeceğim.

Üründe SSD disk takılı ve bu garantiyi öldürüyor diye biliyorum, ssd söküp orijinal disk'ini takıp göndersem sıkıntı olur mu ? Orijinal disk'te herhangi bir işletim sistemi kurulu değil, sıkıntı olur mu ?

Ürünümün bataryası bozuktu ve anakartı yandı. Garantimin bitmesine 7 gün kala yolladım garantiye. Anakart ve Sıfır Batarya ile gönderimi yapıldı. Bunu soylemek ıstedım ssd konusunda bırsey bılmıyorum.

İyi Forumlar

Arkadaşlar Fn+f9 Çalışmıyor. Windows 10 kullanıyorum. Driver'ı bulamadım. Link atma şansınız varmı ?
  • Arkadaşlar ürünümün anakartında sorun yasıyorum. garanti süresi bitti. hangi servise yolladıysam yapamadı. asusun yetkili servisinde fıyat cok pahalı bana onerebılecegınız yer varmı
  • Asus x550lb xo024h bu laptopa 1080p panel takabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu bilgisayardan var ve merak ettiğim iki şey var. 1.si ben ekranıı söküp 1080p panel takmayı düşünüyorum mümkün müdür deneyen var mı.
    Birde ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum bu mümkün mü

• 1. Sorunuza cevap eger uygun bir panel bulabilirseniz bu mümkün. Ama oyunlarda eskiye oranla performans düşüklüğü yaşarsınız.

2. Sorunuza gelince. Bu modelde ekran kartı ana kartı ile entegreli olduğundan dolayı ekran kartının değişmesi mümkün değildir.

• arkadaşlar win8.1 kullanıyorum ve şu aygıtın güncel driverını paylaşır mısınız? bende şuan 2006 çıkışlısı mevcut.

IDE ATA/ATAPI denetleyiciler - donanım kimliği; PCI\VEN_8086&DEV_9C03&SUBSYS_131D1043&REV_04
  • Arkadaşlar X555LN XO007D modeline ssd takılabilir mi? Bilgisi olan veya ssd takmış olan var mıdır?
  • mehmet1019 M kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada bu sorunuzun cevabi mevcut. Ssd takilabilir.

• Teşekkürler
  • mehmet1019 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• BU bilgisayarın aynısına sahibim ve çok memnunun ancak Nvidia ekran kartı bilgisayar tarafından tanınmıyor, ya yerinden çıktı ya da yandı.
    Sorum şu ekran kartı değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa üst model ekran kartı taktırmam mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtylmz17 -- 28 Ekim 2016; 16:50:56 >
  • ahmtylmz17 A kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı maalesef değişmiyor. Bu arada driverin yuklendigine emin misiniz ?

• Beyler ben x550ln_xo076H modelini kullanmaktaydım taki ekranı kırana kadar.Şuan laptobun garantisi var ama gönderip göndermemekte tereddütde kaldım.
    1-Garantiye göndersem garanti kapsamında yapılır mı yoksa kullanıcı hatası diyerek ekstra ücret mi isterler?
    2-Garantiye göndermeyip dışarıda yaptırsam ve garantiden feragat etsem çok bişey kaybeder miyim?
    3-Şuan ekrana görüntü gelmediği için içindeki dosyalarımı nasıl kurtarabilirim?(Hdmi ile tvye bağlasam dosyaları alabilir miyim?)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serichelli -- 30 Ekim 2016; 9:25:02 >

• selamlar asus x555ln xo364h modelini kullanmaktayım bilgisayarın fanı ekran çerçevesi ile klavye arasında sanırım bir tek ordan hava çıkıyor altında uzun ince küçük bir ızgara var kenarlardada ızgaralar var fakat oralardan hava çıkmıyor nasıl bi soğutucu almalıyım
  • serichelli kullanıcısına yanıt
    Ekran kırılması garanti kapsamı dışındadır. Garantiye gönderirseniz ekstra ücret alırlar ama laptobunuz garanti kapsamında kalır. Başka yerde yaptırırsaniz daha düşük ücrete yaptırırsiniz ama garanti kapsamı dışında kalır.

Dosyalarınızida sizin söylediğiniz şekilde kurtarabilirsnz.

• Peki hocam garantide ne kadar ücret talep ederler sizce?Müşteri hizmetlerini arasam bir bilgi alabilir miyim bu konuda?
    Dışarıda yaptırmayı düşünüyorum ama garantiden de vazgeçmek doğru olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serichelli -- 30 Ekim 2016; 11:52:32 >
  • serichelli kullanıcısına yanıt
    Bence garantide yaptırın. Ne kadar ücret alırlar bilmiyorum. Arayıp öğrenebilirsiniz.

• driverlarım yüklü, çalışıyordu da, problem hakkında bayağı araştırma yaptım, sonuç olarak 2 ihtimal ortaya çıktı, ya yerinden çıkmış olabilir ya da yanmıştır deniyor, ekran kartı değişmiyorsa intel'e mahkum mu kaldım?
  • arkadaşlar bataryam öldü sanırım 30 dk anca gidiyor artık tavsiye edebileceğiniz batarya var mı? %88 e kadar doluyor şarjdayken üzerine çıkmıyor
    Garanti bitti.
  • arkadaşlar merhaba, yeni windows yükledim ancak 10 için yeterli driverlar yok. şimdi ise kafayı yedi eğer kapanırsa açılması 15 dk falan sürüyor. genel olarak bir sıkıntı var bilgisayarda.

sizce ne yapmalıyım? format atsam düzelir mi?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.