Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hic oyle birsey yapma ilk olarak git kibrista isler hizli oldugu icin ordan ayipli mal onayi al ebrarada ara bildir cunku onlarda sana tekrar asus servise yollattircak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte burdaki servis biz onu yapamayız dedi. yetkisi yokmuş, o tarz işler için istanbul a gönderiyolarmış
  • yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    ebrar pcyle görüşün böyle böyle deyin eğer hemen değişim yapıyorsa ebrara yollayın asusdan onay almamız gerekiyor diyorsa dediğimi yapın
  • bilgisayar kesin sorunlu. en ufak bir yoğun işlemde ekran önce göz kırpıyor ve sonra bilgisayar kitleniyor. ah şu okul bitirme aşamasında olmasam coktan göndericem geri ama mecburun bu bozuk bilgisayarı 1 ay daha kullanmaya. ondan sonra asus servisine göndericem büyük ihtimal. sizce ne yapayım?
  • 16 gb versiyonunu gecen hafta aldim. Suana kadar cok oyun deneme firsatim olmasa da gayet beni memnun etti. Daha once ki laptop kotu oldugu icin belki bu cok hizli gelmistir ama hizli :) Cok sistem gerektiren oyun oynamadigim icin kesin yorum yapamam lakin fanlar asiri ses yapmiyor ve guzel calisiyor henuz isi sorunu yasamadim. Pil dayanma suresi gayet iyi. Klavye kullanimi rahat ancak benim gibi eski bilgisayarin da klavyesinin sag tarafinda sayilar olmayan kisiler icin alismasi uzun surebilir bazen yerlerini karistiriyorum. Onun haricinde ses cikisi cok iyi. Sanirim klavyenin oldugu yerden geliyor ses o yuzden gayet yuksek ve net. Dvd yazici cok sesli calisiyor o biraz sinir etti. Bir de oyunlarda tam ekranda alt tab yapinca sorun oluyor diger isleme gecemiyorum ama sanirim o w10 ile alakali cunku pencere modun da sorun olmuyor..

aklima gelenler bunlar yalniz tek sorunum su, bilenler yardimci olsun.

Ben laptopu vatandan kutusuyla beraber aldim. Netten baktigim da kutu acilimlarin da bir cd cikiyor icinden ancak bende cikmadi? Genel olarak vatan vermiyor mu yoksa gidip istemeli miyim ?

• Arkadaşlar bugün Atılım Bilgisayar San 2 bin 851 liraya 12 GB DDR4 modelini satın aldım. Çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum... merak ettiğim bir şey daha var acaba fiyatı uygun mu aldım ?

• sizin bilgisayarlarda num lock, power ışığı falan net görünüyormu uzaktan bakınca. benım bilgisayarda sönük duruyor. yoksa bu ışıklardamı sorunlu benım bilgisayarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGAnCAnK0

Arkadaşlar bugün Atılım Bilgisayar San 2 bin 851 liraya 12 GB DDR4 modelini satın aldım. Çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum... merak ettiğim bir şey daha var acaba fiyatı uygun mu aldım ?

Oldukça ucuza almışsınız ben 12 gb ddr4 modelini 3 bin liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz456

sizin bilgisayarlarda num lock, power ışığı falan net görünüyormu uzaktan bakınca. benım bilgisayarda sönük duruyor. yoksa bu ışıklardamı sorunlu benım bilgisayarda...

Çok net değil dediğiniz gibi uzaktan görünmüyor bakarken birazcık yaklaşmak gerekiyor onunda laptop siyah kırmızı ışıkların yeşil olması görüntüyü bozmasın diye kısık yaptıklarını düşünüyorum
  • quote:

bilgisayar kesin sorunlu. en ufak bir yoğun işlemde ekran önce göz kırpıyor ve sonra bilgisayar kitleniyor. ah şu okul bitirme aşamasında olmasam coktan göndericem geri ama mecburun bu bozuk bilgisayarı 1 ay daha kullanmaya. ondan sonra asus servisine göndericem büyük ihtimal. sizce ne yapayım?

