Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a bu bilgisayarın i5 li modeline sahibim her şey güzel ama ama kamera çalışırken LifeFrame3'ü yükledim sonra ayarlara bakar iken gece modunu tıkladım sonra tekrar normal moda geçerken birden görüntü gitti şuan o programı kaldırmama rağmen hala kamera çalışmıyor ışığı yanıyor ama görüntü yok kameranın yazılımını da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • (__kasva__) kullanıcısına yanıt
    aleyküm selam. konunun ilk sayfasına bakarsanız camera driverini göreceksiniz. onu yükleyin . büyük ihtimal düzelecektir.
  • 4200u mu ?
  • ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. :)
  • ben baktım ilk sayfaya da bulamadım hangisi onu bi söylerseniz güzel olcak
    Kardeşim . geri yükleme noktasından en yakın geri yükleme tarihine gitmeyi denedin mi ?
  • yok denemedim de sen driveri bulabildin mi kameranın?
    Şu anda aklıma geldi. Camera driveri Windows 8 için yok. Windows 8 in içine gömülü geliyor diye biliyorum ben.
  • Dikkatimi çektide, cihazın hdd sini değiştiriniz mi acaba ?. Çünkü ilk mesaja koyduğunuz HWMonitor adlı sıcaklık programında harddiskin modeli toshiba olarak gözükmekte. Bu modellerde Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB model hdd bulunmakda. Sizdekinde Toshiba MQ01ABD100 olarak gözüküyor ?
  • Ciddimi diyorsunuz ? Hayır ben birşey değiştirmedim. Bu nasıl olmuş olabilir ki ?
  • Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü Burda sizin gönderdiğiniz resimde öyle gözükmekte. Normalde benim bildiğim burdaki hdd den olması gerekiyor.http://www.notebookcheck.net/Asus-F550LN-CN89H-Notebook-Review.117570.0.html . Benim aldığımda da aynı model hdd var Seagate in. Bi daha bakabilir misiniz acaba yine toshiba mı gözüküyor ?

• Evet baktım . Toshiba gözüküyor.... anlamadım ki ...

Acaba hangi model daha performanslıdır toshibamı seagate nin modeli mi ?
  • Nasıl denk gelmiş size bilmiyorum ama Seagate in bu modellerinde gacırtı sesi var, Toshiba olması iyi olmuş. Sıfır mıydı acaba cihaz, koruma bandı vs. ? Gerçi sanırım pcdepodan almışsınız onlar zaten sıfır cihaz yollamak zorunda. Bu laptopun türkiyede çıkan yeni modellerinde hdd modelini mi değiştirdiler acaba. Çünkü ben 2 kere aldım bu modeli ebrar dan hdd ler aynı Seagate nin. Bu sizdeki model yeni üretilenlerden mi ki.

Değişim için laptop da bugün geldi. Şans hiç yok bende ki bunda da aynı sorun var, artık para iadesi alıcam. Anlamıyorum elektriksel bi problemde yok, hatta cihazı akım koruyuculu prize takıpda kullanıyorum. 4 tane laptopda da aynı sorunlu çıkması çok garip geliyor bana. Artık ya hızlıal.com dan alırım yada pcdepo veya sadecenotebookdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 11 Temmuz 2014; 19:54:30 >
  • Birde laptopun altında üretim tarihi yazıyor ay/yıl şeklinde. Üretim tarihi kaç sizde acaba ? Ürünün Seri Nosu da E3N0CV4565 ile mi başlıyor ?
  • Evet sifir aldim.ve dediginiz gibi koruma bandi vs vardi. Ilk ben actim.yani pc yi.

Ayrica altinda E4NOCV178102158 24M yazmakta. Sizin.ki E3 ile.basliyor benim ki ise E4 ile. Sanirim yeni seri üretim. Ve dediginiz gibi eger seagette de ses cikarma sorunu varsa, belki.yeni seru uretimde bu yuzden toshibayi tercih etmislerdir. Ses sorunu ile karsilasmadim su ana kadar.

Sizde kine artik sansizlik diyemeyecegim bu kadar da denk gelmez. Keske pc yi.once bir arkadasinizin evinde veya is yerinizde ki herhangi bir prize takarak acsaydiniz. Daha sonra da evinize takardiniz. O zaman belli olurdu sorun.nereden kaynaklaniyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica uretim tarihi olarak 2014-04 yazmakta. Sizde kac yaziyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2014-03 yazıyor. Sizdeki yeni üretim oluyor herhalde. Bakalım olmazsa pcdepo adresinden alırım ama onlarda ups kargo ile gönderiyorlar. Burada ups kargo şubesi yok, o yüzden iade veya değişim olursa eğer biraz sıkıntı çıkabilir. Prizden şüphelenmiyorum artık ama aklıma başka sebep de gelmiyor. Cihazı başka bi yerde deneme gibi şansım olursa eğer artık öyle yaparım.

Kurulumdan önce biosdan herhangi bir işlem yapıyor musunuz ? Ben sadece usb belleği ilk sıraya getirip usb den boot ederek kurulum yapıyorum UEFI modunda. Bios ayarlarıda defaultda. Gerçi bugün ilk kurulum yaparken biosa girmeden direk usbden boot etti.

Bir de pc yi açmadan 4 saat şarjda tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 11 Temmuz 2014; 21:55:02 >
  • Evet sanırım benim laptop bir sonra ki parti. Pcdepodan almanızı tavsiye ederim. hani sorun çıkmıyor. Arayın onlarla konuşun, belki size başka bir kargo ile gönderim yapabilirler.

Hayır biostan falan hiçbir ayar yapmıyorum. Zaten pek anlamamda. Bilgisayarı alır almaz şarja koyuyorum o ara flash disci koyuyorum cihaza açıyorum zaten direk windows ekranında açılıyor.

Ben hiç şarjda bekletmedim. Acaba bunun bir etkisi olur mu ? Bekletmenin faydası olur mu yani ?
  • Başka bir kargo şirketiyle göndericeklerini sanmıyorum. Pcdepo da mübarek kargo ücretini çok alıyor, 18 tl kargo ücreti çok garip. Siz msiyi pcdepodan mı almıştınız ? Yani değişim için formu gönderdiğinizde yeni gönderilen ürün için kargo ücretini size yansıttılar mı ? Bakalım p.tesi yollucam asusa değişim formu için sonra para iadesi isticem, tabi süreç uzacak biraz çünkü taksitli almıştım laptopu. Gerçi iade de sorun çıkartcaklarını sanmıyorum ebrarın. İade işlemleri sırasında ararım pcdepoyu.

Kullanma kılavuzunda öyle yazdığı için bekletmiştim ben. Geçen seferkinde bekletmemiştim, direk flash belleği takıp format atmıştım. Belki bir faydası olur diye düşündüm ama etkisi olmadı. Bu arada win 8.1 ide öğrenciler için olan microsoftun sitesinden indirdiğim endusty pro sürümünü kuruyorum, yani modifiyeli falanda kurmuyorum. Fakat normal pro sürümünüde denedim bi fark olmadı.

• Selamün Aleyküm Hocam Bende Buradayım Artık 069D yi Alınca İNşallah Böyle Bir İNceleme Yapacağım :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.