Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben slimdrivers ve advanced system carenin driver boosterini kullandım. Öyle bir logo görünmüyo etrafta. Hala bi sıkıntı yok, tüm sürücüler güncel.
  • Merhabalar.bende dün x555ln aldım ve aranıza katıldım. benim sorunum bataryası. laptopun bataryası içine gömülü. dıştan çıkarma imkanı yok. ben prize takılı olarak kullanmak istiyorum. bu ayari nasil yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.teknosa.com/urun/bilgisayar/asus-x550ln-xo014h-notebook/125032784

Bende bu cihazla aranıza katıldım sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 17 Eylül 2014; 21:36:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam bildiğim kadarıyla yapabileceğiniz bir şey yok. Galiba pil tam şarj olduktan sonra zaten şarj etmiyor, prizden kullanmaya başlıyor. Yani prize takılı olarak kullanabilirsiniz. Sadece haftada 1 pili boşaltıp tekrar şarj edin. Ama prizden kullanması konusunda tam emin değilim, bilgili olan arkadaşlar yanlışsam beni düzeltsin.
  • Hocam yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Bildiğim kadarıyla pil %100 şarj olduktan sonra prizden enerji kullanmaya başlıyor. Sadece haftada bir pili boşaltıp tekrar şarj edin. Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar beni düzeltsinler.
  • Arkadaşlar bende x550ln i7 ile aranızdayım.Bi sorunum var notebook'u prizden cekince oyunlarda ciddi bir fps kaybı yaşıyorum.Bu sorunu nasıl aşabilirim? Driverları nasıl güncelleyebilirim? Birde advanced system care tarzı programlar kullanmaya gerek var mı? Masaüstüm de işe yarayan programdı ama harddisck'imin yanmasına da sebep oldu.Kullanmama gerek var mı?
  • Hocam prizden çektiğin zaman bilgisayar otomatik olarak tasarruf moduna girer. Eğer pilde kullanaksan yüksek performans moduna al oyunlara öyle gir. Driverlerin hepsi bu konunun en başında var, oradan indirebilirsin. Advanced System Care yi ben de kullanıyorum ancak faydası ne kadar var açıkcası bir fikrim yok. Birkaç faydası var, otomatik birleştirme yapar, winrardan kalan gizli dosyaları siler vb. ama olmazsa olmaz değil bence. Kullanmak istemezsen kullanmayabilirsin.
  • Laptopu düz bir zemine koyduğumda sol alt tarafı tam oturmuyor yere. Sizlerden durum nasıl?
  • Arkadaşlar dün teknosa mağazasından aldığım asus x550ln x0014h model laptopun ekranında ölü piksel var bunu iade mi etmiliyim garanti den değişim yapılır mı nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü pixel varsa ürünü aldığınız yere iade ediniz. Daha sonra garanti sıkıntı çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Oyun dışında bilgisayar pek ısınmaz. Photoshop ta ısınacağını sanmıyorum. Oyun oynarken ısınmayı dizinin üstünde bariz hissediyorsun ama photoshop ta hisseder misin bilmiyorum

cevabınız için teşekkürler.
    diğer arkadaşların görüşleri de benzer şekilde midir acaba?

Dayanamadim, kliksa dan Asus X550LN-XO014H siparisini verdim az once. Etiket fiyati 1749tl idi, sms ile gelen garanti bankasi %20 indirimi ile 1399tl ye gelmis oldu (cep subesinden verilen siparislerde kargo ucreti de yok).

Kulube ekleyebilirsiniz

Ve nihahet bende araniza katildim. Yardimlari ve ilgisinden dolayi Sazan84 arkadaşıma teşekkürü borç bilirim.

Kulübe ekleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genjoe -- 18 Eylül 2014; 22:22:31 >

• Iresco I kullanıcısına yanıt
    Bunun nedeni pcnizin otomatikmen tasarruf moduna geçmesidir.

Oyuna geçmeden önce Sağ tıklayın Grafik işlemciyi çalıştıra tıklayın oradan da nvida ile açın olayın. FPS kaybı yaşamazsınız.
  • mn54 M kullanıcısına yanıt
    Bizde olduğu gibi zaten bilgisayar bataryayı tam %100 doldurmuyor. Bataryayı korumak amacıyla %95 ila %99 arasına kadar doldurur. Böylece azda olsa bataryayı korumayı amaçlar,
  • genjoe G kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz aramıza :) Ekliyorum hemen isminizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genjoe

quote:

quote:

quote:

Oyun dışında bilgisayar pek ısınmaz. Photoshop ta ısınacağını sanmıyorum. Oyun oynarken ısınmayı dizinin üstünde bariz hissediyorsun ama photoshop ta hisseder misin bilmiyorum

cevabınız için teşekkürler.
    diğer arkadaşların görüşleri de benzer şekilde midir acaba?

Dayanamadim, kliksa dan Asus X550LN-XO014H siparisini verdim az once. Etiket fiyati 1749tl idi, sms ile gelen garanti bankasi %20 indirimi ile 1399tl ye gelmis oldu (cep subesinden verilen siparislerde kargo ucreti de yok).

Kulube ekleyebilirsiniz

Ve nihahet bende araniza katildim. Yardimlari ve ilgisinden dolayi Sazan84 arkadaşıma teşekkürü borç bilirim.

Kulübe ekleyebilirsiniz...

Rica ederim ne demek, gule gule kullanin

• quote:

Ölü pixel varsa ürünü aldığınız yere iade ediniz. Daha sonra garanti sıkıntı çıkarabilir.

İade edip yenisi ile değiştirilmesini mi talep ediyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

Laptopu düz bir zemine koyduğumda sol alt tarafı tam oturmuyor yere. Sizlerden durum nasıl?

Evet aynı durum benimkinde de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

Laptopu düz bir zemine koyduğumda sol alt tarafı tam oturmuyor yere. Sizlerden durum nasıl?

Evet aynı durum benimkinde de var.
    ben aldığım yer ile görüştüm onlara geri kargolamamı istediler. kutuladım laptopu sabah kargoya götürücem umarım değişim yaparlar. daha öncesinde Asus'a mail attım aldığım yer ile iletişime geçmemi söylemişlerdi. sende ürünü yeni aldıysan teknosaya götür derim fazla vakit kaybetmeden.
  • Teşekkürler.

Yalnız arkadaşlar aklıma birşey takıldı. Kutudan kurulum CD si gibi bişey çıkmadı. Format atmak istediğimde yada gerektiğinde ne yapacağım?

• genjoe G kullanıcısına yanıt
    Hocam kutudan zaten Windows DVDsi çıkmaz. Onu orijinal alacaksın maalesef. Kutudan driver cdsi çıkar sadece.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.