Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan bu laptobu alıp kullananlara bir sorum var ekranı mat değil mi bu cihazın parlak ekran mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ

dvd yeri sökülüp ssd takabilirsin ama birazcık işcilik isteyen bir iş elin yatıyorsa yap Bu arada vatandaki fırsatı kaçırmadan alın tavsiye ederim

şuan param yok ama yaz sonuna doğru toplayınca alıcam.kampanya falanda olur heralde o zaman.elim bu tür işlere yatkın.laptop yada masaüstü parça değişimi çok yaptım.eğer dvd yeri çıkıyosa alınabilir bir laptop.yorumunuz için teşekkürler.
  • Şimdi aldım bende yeni n11.com üzerinden 2545 TL'ye geldi. Asus bölge yöneticisi tanıdığımız vardı, ona sorduk fiyat gerçekten çok iyi kaçırmayın dedi. :)
    Bakalım gelsin görücez.
  • ASUS X550VX-XX147D Notebook
    Hoparlorun yerini tam göstermemişler nerede olduğu dışardan bakınca anlaşılmıyor ama ses ekranla klavyenin birleşim yerinden geliyor gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

Dostum Windows kurulumu nasıl yaptığını açık olarak anlatırsan sevinirim bende alınca yapcam pek bilmiyorum.

Bende ilk kez uefi kurdum pek fark yok technopatın hazırladığı videoyla kurdum
    https://www.youtube.com/watch?v=XzvvSezHTkU
    https://www.youtube.com/watch?v=JT-1ou7j7T8

Not: İlk önce Rufus 2.9 ile denedim USB 2.0 ve 3.0 ile hata aldım sonra Rufus 2.8 denedim USB 2.0 sorun olmadı

• Teşekkürler dostum oyun denediğinde nasıl performans aldığını ilerde yazarsan sevinirim

UnbLesseD n11 de o fiyata göremedim ben link atar mısın?

66alperen gittigidiyor nasıldır güvenilir mi? Bu arada o fiyata orda da bulamadım ben?

bazen piyasa değerinin altında bayağı indirimde olunca tereddütte kalıyor insan acaba birşeyi mi varda bu kadar ucuz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinann7 -- 9 Haziran 2016; 13:13:39 >
  • Gitti gidiyordan hiç alışveriş yapmadım fakat gittigidiyordaki satıcı teknonarya. Yazıyor aynı satıcı hepsiburadada vs dede satış yapıyo. Yani sana güvenilir veya değil diye bişey diyemem ama alacak olursam satıcının dükkanına gidip elden alırım büyük ihtimalle

• 66alperen 6 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl gidebilirim yani gittiğim yerde ürün olur mu yani depo gibi bir yer mi? netten baktım asya tarafında gözüküyor ebrar ve gittigidiyor
  • Gitti gidiyor sitesindeki teknorya satıcısından aldım ve ürün geldi, iyi paketlenmiş, sorunsuz faturalı geldi. Bilgisayar konusundaki bilgime oldukça güvenirim, bu 6 yada 7. bilgisayarım olacak, şu anki piyasada 2800 Tl'ye kadar alınacak en iyi notebook bu.
  • Arkadaslar cihazda isinma oluyomu sol eliniz yaniyomu.alan arkadaslara hayirli olsun isinma konusunda aciklama yaparsaniz cok iyi olur.g550jk kullaniyodum isinma oluyodu ama fanlar arkada oldugundan fazla etkilemiyodu.x550 de fan aol tarafta.izlenimlerinizi yazarsaniz sevinirim

• Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Hocam Selam,

Fiyatı değiştirmişler yine. Şuan n11.com'un sitesinde 2759TL olarak gözüküyor %5'te indirim var n11'da.
    Ortalama 2630TL'ye falan geliyor şuandaki fiyatıyla.

Dün daha da bi düşüktü, yükselmiş. Bende daha yükselmeden alayım dedim.
    Link aşağıdaki gibi.
    n11 Teknorya Bilişim
  • Dostum senin 4 gb versiyonu istesen 4 daha eklettirebilir miydin aldığın yerde? Her yerde bu imkan yok çünkü mesela ebrar da 4-8-12 gb versiyonları arasında hep 100 lira oynuyor. Şimdi ben alsam gittigidiyordan indirimliyken 2600 e mesela. Üstüne orda 4 daha ekleyin desem ortalma 100 lira falan oynar en fazla oda gene ucuza sayılır. Sen sipariş ederken diyebilir miydin böyle birşey yani
    Okuduğum yorumlarda bu şekilde ekstradan ram'i koyduranlar vardı. Ancak ben ram'i sonradan almayı planladım, kendim takmayı düşünüyorum.
    Yıllardır bu işlerde olduğum için firmalardan bu tür şeyleri isteyerek ekstra masraf çıkarmak istemedim. Ama bahsettiğin durum mevcut sanıyorum, satıcıyla görüşüp anlaşabiliyorsun.
    Tek boş slot bulunuyor o yüzden direk 8gb alıp takmak mantıklı. Fakat 4gb olarak alıp sonradan kendinizin takması daha ekonomik olacaktır.
  • Ekran çözünürlüğü nedir bu laptopun?
  • İade veya değişim kararı çıktı asus servisten. Bakalım evrak gelsin devamını yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz456 -- 10 Haziran 2016; 18:17:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    1366 x 768 HD LED ekran

• yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    İşlemler uzun sürdümü hocam
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Pazartesi ellerine ulaştı. Çarşamba günü işlem başlamıştı asusta. Bugün sonuçlandı. Evrakta en gec haftaya cumaya gelir dediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar para ödüyosun işletim sistemi kurulu değil ne kadar garip yahu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.