Hocam değişim için belli bir süre var ama ebrarla konuşmanızı tavsiye ederim internette araştırdım biraz problemde çıkartıyorlarmış şikayetvar'dan baktım
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    canlı chate yazarak sordum durumu. 1 ay sonra geldiğinizde gönderin diye yazdı chatteki kişi ama bakalım burda külüstür bir bilgisayar ayarlayabilirsem haftaya bi arkadaşla gönderim türkiye ye zaten kargoyla kıbrıstan türkiye ye laptop gitmiyormus.

durum böyle oluyor dondugunda. 5 dk sonra düzeliyor
    https://www.youtube.com/watch?v=eV3hSe9ytQE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz456 -- 26 Mayıs 2016; 19:41:56 >
  • quote:

canlı chate yazarak sordum durumu. 1 ay sonra geldiğinizde gönderin diye yazdı chatteki kişi ama bakalım burda külüstür bir bilgisayar ayarlayabilirsem haftaya bi arkadaşla gönderim türkiye ye zaten kargoyla kıbrıstan türkiye ye laptop gitmiyormus.

durum böyle oluyor dondugunda. 5 dk sonra düzeliyor
    https://www.youtube.com/watch?v=eV3hSe9ytQE

İşletim sistemini değiştirmeyi deneyin ne kurdunuz windows 10 64 bit mi tekrar kurun isterseniz full programlarindir den iso dosyasını alıp kurun

• BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    çoktan yaptım o işlemi sonuç gene aynı hatta ekstra gelen 4 gb ram bile takılı değil ama şunu anladım oyunları high da açtığımda kitlenme olayı daha çabuk oluyor. fazla işlem yapmaya gelmıyor bilgisayar direk kendisini kitliyor
  • İlk başlarda Asusun yabancı sitesinde i5 ve i7 olarak görmüştüm sanki fakat şimdi sadece i7 gözüküyor,i5 li verdiyonunu fiyat uygunluğundan dolayı bekliyoruz inş gelirde en düşün modelini alabiliriz

• Bize maalesef her ürünü göndermiyorlar. İ5 6300HQ modeli var ama bizim distribütörler getirmez. Belli modeller belli konfigürasyon ile geliyorlar. Bu cihazda böyle geldi böyle satılır. X550JX gibi i5 ve i7 modeli geleceğini sanmıyorum. Zaten durum şöyle oldu farkındaysanız X550JK ile i5 li modeller gelmeye başlamıştı İ5 4200H işlemcili X550JX modelide böyle geldi sonradan İ7 4720HQ modeli getirtip İ7 modele geçtiler X550VX de doğrudan İ7 6700HQ ile geldi. Uzun oldu ama demek istediğim ülkemize sınırlı ürün girişi yapıyorlar firmalar. Bu birazda distribütör kaynaklı diye düşünüyorum.

• quote:

çoktan yaptım o işlemi sonuç gene aynı hatta ekstra gelen 4 gb ram bile takılı değil ama şunu anladım oyunları high da açtığımda kitlenme olayı daha çabuk oluyor. fazla işlem yapmaya gelmıyor bilgisayar direk kendisini kitliyor

Islemciyle ilgili oldugunu dusunuyorum hocam insallah en kisa zamanda cozersiniz bu elektronik alet alimlari birazda sans isi yani

• ben şimdi bilgisayarı ebraramı yoksa asusamı göndereyım sorunu düzeltmek için? ebrara göndersem onlarda paketi acılıp kullanıdıgı için sanırım asus a göndericekler boşa zaman kaybetmeyip direk asusamı yollasam varmı yardım edebilcek
    hocam ebrarla görüşmenizi öneririm bu tür küçük firmalar hep problem çıkarır arayın diyin nereye yolluyum ilk diye ben asusa yollamanızı öneririm ordan onay aldıktan sonra zaten değiştirirsiniz
    Bu firmalar arıza sorun vs. uğraşmazlar doğrudan servise gönderip raporlatın diyorlar ona göre ya servis tamir ediyor ya değişim çıkartıyor. Ebrarla yinede iletişime geçin ancak prosedürlerini bu şekilde işletiyorlar.

• Berkay Hocam, eğer Ankara'da oturuyorsanız uefi ve win10 yüklettiğiniz teknik servisin adresini ve ücretini yazar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.