Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam istanbulda oturuyorum malesef 25 liraya yaptırdım uefi windows 10 u ****larindirden win 10 un iso dosyasını indirip bir deneyin ben hic uefi yapmadığım icin bnasıl oldugunu bilmedigim icin yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dostlar google ya hatta youtube
    Yapmayın etmeyin bilgisayarcıya para verilir mi kurulum için freedos almışken

Yaz "uefi win10 kurulum" bin tane sayfa çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

Ya dostlar google ya hatta youtube
    Yapmayın etmeyin bilgisayarcıya para verilir mi kurulum için freedos almışken

Yaz "uefi win10 kurulum" bin tane sayfa çıkacak

sa kardesım bende bu pcden almak ıstıyorum ama
    Recovery ozellıgını kullanmak ıcın orjınal wındows almam gerektıgını dusunuyorum. eger orjınal wındows atmassam her seferınde elle format atacagım soylendı.? yanı bu konuda bılgı sahıbı degılım aydınlatırmsn
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uğraştım yok biosu farklı geldi o yüzden bi türlü yapamadım
  • uefi flash bellek oluşturmak için technopat ın videosunu öneririm. ben oraya bakıp tek seferde kurdum win 10 u
  • 4xmystyle 4 kullanıcısına yanıt
    Lisanslı pc lerde win vista dan beri cd/dvd verme olayı yok. Çoğunlukla işletim sistemi ufak bir "recovery" bölümüne gömülü geliyor sen de "format" atacağın zaman o gömülü windows ile işini hallediyorsun.
    Yani ben bilmiyorum/uğraşamam dersen; evet lisanslı bir pc almalısın.
    Ancak 2009 da aldığım asusta vista vardı ve zamanla -zaman dediğim de 1 sene- vista iyice kasınca win7 ye geçtim. O geçiş esnasında "fdisk" yaptığım için vista ve recovery de uçtu gitti(zerre umursamadım hatta yer kazandığıma sevindim)
    İşletim sistemsiz pc lerde kendi formatını kendin atacaksın biraz uğraşırsan da kendi recovery bölümünü kendin yapabilirsin

• BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Pc başına geçer geçmez videolu bir kurulum yaparım. Gerekli dosyaları da bi yere koyarım sen de kendine ilerisi için bir kopya hazır tutarsın

• yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen o video çok sade ve güzel. Ben de yakın zamanda bu pc özelinde hazırlayıp koyacam benzer bi video. Ama ben daha çok temiz bir sistem kurup daha sonra onun imaj dosyasını almayı; ileride o imaj ile formatlamayı tercih ediyorum. Bu sayede ofisinden winrarına sürücülerinden mozillasına tekrar kurmak zorunda kalmıyorsun çok rahat oluyor

evet öyle güzel olur ama hic yapmadım. videou anlatım yaparsan veya kaynak varsa bildiğn bende yaparım. her defasında programları kurmak eziyet oluyor
  • yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    5/6 hazirana hazır olur video. Pc ile ilk temasım 4 haziranda olacak çünkü

• Arkadaslar ben bunu ebrardan alsam ramini asusa taktıra bilirmiyim yada taktirabilirsem ek ucret alirlarmi?

• Arkadaşlar makineyi almış olup CS GO oynayan birisi varsa kaç fps aldığını yazabilir mi? Ve herhangi bir kasma oluyor mu oyun sırasında. Çok kararsız kaldım ekran kartı konusunda GTX950 de kalayım mı yoksa bütçemi biraz daha zorlayıp GTX960'lı bir PC mi alayım?
    Hocam video cidden çok iyi olur sizin pc hakkındaki görüşlerinizide çok merak ediyorum şahsen
  • operator68 kullanıcısına yanıt
    Makineyi aldım ama daha CS:GO yüklemeye vakit olmadı beceri sınavlarım var onlara çalışmaktan en kısa zamanda yükleyip kaç fps aldığımı yazarım gtx960 m gtx950m leri karşılaştıran siteler var googlea yazarsan ben bakmıştım pek bir fark yoktu
  • operator68 kullanıcısına yanıt
    Amaç oyun ise 970 almalısın. Kısa vadede sorun olmaz ancak orta ve uzunda 960 da 950 de seni üzer

• Arkadaşlar bu cihazlarda gddr5 kullanılan gtx950m kartlar daha fazla fps verir sebebi ekranın hd olması. FHD ekran çözünürlüğü ile HD arasında fps farkı oluşuyor. Her ne kadar HD ekran beğenilmesede bir artısı budur. Tabiki FHD ekran görünyü kalitesi olarak daha tatminkar ancak daha az çözünürlük daha az güç binmesi demek ekran kartına bu da fps oranlarına yansır. Bunu sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum üst düzey performans verir anlamında anlamayın lütfen.

• Çok araştırdım bu ekran kartı konusunu GTX950 ve 960 kıyaslamalarına da baktım. Fakat makine elinin altında bulunan birine danışayım dedim bir de. Bütçe olarak 950 ve 960 bana ideal fakat 970 ve 980 modelleri benim için hayal. Tek başlarına bir bilgisayar parası neredeyse ikisi de. Ama baktığım incelemelerden şöyle bir genel kanıya vardım 4GB 950m'in yerine 2GB 960m'i tercih edin diyorlar.
  • aliofage A kullanıcısına yanıt
    Hocam yüzde 99 güvenilir oyu var ama biraz daha araştır firmayı
  • Bende onunla ilgili konu açmıştım ama çoğu kişi inanmayın dedi o cpuboss tam doğru değil çok saçma 4.nesil 6.nesilden nasıl daha iyi olabilir dediler?(haklılarda) 6.nesillerin 14nm olması bile almak için yeterli.(daha az enerji harcar ve daha fazla performans verir sadece 6.nesillerde var bu)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.