Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    temiz bi format ile sorun çozülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1xer

arkadaşlar bataryam öldü sanırım 30 dk anca gidiyor artık tavsiye edebileceğiniz batarya var mı? %88 e kadar doluyor şarjdayken üzerine çıkmıyor
    Garanti bitti.

Hocam aldinmi batarya benimkide oldu hatta perti cikti takiliyken calismiyor laptop o derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    aldım hocam 2:30 saat gidiyor

• windows 7 den windows 10 geçtim. Driverleri yükledim fakat chormede sayfayı aşşagı yukarı kaydırırken takılmalar oluyor özellikle facebookda cok takılıyor ve lolde ara ara kasmalar oluyor windows 7 bu sorunlar yoktu sorun sizce neden kaynaklanıyor ?
  • asus x550LN 12 gb ram i7 işlemcili modele sahibim. Acaba sistem geliştirme gibi bir şey yapabilir miyim ? Yapılıyorsa nasıl yaparım?
  • Bilgisayarın plastik kalitesi rezalet, menteşeler kırıldı 2 yılı yeni geçti. Asıl sorun, bilgisayar aniden kapandı ve elektrik yok, sonra içini açıp pili çıkardım vs, bir yere kadar geliyor 20sn sonra aniden yine kesiliypr. Daha sonraları tekrardan açıldı, 2-3 gün sorunsuzca kullanıldı. SOnra yine kapandı, bu esnada hiçbir ışık ve tepki yok. Kablo ve pilde sorun olmadığını anladım. Anakarta kadar söktüm taktım temizledim kontrol ettim. Montaj yaptım çalıştı, 2 gün sonra yine gitti. Bu arada düzgün olarak çalışıyor. Gerçi tarayıcıda sayfa açmak isteyince 5 10 sn sürekli donmalar var. Hdd boş sayılır. Velhasıl şimdi yine söktüm ve çalıştıramıyorum. Sorun hakkında bilgisi olan varmı.
  • Negnem N kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayarı uzun zaman önce bir arkadaşa sattım. O arkadaş şu ana kadar laptobu kullanıyor. Herhangi bir sorunda yaşamamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam asus plastik ve özelikle menteşe kalitesinden bozulmasından şikayetçi olan sayısı, diğer markalara oranla çok fazla. Sizinkinde olmamış ancak asus bu anlamda gerçekten çok sıkıntılı. Plastik çelikle saatlerce uğraşıp bir tarafa menteşe yaptım öyle idare ediyor şuanda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 2014 x550ln i5 4200u 6gbram laptop kullanıyorum. bazen hiçbir şey yapmazken bile donup kalıyor. güç tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum. donma sebebi nedir?
  • konu hortlayacak ama arkadaşlar 6 yıldır bu laptop ı kullanıyorum ancak wifi ında sorun var internet olduğu ve diğer cihazlar sorunsuz bağlı olduğu halde asus laptop birden wifi gidiyor tekrar elle bağlananana kadar da geri gelmiyor. wifi kartını değiştirdim ancak sorun düzelmedi. ne yapmam gerekiyor? asus x550ln yi kullananlar siz de sıkıntı yaşıyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror0619 -- 7 Nisan 2020; 19:13:44 >
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı var. sebebini bilmiyorum. wifi aç kapa,sorun gider gibi yöntemler deneyerek tekrar bağlanıyor öyle kullanıyorum.
    Baya yıl olmuş. İncelemeyi yapan bendim ama Laptobu satalı yıllar oldu :)

Sorununuza gelince, işletim sistemini tekrardan kurmayi denediniz mi? Belki etkisi olur, kim bilir...

• predator93 kullanıcısına yanıt
    hocam sende de windows 10 yüklü demi?
  • işletim sistemini de tekrardan kurdum, internette yazılan her çözüm yolunu denedim ancak düzelmedi bir türlü. ben de baya araştırdım hocam meğer bizim laptoplardaki realtek 8821ae wifi kartı w10 ile uyumlu değil o yüzden düzgün çalışmıyor. zamanında asus servisinde wifi kartı değiştirdiklerinde keşke tekrardan aynı karttan taktırmayıp güncel w10 destekleyen bir kart taktırsaymışım. harici bi wifi adaptör aldım onla idare ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

hocam sende de windows 10 yüklü demi?
    orjinal w8.1 single language
    Sorununun ne olduğunu çözmeniz güzel. Eğer çok zaruri değilse Windows 8 kullanın? Şahsen benim başıma böyle birşey gelmiş olsa Windows 10 da çok diretmezdim.

• Hocam sizin ozelinizde herkese sorayım. Elimde x550ln xo014h var 6 gb ramli model. Anakart özelliklerini aradım ama detay bulamadım. Bundaki anakart 12 gb ram destekliyor mu acaba? Her şey iyi güzel ama ram yetmiyor artık.

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun cevabı ilk mesajda mevcut aslında.

Merhaba Sn....... ,

Talebiniz ASUS Türkiye ofisi tarafından ele alınmaktadır.

Serviste orjinalin HDD bulunan cihazlara SSD ile değişim yapma desteğimiz bulunmamaktadır. Cihaza kendiniz SSD takmanız durumunda garanti dışı kalmaktadır. Cihazınızda onboard ve harici olmak üzer 4+4 toplamda 8 GB ram bulunmaktadır. Ürün içerisinde 1 tane harici ram slotu bulunmaktadır. Max ram desteği 4 GB olarak görünmektedir. Daha yüksek ram takıldığında cihaz açılış vermemektedir. Bu nedenden dolayı ürün içerisinde ram arttırımı olmamaktadır.

• Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.