Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bence sorun firma da olamaz . Sonucta firma üretici ile tüketici arasında bir köprü sadece . Sorunun evdeki prizlerde olma ihtimali yüksek hocam . Başka bir yerde denedin mi hiç ? Bu arada asus x550ln alıcaksan ebrarı tercih etme . Bildigin gibi Pc depoda satılan asuslar daha yeni ve hdd markası toshiba . Pc depoyu tercih etmen daha mantıklı olacaktır.

Saat 16.30 gibi pc depoyu aradım bu fiyat farkını sordum . Haftasonu indirim yapıldıgını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 14 Temmuz 2014; 20:00:24 >
  • Tesekkurler hocam.
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Başka yerde denemedim fakat pilde de aynı sorun olduğu için değişeceğini sanmıyorum. Kaldı ki servis prizden kaynaklansa hatalı üretim raporu vermez. Yeni alıcağımı ilk olarak evde değilde büroda açıp, sistemi kurupda test edicem.

Zaten artık para iadesi alıcam. Daha fazla zorlamaya gerek yok. Büyük ihtimal pcdepodan alırım bi kaç hafta sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 14 Temmuz 2014; 21:06:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dedigin gibi yap işini şansa bırakma büroda açmak cok daha mantıklı olacaktır. Sonuç inşallah bu seferde hüsran olmaz hocam . Sana diyebilecegim tek şey bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 14 Temmuz 2014; 21:53:11 >
  • Teşekkürler inceleme için
    Okuduğum kadarıyla pek olumsuz özelliği yok birde Z510'un ana konusunu okuyup karar vericem artık
  • Rica ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

Teşekkürler inceleme için
    Okuduğum kadarıyla pek olumsuz özelliği yok birde Z510'un ana konusunu okuyup karar vericem artık

Hocam ne yaptınız ben de asus ve z510 arasında kararsız kaldım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

daha Z510'u araştırmadım birde Dell 7537 aklıma girdi.
    bunları yarın bi araştırıyım karar verince bilgilendiririm

siz karar verirseniz sizde beni bilgilendirin lutfen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

daha Z510'u araştırmadım birde Dell 7537 aklıma girdi.
    bunları yarın bi araştırıyım karar verince bilgilendiririm

siz karar verirseniz sizde beni bilgilendirin lutfen

dell benim de aklımdaydı ama asusla karşılaştırınca asus ağır bastı ama z510'unun işlemcü gücü artı 8 gb ssd olması beni düşündürtüyor

• Pcdepoya urunun uretim ve seri nosunu sormustum bugun cevap geldi. E5N ile basliyormus. Sanirim 2014-05 uretimli oluyor ve en yeni seri su an. İns bu modelde de hdd si toshibanindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Pcdepoya urunun uretim ve seri nosunu sormustum bugun cevap geldi. E5N ile basliyormus. Sanirim 2014-05 uretimli oluyor ve en yeni seri su an. İns bu modelde de hdd si toshibanindir.

Hocam sizce i7 li 4500u'lu olan asus'u mu almalıyım yoksa i7'li 4702Q'lu z510'mu almalıyım genelde günlük kullanım ve oyun için kullanacağım da
  • Benim kullandığımdan daha güncel . :) büyük ihtimal toshibadır. Oradan mı almayı düşünüyorsunuz ?
  • Şimdi birinin işlemcisi güçlü, diğerinin ise ekran kartı daha güçlü.

Eğer oyun oynamak için alacaksanız ekran kartı güçlü olanını tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Sonuçta oyunları oynatan işlemciden ziyade ekran kartıdır.

Tabii Asusun marka kalitesini de yabana atmamak gerekiyor.

Yanlış anlaşılamısn marka takıntısı değilimdir. Ama iki modeli kıyasladığın da asusun üst tarafı alüminyum ile kaplı. böylelikle bilgisayar ne kadar ısınsa da koy dayama paneline pek işlemiyor o ısı.
  • Günlük kullanım ve oyun için i7 M serili işlemciye gerek yok,4500u yeterli olur. Oyun için 840m 740m den az daha iyi. 4-5 fps fark var gibi görünüyor. Ama mühendislik programlarıyla uğraşıyorsan tabi i7 M işlemci daha iyi olur. Öbür anlamda günlük kullanım ve oyun için bence 4500u işlemci yeterli olur.

