Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar hdmi takınca algılamıyor bu nedendir acaba çok önemli benim için bu sıra hdmi girişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAPVET

Bilgisayar hdmi takınca algılamıyor bu nedendir acaba çok önemli benim için bu sıra hdmi girişi

Klavyenin uzerinde görüntünün hangi monitore gideceğini ayarlayan bir tuş var. Genelde fn ile basilir. O tusa basiyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

quote:

Bilgisayar hdmi takınca algılamıyor bu nedendir acaba çok önemli benim için bu sıra hdmi girişi

Klavyenin uzerinde görüntünün hangi monitore gideceğini ayarlayan bir tuş var. Genelde fn ile basilir. O tusa basiyor musun

basıyorum ancak acmyor orası dolu deil he bu arada nvidia yonga seti drivirını kuramadım ondanmıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hdmi sorunumu çözücek kise yok mu ? sürücüyü yeniden yüklemeyi veya farklı bir video kartı deneyin diyor fn+f8 yapınca
  • arkadaslar iyi geceler X555LN-XO031D ve X550LN-XO149H arasında X555LN-XO031D nın işlemcisi i7-4510U X550LN-XO149H ın işlemöcisi i7-4500U ve X555LN-XO031D nın usb 3.0 ı 1 adet fazla bunşardan baska fark var mıdır ?
    http://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo031d-notebook
    http://www.teknosa.com/urunler/125032820/asus-x550ln-xo149h-notebook aralarıdna 100 tl gibi bi fark var deger mi ?

• quote:

bu hdmi sorunumu çözücek kise yok mu ? sürücüyü yeniden yüklemeyi veya farklı bir video kartı deneyin diyor fn+f8 yapınca

peki dediği gibi sürücüyü yeniden yüklemeyi denediniz mi?
  • Pc'nin adaptör priz girişi cok ince bazı prizlerde ark yapiyo bazılarında kıvılcım cıkmıyor ama girdimi tam oturmamıs gibi hissettiriyor sizce özel bir priz alıyım mı ?
  • hayati09 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir soru sormuşsun ki... Ne diyelim, al tabi, iyi olur. Riske girmemiş olursun :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

bu hdmi sorunumu çözücek kise yok mu ? sürücüyü yeniden yüklemeyi veya farklı bir video kartı deneyin diyor fn+f8 yapınca

peki dediği gibi sürücüyü yeniden yüklemeyi denediniz mi?

hallettim bile bilgisayardan anlamasamda kurcaladım 2 gün boyunca yapım
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Aynen,soru garip olmuş ama kaç tane 3'lü prizde 6'lı prizde denediysem hepsinde kıvılcım cıkıyor bitek 6 lı prizde bitek takınca ufak bir parlama oluyor bununda çözümünü bulamadım :D o yüzden sordum.
  • klavyenin orta kısmı göbek yapıyor. ekrana izi çıkıyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?

• FuaTT kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x550LN-XO069D modelini almayı dusunuyorum.İlerde 2.ram ve ssd takma(Dvd yerine) imkanım olur mu? Ve kullananlar memnun mu üründen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan2p0

x550LN-XO069D modelini almayı dusunuyorum.İlerde 2.ram ve ssd takma(Dvd yerine) imkanım olur mu? Ve kullananlar memnun mu üründen?

Evet olur..Makinada 1 adet boş ram slotu var ve Ssd'de rahat bir şekilde takılabilir ..
  • arkadaslar bu bilgisayara win8 pro iyi gidermi sıkıntı çıkarırımı
  • x550l-xO014h aldığımdan beri sürekli olarak wi fi de sıkıntı yaşıyorum . yarım saatte on beş dk da bir bağlantı kopup yeniden bağlanıyor , bazen bağlanmıyor ben bağlıyorum ağa. bıktım valla ya bu ne ? wi fi sürücüsü güncel. servise versem halledebilirler mi bi şekilde ?
  • Ben Win 8.1 Pro kullanıyorum ve hiç bir sorun yok çok şükür tıkır tıkır çalışıyor
  • Beyler bilgisayar kapanirken her defasindan internet explorer ile ilgili bir hata kutucugu çıkıyor var mi bu sorunu yasayan bilen çözen

• Beyler dvdden driverleri kurdum.Windows updateden guncellestirmeleri yaptim.Surucu guncellestirmelerinin yenileri varsa eger nereden indirecegim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Ben Win 8.1 Pro kullanıyorum ve hiç bir sorun yok çok şükür tıkır tıkır çalışıyor

bende windows 8.1 single language vardı aldığımda sistem içinde idi. bunun sebebinden bircok sistem hatası vardı. windows 8.1 pro format atmayı planlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.