Şimdi Ara

ASUS X550VX-DM277C hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde laptop almaya karar verdim. Baya bir araştırdım üst limitim 2,5k civarıydı ve asusun şu modeli baya kafama yattı ve iki gün önce sipariş geçtim yarın birgün elimde olur;http://m.n11.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-4gb-1tb-2gb-gtx950m-156-full-hd-P127524802?cid=700503&utm_source=comp_cimri&utm_campaign=cimri_genel&utm_content=102_210_3072&utm_medium=cpc

Benim anlamadığım nokta şu 2,5k ya alınabilecek en iyi en f/p ürünü sadece ram düşük oda artırılır daha sonraları dert değil inanamıyorum hala örnek özellikleri 3k üstü tabiki ram farkı olması cabası ancak 4 gb fazlalık ram 500-900 fiyat farkı koyması uygun gelmiyor bana sorum şu ben aşırı uyguna aldığımı düşünüyorum hatta geçtiğim gün biten n11 haftasonu kuponu ile 2,4k ya denk geldi hala bu kadar uygun olmasına anlam veremiyorum siz ne düşünüyorsunuz? İdeapad510 vs var lenovo ancak fiyatı yüksek ve i5 işlemci şimdi diyeceksiniz o 7. Nesil ama arkadaş bu i7-6700hq u değil m değil hq..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benim kişisel düşüncem şu şekilde.Bundan 7 ay önce bende ASUS X550VX DM248TC ürünü 3000 tl aldım.16GB RAM 4 GB GTX950M i7-6700HQ. Normalde görünen fiyatı 4500TL civarındaydı fakat ben indirimden aldım.Aldığım fiyata göre hem çok karlı hemde sistem özellikleri bakımından yeni bir bilgisayar.Şimdi sizinkine baktığımda 4GB RAM-2GB Ekran kartı var. Yeterlilik size bağlıdır.Yani siz eğer notebook'u kişisel işleriniz için (mail,sosyal ağ,iş vs.) kullanıcaksanız veya çok sistem gerektiren oyunlarda işlerde kullanmıcaksanız RAM düşük olsada (mevcut sisteme göre) iş görür.Ama siz yüksek kalitede oyunlar oynayan biriyseniz performansın özellikle yeni yüksek grafikli oyunlarda tam anlamıyla yeterli olcağını düşünmüyorum.Fiyat/Hizmet aşamasında değerlendirmem ise orta. Yani iyi bir ürün almışsınız güle güle kullanın. Ama aşırı uyguna almışsınız demekte şu aşamada pek doğru değil gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    7 yıl önce açıldı
    Asus FX550VX sorunları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.