Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben çok araştırdım hocam. Bu fiyat segmentinde eleye eleye sizin iki mesaj üstte atığınız lenova ile bu konuda ki asus kalmıştı.

Daha sonra markasından dolayı ben Asusu tercih ettim. ve memnunum
  • thes1nner kullanıcısına yanıt
    2000tl limitin varken g510u listene alman yanlış. 8750m değilde en az 740m ekran kartlı olanlara bak. Oyun için en iyisi dell 7537 olur fakat ilerde işlemci yeterli gelmeyebilir. Eğer film, dizi çok izlemiyorsan ilerisi için z510 iyi olabilir. Ekran kartı, ekran paneli, soğutma sistemi ve kasa kalitesi için ise x550ln iyi tercih olur. Aralarındaki farkları bu konuda ve diğer konularda çok yazdım, biraz inceleyin. Bu konuda notebook tavsiyesi istemek yanlış olur ve yeride değil, notebooktavsiye bölümüne konu açın.
  • Anladım hocam kusura bakma. En önde şu an asus görünüyor tesekkurler onerileriniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

2000tl limitin varken g510u listene alman yanlış. 8750m değilde en az 740m ekran kartlı olanlara bak. Oyun için en iyisi dell 7537 olur fakat ilerde işlemci yeterli gelmeyebilir. Eğer film, dizi çok izlemiyorsan ilerisi için z510 iyi olabilir. Ekran kartı, ekran paneli, soğutma sistemi ve kasa kalitesi için ise x550ln iyi tercih olur. Aralarındaki farkları bu konuda ve diğer konularda çok yazdım, biraz inceleyin. Bu konuda notebook tavsiyesi istemek yanlış olur ve yeride değil, notebooktavsiye bölümüne konu açın.

İleriyi düşünmekten kastınız oyun performansı mı? Benim kullanacağım belli mühendislik programları var. Şu an bu asus rahat çalıştırır ve pilde de uzun süre kullandırtır diye tahmin ediyorum. Islemciden yana çok sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler..

• ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Hayır, işlemciyi kastettim. İlerisi için en az 4500u veya 4200m işlemcilere bakılması iyi olur. Mühendislik programları kullanmadığım için pek bilemem ama 4500u işlemcinin mühendislik programlarında sorun çıkartcağını sanmıyorum. 3230m ile eşit olan bir işlemci olması dolayısıyla bu işlemciyi kullananların mühendislik programlarında sorun çıkartmadığını gördüm çoğu yerde. Pilde ekran ışığı yarıdayken internet kullanımında 4 saat civarı kullanımda %25 civarı kaldıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Hayır, işlemciyi kastettim. İlerisi için en az 4500u veya 4200m işlemcilere bakılması iyi olur. Mühendislik programları kullanmadığım için pek bilemem ama 4500u işlemcinin mühendislik programlarında sorun çıkartcağını sanmıyorum. 3230m ile eşit olan bir işlemci olması dolayısıyla bu işlemciyi kullananların mühendislik programlarında sorun çıkartmadığını gördüm çoğu yerde. Pilde ekran ışığı yarıdayken internet kullanımında 4 saat civarı kullanımda %25 civarı kaldıydı.

Bir de Dell 7537 diyorlar, ona ne diyorsunuz?

• Arkadaşlar bu pc nin işlemcisi ultrabook işlemcisi ya bi sorun çıkarır mı bide ısınma vb sorunları var mı?
  • İşlemcisi ultrabook işlemcisi derken ?

Hayır ısınma sorunu yok.
  • 4500u demiyomu?
  • neye bakıyım
  • bakınız yazan yere tıklarsan bir pencere açılacak oraya bakacaksın :)
    @---CaspeR---
  • İşlemci ile ilgili bir sorum olacak. Aşağıdaki linkte benchmark skoru düşük görünüyor, ancak 1.8 ghzde yapılmış test sanırım. Aynı işlemcinin 3 ghzde kaç puan aldığı hakkında bir bilginiz var mı? Linkteki bilgi yanıltıcı geldi bana..http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4500U+%40+1.80GHz

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-4500U-Notebook-Processor.93562.0.html

Şu linki inceleyin isterseniz
  • Aslında derdim şu; düşük güç tüketerek uzun süre pilde kullanım ve düşük ısı umarken 2 yıl sonra işlemci yetersiz kalmasın istiyorum. Asus'un bu modeliyle bunu başarabilir miyim emin olamadım..

Aslında sizin derdinizin dermanı bu bilgisayar gibi gözüküyor. 4500U işlemciyle sizi rahat 2 yıl götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Aslında sizin derdinizin dermanı bu bilgisayar gibi gözüküyor. 4500U işlemciyle sizi rahat 2 yıl götürür

Öyle gibi görünüyor ama bir diğer konu ise teknik servis hizmeti. Az önce şikayetvar sitesini inceledim asus notebooklar ile ilgili. Pek iç açıcı değil, siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? Teşekkürler..
    Çok şükür şahsi olarak şu ana kadar asusun servisi ile bir işim olmadı.

Ama arkadaşımın bim den alma 700 lira civarında asus marka bir pcsi vardı. birgün motorsiklet ile giderken ufak bir kaza yaptı ve motorla yere düştü. laptop çantanın içindeydi ve çanta da yol kenarında ufak bir su göletinin içine düştü. hemen laptopu aldı kuruttu ama laptop bir türlü çalışmadı. 2 ay servise göndermedi. hatta batarya yerleri bile artık kireç tutmuştu. bende ona gönder servise eğer 300 liradan fazla isterlerse vermezsin parasını yaptırtmazsın dedim. neyse gönderdi servise. yaklaşık iki hafta sonra laptop elimize ulaştı. biz kesin yapılmadı dedik.

kağıtta aynen şöyle yazıyordu;

Ekran değişti,
    Ana kart değişti,
    hard disc değişti,
    Klavye değişti,
    Hoparlörler değişti,

alınan ücret ise 0 lira.. 700 liralık bir laptoba nerden baksan bi o kadar masraf yaptılar. geçen yine buna benzer bir olayı daha okudum bir forum da ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 9 Temmuz 2014; 0:51:34 >

• ben bunu da yazayım bir kenara teşekkürler..

• Peki bu pc nin i5 i nasıldır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.