Şimdi Ara

ASUS X550LN-XO076H TAYSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sitede fiyatını 1.600 tl ye gördüm sizce özelliklere göre fiyatı iyimidir.Benim pcyi kullanma amacım autocad gibi çeşitli programları çalıştırabilmesi oyunla falan çok alakam yok sizce .Bana bu pc lüks mü gelir , sizin önerebileceğiniz daha uygun sorunsuz işime yarayabilecek tavsiyeleriniz var mı?

http://www.hizlial.com/asus-x550ln-xo076h-i5-4200u-16ghz-4gb-1tb-2gb-gt840m-156-windows-81-notebook/10426679

• Aynı şekilde bende düşünüyorum. Bilenlerden yardım lütfen . Birde çok önemli bir soru daha hiçbir açıklama bulamıyorum freedosa crack 8.1 yüklesek garanti dışı kalır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremagic -- 8 Ekim 2014; 14:48:33 >
  • yaptığın suçtur ama seninle microsoft arasına asus giremez bu sebeple garanti dışı kalmaz (tabi bi aralar yanlış hatırlamıyorsam armagedon adlı oyunun ilacında bi virüs vardı anakartları filan yakmıştı eğer öle bişey denk gelirse, şirket politikası garantiye yön verir)
  • O zaman yapmaya gerek yok peki ASUS X550LN-XO076H nasıl sizce dün akşam HP bilgisayarımın aşırı ısınmadan dolayı anakartı yandı sağolsunlar sadece arıza tespite 48 dolar para istiyorlar ama anakrtı yandı kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.