Birde şunu ekleyeyim 8gb ssd fark yaratmıyor. En fazla hangi dosyalar kullanılıyorsa o kısımlar 8 gb lık bölüme yazılıyor. Sürekli bu dosyalar değiştiği için ssd nin hızını pek anlayamazsın ilerde. Çünkü oyun dosyalarınıda ekliyor o 8 gb lık bölüme.

Eğer film, dizi çok izliyorsan bu modeli tavsiye ederim. Z510un kol koyma panelinin olduğu kısım metal olduğu için bu modele göre daha sağlam gözüküyordu fakat ekran paneli baya kötü o modelde. Hem mavimsi hemde çok soluk bi görüntü olduğu için film izlerken keyif alamadım, ayrıca panel ince ve sağlam değildi. Sadece filmlerde bu solukluk belli oluyordu , öbür türlü normal zamanda soluk gözükmüyordu. House izlediğine göre film-dizi çok izlediğini varsayarak bence bu model senin için daha iyi olur.

Bu arada Dr. House efsane diziydi. Bu diziyi izledikden sonra doktor olmak bile istemiştim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 16 Temmuz 2014; 0:53:14 >

• Evet, nasipse bi kaç hafta sonra. Sanırım en çok pc satışını yapan bu firma olduğundan sürekli yeni seriler geliyor. Şu anda fiyatıda düne göre biraz inmiş. Umarım benim alıcağım sırada fiyatı fırlamaz.
  • Bende yeni kullanıcısıyım istersen bazı oyunların fps değerlerini atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Günlük kullanım ve oyun için i7 M serili işlemciye gerek yok,4500u yeterli olur. Oyun için 840m 740m den az daha iyi. 4-5 fps fark var gibi görünüyor. Ama mühendislik programlarıyla uğraşıyorsan tabi i7 M işlemci daha iyi olur. Öbür anlamda günlük kullanım ve oyun için bence 4500u işlemci yeterli olur.

Birde şunu ekleyeyim 8gb ssd fark yaratmıyor. En fazla hangi dosyalar kullanılıyorsa o kısımlar 8 gb lık bölüme yazılıyor. Sürekli bu dosyalar değiştiği için ssd nin hızını pek anlayamazsın ilerde. Çünkü oyun dosyalarınıda ekliyor o 8 gb lık bölüme.

Eğer film, dizi çok izliyorsan bu modeli tavsiye ederim. Z510un kol koyma panelinin olduğu kısım metal olduğu için bu modele göre daha sağlam gözüküyordu fakat ekran paneli baya kötü o modelde. Hem mavimsi hemde çok soluk bi görüntü olduğu için film izlerken keyif alamadım, ayrıca panel ince ve sağlam değildi. Sadece filmlerde bu solukluk belli oluyordu , öbür türlü normal zamanda soluk gözükmüyordu. House izlediğine göre film-dizi çok izlediğini varsayarak bence bu model senin için daha iyi olur.

Bu arada Dr. House efsane diziydi. Bu diziyi izledikden sonra doktor olmak bile istemiştim :)

Teşekkürler hocam yorumunuz için. Ben de House izledikten sonra doktor olmak istedim hatta bu yüzden mezuna kaldım şimdi hadi hayırlısı hakkımızda :)

• http://m.bimeks.com.tr/Urun/139964

Beyler bu bilgisayari almak istiyorum sizce pahali mi genelde ofis programlari falan kullaniyorum zaman buldukca oyum oynarim fiyati nasil.sizce. bunu mu alayim yoksa i5 olani daha ucuz plani mi alayim kararsiz kaldim bu fiyata değer mi sizce yorumlariniz onemli.

• smylmzr kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz laptop Asus X550LN-XO007D dan daha düşük olmasına rağmen içinde windows yüklü olduğu için daha pahalı. Asus X550LN-XO007D den düşük yanı ise az bir farkla ekran kartı.
  • Hafta sonları çoğunlukla indirimde oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.