Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Win10un iso dosyasını indirin sonra flasha atmak için programlar var sürekleyip bırakınca olmuyor programın adını unuttum googledan aratırsanız görürsünüz win 10 flash hazırlama diye uefı format atın yalnız.Forumdan bir arkadaş videosunu atıcaktı kendi yapıcaktı
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ne demek. İşlemci malum 6700HQ gauet güçlü bir mobil işlemci o yğzden ısınması doğal. 6500U gibi düşük güç tüketimli olsa az ısınır ama bu işlemciler performans işlemcisi o yüzden de ısı değerleri daha yüksek oluyor. Dış ortamın sıcaklığı da etkiliyor tabi dediğim gibi. He yine de size çok sıcak geliyorsa ek bir soğutucu alınabilir. Birde güç seçeneklerinde tam yerini hatırlamıyorum şimdi ama ayar bölümü var orada işlemcininde hem pilde hemde fişe takılı iken boşta ve tam güçte çalışmasını ayarlayabiliyorsunuz benim laptopta mesela pil zayıf o yüzden sürekli fişte ama kullanmadığımda yani masaüstünde falan kaşdığında oradan ayarladım işlemci performansını %40 a indirdim tam performansı %100 de bıraktım. Bu boştayken de daha az ısınmasına yardımcı olur. Dediğim gibi tam neredeydi bilmiyorum ama güç seçeneklerinde bir yerde oralara bakabilirsiniz dilerseniz. He işlemci zaten boştayken kwndini ayarlıyor ama siz yinede arkaplan işlemleri için falan düşünürsek bir sınır belirleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhabalar, ben de bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum bu aralar, daha öncesinde XX171D modeli ile ilgileniyordum ama HB'de 3100 civarına gelince bütçemi baya aşar hale geldi. Kendi fiyat aralığıma döndüğümde bu modele rastladım, genel olarak memnun herkes ama ben kendi kriterlerimi belirteyim, acaba karşılar mı?

-En fazla oynayacağım oyun CS:GO.
    -Adobe Premiere, After Effects, 1080p video render işleri yapıyorum.

Ve Ebrar Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum, güvenilir midir, araştırdığımda kargo ambalajıyla alakalı sıkıntılar okudum, aydınlatır mısınız? HB ile arada 100 lira fark var, bu neden olabilir?

Şimdiden teşekkürler.

• Ve aynı ürün şu an HB'de Teknorya satıcısı ile 2700 TL. Aynı ürün, aynı satıcı ile N11'de 2580 TL. Sanırım aradaki 120 TL'lik fark Hepsiburada satışı olmasından dolayı gerçekleşiyor. Sizler ne dersiniz?
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    171D modelinin işlemcisi bi kere 4.nesil ramleri DDR3 bi ekran kartları aynı ne kadar performans fark eder bilmem ama 147D'nin görünümüde oldukça iyi yani ebrarda güvenilirdir bu arada kutu problemleri yurtiçikargodan kaynaklı
  • Yorumlar için teşekkürler. Peki Asus'un Asus K555UB-XO067T modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha az mı ısınır bu model buna göre sizce? Bunun fanı kaç tane? Bir de Vatan'dan alınca peşin fiyatına kaç taksit yapıyorlar? Teşekkürler.
  • Bugün sipariş verdim gittigidiyor teknoryadan %5 indirimle 2441 TL ye aldım ,Dreamsparkk'tan Windows 10 Multiple Editions kurucam ilk açılışta batarya için yapmam gereken bir şey var mı ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipoldipol

Bugün sipariş verdim gittigidiyor teknoryadan %5 indirimle 2441 TL ye aldım ,Dreamsparkk'tan Windows 10 Multiple Editions kurucam ilk açılışta batarya için yapmam gereken bir şey var mı ne yapmalıyım?

Geldiğinde yorumlarınızı yazar mısınız, cihaz üzerine değil de, satıcının ürünü göndermesi vs. genel olarak satış açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

quote:

Orijinalden alıntı: dipoldipol

Bugün sipariş verdim gittigidiyor teknoryadan %5 indirimle 2441 TL ye aldım ,Dreamsparkk'tan Windows 10 Multiple Editions kurucam ilk açılışta batarya için yapmam gereken bir şey var mı ne yapmalıyım?

Geldiğinde yorumlarınızı yazar mısınız, cihaz üzerine değil de, satıcının ürünü göndermesi vs. genel olarak satış açısından.

tabiki
  • dipoldipol D kullanıcısına yanıt
    Dostum freedos a nasıl ve neyle format attığını ayrıntılı yazarsan sevinirim tabi laptop gelince :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

Dostum freedos a nasıl ve neyle format attığını ayrıntılı yazarsan sevinirim tabi laptop gelince :)

Ilk defa uefi kurucam usb den kurduktan sonra tecrubelerimi paylasirim

• Arkadaşlar merhaba ben bu pc parçalarından pek anlamam 4gb ve 12gb ram arasında çok bi performans farkı olurmu ve sonradan kendimiz ram eklersek aynı performansı verirmi?
  • stoffers kullanıcısına yanıt
    Tabi ki olur. Daha çok ram isteyen uygulama veya oyunları daha rahat kullanmanı sağlar. Sonradan ekleme diye bir şey yok yani zaten ürün orjinal 4 gb ona 8 gb ram takıyorlar sonradan yani soğrudan 12 ramli gelmiyor. Performans farkı yaşatmaz önce yada sonra eklemek. Önemli olan o an cihazda bulunan ram değeri ne kadarsa o kadar perfoemans alırsınız.

• Hocam cahilliğime verin ben şimdi 4gbramli olanını alsam hiç bişekilde sonradan ram ekleyemeyecekmiyim?
  • Selamünaleyküm arkadaşlar ben de bu laptopu almak istiyorum. Öncelikle ram için iki tane mi giriş var? Ve 4 gb olan Ramin markası modeli nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: stoffers

Hocam cahilliğime verin ben şimdi 4gbramli olanını alsam hiç bişekilde sonradan ram ekleyemeyecekmiyim?

eklersin 4gb veya 8gb ram alarak birde tornavida lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chat54

Selamünaleyküm arkadaşlar ben de bu laptopu almak istiyorum. Öncelikle ram için iki tane mi giriş var? Ve 4 gb olan Ramin markası modeli nedir?

galiba 2 tane slot var fakat biri anakarta lehimli(4gb) ve ona herhangi bir müdahale yapamıyorsun diğeri zaten boş
    evet hocam 4 gb olan anakarta lehimli
    Hocam içindeki Ramin marka ve modeli ne aynısını alayım diyorum uyumluluk açısından ve de rami benim eklemem garantiyi etkiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chat54

Hocam içindeki Ramin marka ve modeli ne aynısını alayım diyorum uyumluluk açısından ve de rami benim eklemem garantiyi etkiler mi?

Bende model numarasini tam olarak bilmiyorum banada lazim , ebrardan yada novadan alan arkadaslar varsa yazabilirler mi yanlis bisey almayalim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.