Şimdi Ara

ASUS X550LN-XO062D Free DOS recpvery partition oluşturma (HELP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftalarda bir toptan şirketinden ASUS X550LN-XO062D model laptopu Free DOS olarak aldım. Üniversitede yurtta kalıyorum. Oda dolaplarımız ufak olduğu için yanıma ne harici HDD aldım ne de CD çantası. Ufacık dolabı doldurmamak lazım öğrenciyiz . Bilgisayarımdak herhangi bir çökme gibi bir durumda recovery yapmak istiyorum. Bi kaç program denedim Cye kurulan programların ufacık br dosyasının silinmesi sonucu recovery iptal oluyor ve elimizde patlıyor. Orjinal gibi recovery yapmanın br yolunu bilen var mı ? Laptop Free DOS aldığım için servise göndersem bile sağlam bir işlem ücreti çıkar eminim o da ağır gelir. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum

Not: Elinde aynı model laptop olan biri ASUS Battracker ile cd ye yazdırırsa çok işime yarar. İlginizi bekliyorum..

No : Kullandığım programlar ve sıkıntıları :

- AOEMI OneKey Recovery
    Sıkıntısı : Antivirüs programı bir dosyasını virüs olarak gördü ve sildi.

-Acronis True İmage Home Edition
    Sıkıntısı : Yedeklediği diski gizlemiyor. Ve yedek aldığı dosyayı birinin yanlışlıkla silmesi muhtemel ve riskli. Daha evdeyken yanlışlıkla kendm silmiştim

Herkese teşekkürler şimdiden..

• mrb windows 8 de 81 de felan extra program kullanmana gerek yok

WİNDOWS KURULUMUNU TAMAMLADIKTAN SONRA recovery oluşturmak için windows 8.1 kurulum cd si yada usb si (uefi pc ise usb kullanmalısın) İLE AÇIP bilgisayarı onar ordan KOMUT İSTEMİNE;

Dism /Capture-Image /CaptureDir:C:\ /ImageFile:D:\install.wim /Name:"Recovery image" /NoRpFix YAZARAK RECOVERY OLUŞTURABİLİRSİN sonrasında windowsu normal açıp mausu en alt sol tarafa götürüp sağ tıkla komut istemi yönetici tıkla alttakini yaz

C:\Windows\System32\reagentc /setosimage /path D: /target C:\Windows /index 1

reagentc /info yazarak kontrol edebilirsinorda winre disableyse reagentc /enable yaz tamamdır sonra istediğin zaman windows ayarları güncelleme ve kurtarma ordan kurtarmaya tıklayarak istediğin zaman yüklersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.