Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de Vatan bilgisayardan 16 GB lık modeli sipariş ettim. Muhtemelen yarın elimde olacak. Ben de uzun süre 3000 TL civarında laptopları araştırdım ama bu bence aralarında en iyisi özellik bakımından. Gelince de testleri yapıp sizinle paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onboard olduğundan ram bilgisi alamıyorsunuzdur desiğiniz gibi kingston ram kullanabilirainiz zaten ebrarbilgisayar nova vs. 8 gb yada 12 gb yapmak için kingston ddr4 2133 mhz ram alıp takıyorlar.

• Bilgisayar'da oyun bile kurulu değildi hocam kilitlendiğinde ekranda internette gezinirken birden kendiliğinden kilitlendi. Powere basıp kapatıp açtım şu ana kadar olmadı olursa, bekleyim bakalım gelecek mi gelmicek mi cpu+ram'i yoran bir şey yaptığımı sanmıyorum. Utorrent açık download yapıyor ve başka yaptığım bir şey yok. touchpadin sağında ve solunda ısınma mevcut sürekli sol taraf daha sıcak fan tarafından alev çıkıyor resmen :)
  • asarman A kullanıcısına yanıt
    Eğer cidden dediğin kadar alev çıkıyor ise bir servise gönder derim, bende daha yeni aldım GTA 5 oynuyor birader saatlerce pc'de doğru dürüst bir ısınma bile yok. Hafif mevcut o zaten benim şirket notebookunda da mevcut.
  • Niye indirim bitti ki ayın 15'i daha gelmeden? O.o :/
  • Arkadaşlar makine bugün elime ulaştı. Dış görünüşü de iç performansı kadar estetik bir makine olmuş cidden. Malesef AKK saçmalığı yüzünden oyun indirme süreci biraz yavaş ilerliyor. Şu ana kadar sadece LoL denedim 4, 4 buçuk saat kadar aralıksız oynadım. Elime yansıyan bir sıcaklık olmadı. Tabii ki fanın olduğu kısıma elinizi yaklaştırırsanız bir sıcaklık geliyor. Fakat onun haricinde elimizin temas ettiği bölme de en ufak bir sıcaklık yok. Makine gayet sessiz ve hızlı çalışıyor. Lol'de High ayarlarda en düşük 120 en yüksek 240 fps gördüm. Ortalaması da 150 160 FPS dolaylarındaydı. Bugün CS GO indirip inşallah yarın da onu deneyeceğim. Bugün sabahtan beri kullanmaktayım şu zamana kadar en ufak bir sıkıntıya rastlayamadım. CS Go dan sonra da GTA 5 i yükleyip deneyeceğim. Buradan yine sizleri bilgilendiririm.
  • operator68 kullanıcısına yanıt
    BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz dostum varsa fifa16 falan da denersen iyi olur. Bu arada ebrar da indirime girmiş 12 gb modeli 2.819 sizce de iyi değil mi?
  • 2. Cihaz geldi ama 2 temmuzda anca kullanabilcem. Tekrar sorunlu cıkarsa artık iade isterim ve masaüstü toplarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam masaüstü bilgisayarım dışında ilk kendime ait laptop'um. Bulunduğum konum kuşadası havalarda yanıyor resmen Ondan dolayı ısınıyor olabilir. Sıcaklıkla ilgili test programı verebilirmisinz yapıp ekran görüntüsü alayım?
  • Bu laptopu kullanan biri pm atabilirmi bazı sorularım var.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum, cevaplayabilirim.
  • Merhabalar. Birkaç aydır yeni laptop arayışı içerisindeyim. Genelde oyun oynayan ve mühendislik programlarını kullanan biriyim. 960m, 970m derken baktığım fiyatlar 3 bin TL civarlarından 5 bin TL civarlarına çıktı. Onu alana kadar şunu alayım falan derken iş karışıyor. Öyle her oyunu high veya veri high ta oynama gibi bir takıntım yok. O yüzden 950m alıp geçeyim diye düşündüm. 4 gb olarak alıp 8 gb ram ve ssd takarsam günümüz için yeterli hale gelir diye düşünüyorum. Ssd yi mecburen dvd sürücüsü yerine takacağız sanırım ama bu işlemi yapmak için yardımcı bir video bulamadım bu modelin içi nasıl açıldığına dair. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Elim bu konularda çok yatkın şuan kullandığım Lenovo'da fan temizliği ve termal macun için açmıştım içini. Sıkıntı yaşamam bu konularda. Sadece nasıl açıldığını görmem lazım. Şimdiden teşekkür ederim yardım eden herkese.

• http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook.html?OM.zn=category_topsellers_productpage-21&OM.zpc=X550VX-XX146T

16GB Modelini alıcağım dün 3100TL idi şimdi artmış fiyatı ama olsun indirimi bekleyeceğim.

Sorularım:

1)Ekran HD olması beni tedirgin ediyor masaüstü monitörümde FHD IPS kullanan biri olarak buna alışmak zor olur mu pişman olurmuyum ? Yoksa ekran kalitesi ve renkler yeterli mi ? Bana her açıdan, görüntü kaybı var mı yok mu anlayabileceğim şekilde sağdan soldan üstten alttan ekranı ile ilgili bir resim yada video çekebilirseniz çok memnun olurum.

2)Wifi 802.11 b/g/n olarak belirtilmiş yani "ac" desteği yok bu "ac" olmaması sorun olur mu ?

3) M2 sata yuvaları yok sanırım ve SSD takamıyoruz Bazı kişiler CDW söküp yerine SSD takıyormuş ama bu takılan SSD M2 Sata yuvası kadar verimli olur mu ?

Son olarak memnunmusunuz ve tavsiye ediyormusunuz bu bilgisayarı ?

• 8 GB ilave ram alan arkadaşlar nereden hangi rami aldıklarını paylaşabilir mi?
    Buradaki fiyat nasıl ?http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-xx147d-pmu401262
  • Arkadaşlar takviye ram için kingston hyperx 8gb 2133mhz alabilir miyiz olur nu buna? Bu cl değerleri kaç olacak?

• Arkadaşlar CS Go yu da denedim high (ilk yüklediğinizde bu ayarlarda geliyor) ayarlarda ortalama 140 FPS alıyor makine.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    pcyi öneririm 1. ve 3. sorularına cevap vericem ağ ile ilgili pek bilgim yok
    1)ekran bana göre yeterli eski laptopum hd değildi ıpsde yoktu pcyi alınca bunca zamandır bu gözler nasıl dayandı diye sitemde bulundum hatta
    3)hocam ha m2 ha cdw yuvası fark etmez ikisindende aynı verimi alırsın
  • Arkadaşlar bu bilgisayar ile MSi GL62 6QD arasında kalıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Bilgisayar sessiz çalışmayı bilsin yeter. Elimde Samsung Evo 850 SSD var onu takmayı düşünüyorum. Asus'ta kendim değiştirsem garanti dışı kalıyor mu? Donuslerinizi bekliyorum.

• Arkadaşlar bende bu Notebook'un 12 GB Ram'li versiyonu alacağım da amacım FIFA 17, GTA 5 gibi oyunları sıkıntısız oynamak. Önerir misiniz ?
    Yetkili Servisi nasıldır ? Isınma Oluyor mu ?
  • Beyler ben bu bilgisayarı alacağım novadan 12 gb versiyonu değil de başka bi siteden 2600 tlliğini alsam kendim ram taktırsam aynı fiyata mı gelir?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.