Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu laptopların bazı modellerinde sadece 1 ram yuvası var ve orada da mevcut ram takılı. boş ram yuvasını görmeden ram almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendekinde 4 gb anakarta tümleşik şekilde ve anakartta 1 slot da boş şuan yani sıkıntı yok

• konu neden öldü ya bizim bu laptop o kadar eskidi mi ki

beyler, görüp yardımcı olan olur mu bilmiyorum ama meselem şu, laptopuma format atıcam, işletim sistemi olarak da win7 kurmayı planlıyorum fakat driverları indirmek için asusun sitesinde bu laptopun safasına girdiğimde win10 win8 içni tercihler var, bi de others diyo orda da pek işe yarar bi şey yok gibi. mesele nedir nasıl çözücem bu işi ?
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Demek ki millet bilgisayarından memnun, sıkıntı yaşamıyor ki buralara yansıtmıyorlar :)

Driver konusuna gelince. Daha önce windows 7 yükleyenler olmuştu ama driver konusunda sıkıntı çektiler tekrardan win 8 döndüler. Şahsen önermem.
    Hocam ben şahsen 7-8 denedim, şu an 10 yüklü. Win7'de herhangi bir sorun yaşamadım, ama Wireless driverini önceden ayarlamak gerekiyor. Yoksa Wifiden bağlanamazsınız, malum Win7 de yüklü gelmiyor. Onun haricinde touchpad, fn tuşları gibi şeylerde bir sorun olmamıştı. Win 8 yazanlarını yükleyin uyumlu oluyor
  • @Blackdanger_99 hocam işte asusun sitesinde falan win7 başlığı altında driver yok. win10 diyor, win8 diyor, others diyor. win7 driverları diye kısım yok.

@messevim ben de win8.1 kullanıyorum ve wifida sıkıntı yaşıyorum, internet oyunda ping problemi çıkarıyor o yüzden win7 ile deneyecektim şansımı.
    Hocam ben de windows 8 driverlerini kurun demiştim zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam ben de windows 8 driverlerini kurun demiştim zaten :)

Sonunu okumamışım kusura bakma. Teşekkür ettim öyle deneyeceğim.

• Ben şuan sıkıntısız şekilde win 7 kullanıyorum arkadaşlar çokda memnunum..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    sizdemi windows 8 driverlerini 7 ye kurdunuz ?
    şuan bende kuracagım 7 ne önerirsiniz

asus x550 ln xo007d markası i7
  • Asus X555LN XO007D laptopumu ihtiyaçtan dolayı satmayı düşünüyorum.
    Henüz herhangi bir yere ilan vermedim.
    İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 için olan driverler 7 için de uyumlu
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Herşeyi yükledim fakat win 8.1 yüklü iken her zaman sıkıntısız olarak wifiye baglandığım odamdan win 7 yi kurduktan sonra bağlanamıyorum durmadan net kopuyor wifinin cekim alanı cok güçsüzleşti ne yapmam gerek?

• 7 kurdum, 8.1'de çalışan broadcom sürücüsü 7'de çalışmıyor.

Driver Easy ile çözüm buldum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibribr -- 7 Mayıs 2016; 12:01:10 >
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası bir fikrim yok, ben son üç işletim sistemini de denedim hiçbir sıkıntı oluşmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 8 Mayıs 2016; 0:16:37 >
  • arkadaslar son çıkan nvidia driver ı yüklemeyin oyunlarda belirgin performans düşüşleri ve kasmalar yaşadım. hemen 2 sürüm önceki driver'ı yükleyip düzelttim sorunu.
  • ThisIsCotyora kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten yeni oyun çıkar çıkmaz Nvidia da hemen güncelleme çıkarıyor. Son çıkan Doom için çıktı mesela. Yani amaç performans artışı değil de o oyun için optimizasyon sağlamak. Doom oynamayacaksanız hiçbir anlamı yok kurmanın. Bir oyun için 300mb driveri baştan indirip kuruyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam zaten yeni oyun çıkar çıkmaz Nvidia da hemen güncelleme çıkarıyor. Son çıkan Doom için çıktı mesela. Yani amaç performans artışı değil de o oyun için optimizasyon sağlamak. Doom oynamayacaksanız hiçbir anlamı yok kurmanın. Bir oyun için 300mb driveri baştan indirip kuruyoruz.

performansı düsürmeseler bari farming similator oyununu kasmadan oynayamadım. bir daha eski sürümünü ara bul indir yükle bosuna ugrastırdılar.
  • Windows sabit disk sorunu algiladi uyarisi gelip duruyor her seferinde iptal ediyorum. Format atsam düzelirmi acaba

• Arkadaşlar bilgisayarımın bataryası bozuldu, garantinin bitmesine 1 ay kaldı ve gönderip batarya değişimi isteyeceğim.

Üründe SSD disk takılı ve bu garantiyi öldürüyor diye biliyorum, ssd söküp orijinal disk'ini takıp göndersem sıkıntı olur mu ? Orijinal disk'te herhangi bir işletim sistemi kurulu değil, sıkıntı olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.