Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebrarbilgisayar nasıl sizce güvenilir mi en uygun orda gözüküyor ben 8gb ramli versiyonu almayı düşünüyorum bikaç ay sonra. Emre sen galiba 171d serisi kullandın pil berbat derken? Çabuk mu bitiyor yani normal bildiğimiz 4cell pil sonuçta. Ayrıca ısınma olarak 171d kadar bile olmaz hem işlemci 6.nesil daha az güç tüketiyor hem ram ddr4 oda daha az güç tüketiyor.
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Ebrardan aldım hocam güvenilir bir sıkıntı yaşamadım.
  • Sa dostlar ürün bu sabah elime geçti. Fakat SPACE tuşu diğer tuşlara göre daha sert sizde'de böylemi
  • 4xmystyle 4 kullanıcısına yanıt
    aynı sertlikte bende
  • 4xmystyle 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede bir fark yok yani diğerleriyle aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz456

aynı sertlikte bende

Hocam siz asusun istanbul servisine yolladınız mı laptopu nedir durum
  • Yarin vericem kargoya. Asus servisi doa kapsaminda gondermemi istedi bakalim nolcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü 2 hafta önce vatan bilgisayardan aldım performans olarak şuana kadar herhangi bir sıkıntı yok tabi henüz yüksek sistem gereksinimleri isteyen oyun vs kullanmadım şuana kadar gözlemlediğim tek sıkıntı optik sürücünün aşırı sesli çalışması ve klavye de ki kırmızı harf karakterlerinin akşam neredeyse hiç görünmemesi bildiğim kadarı ile klavye ışıklandırması bu bilgisayar da yok. klavyede ışıklandırma varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • muhbir1137 M kullanıcısına yanıt
    klavye ışıklandırması cidden şart tamam güzel hoş kırmızı güzel duruyor ama akşam cidden birşey görünmüyor Allah tan bakmadan yazabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator68

Arkadaşlar makineyi almış olup CS GO oynayan birisi varsa kaç fps aldığını yazabilir mi? Ve herhangi bir kasma oluyor mu oyun sırasında. Çok kararsız kaldım ekran kartı konusunda GTX950 de kalayım mı yoksa bütçemi biraz daha zorlayıp GTX960'lı bir PC mi alayım?

Hocam cs go da test ettim baya iyi hiç bir donma lag vb şeyler yaşamıyorsun ama şöyle birşey var laptop çok ısınıyor Yani klavyeye dokunabiliyorsun ama fan çıkışının oraya koyunca yanıyor elin test ettim aida64 ten 73 75 civarı ısı vardı oyundan çıkınca hemen eski halini aldı ama sıkıntı yok yani
  • kesinlikle klavye ışıklandırması şart bence şuana kadar en büyük eksisi klavye de ışıklandırma olmaması. ısınma konusunda da biraz sıkıntı var ben çok fazla oyunla vakit geçirmediğimden belki pek anlamadım ama oynadığım süreç içerisinde baya bi ısındığını fark ettim. onu da notebook soğutucularla bir nebze çözülebilir hem diz üstünde kullanrken soğutucu daha iyi oluyor. ekran çözünürlüğü hoşuma gitti oyunlar da gtx 950m kendini fark ettiriyor. gtx 950m in ddr 3 olanlarından farkı çok büyük olmasa da ona göre daha tatminkar ram ddr4 16 gb bu da şuan yeterli daha sonradan yükseltmek istediğimizde boş slot var mı bilmiyorum bi de araştırdığım kadarıyla ssd takılamıyor malesef. alacak arkadaşlar eğer bütçeniz 3000-3500 civarı ise tavsiye ederim. iyi bir makina olmuş asus kalitesi de notebook u elinize aldığınızda kendini hissettiriyor.
  • Ya bunun Full HD olan modeli olsa hemen alıcam yok hiçbiryerde yahu yıl olmuş 2016 hala Full HD olmayan laptop çıkıyor piyasaya Full HD altı olan laptoplar bana göre çöptür.
    Şuna fazladan 200TL vereyim Full HD Ips yapın yahu. :(
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Bu değerler aşırı yüksek değerler değil. Malum yaz aylarındayız bu da etkiliyor ancak o işlemci ve ekran kartı ile ve tek fanla normal değerler. Sıkıntı yaratacak bir durum değil.

• muhbir1137 M kullanıcısına yanıt
    Klavye konusunda çok haklısınız nedense ekranın ışığıyla bile yansıma yapmıyor önce ki 2005 model dizüstüm de bile ekran ışığını %75 yapınca klavye net şekilde belli oluyordu. Isınma konusuna gelirsek siz ne zaman aldınız? Ben de 16 gb modelini kullanıyorum şuana kadar oynadığım 2-3 oyun olsa da hepsini ultra da oynadığım halde sıcaklık oldukça normaldi. Elinizde ki cihazı inceletmeniz iyi olur bence.
  • Dostum pil berbat derken bu performandakı makinalar için uygun. Ama öyle 3 4 saat fln pil ömrü bekleme. Isınma sorunu kesinlikle yok
  • Sağolun hocam içimi rahatlattınız
  • Arkadaşlar, ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Nereden almamı önerirsiniz? Bir de o kadar ısınıyor mu bilgisayar arkadaşımızın dediği gibi?
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Ben vatandan aldım sıfır kutusunda kafam rahat. W10 ve 16 gb tabi fiyatı da ona göre artıyor. Şuana kadar oldukça memnunum. Aktif olarak Lotro ve Alien iso oynuyorum. Hepsini full ultra da açabiliyorum. Lotro da normalde 90-150 mağalarda 250 şehir içinde ise 45-70 fps alıyorum. Ancak malum şehir içi çok dolu ve oralarda çok gezmiyorum. Alien da ise her şey ultra da akıcı şekilde oynuyorum. Isınma sorununa gelirsek ben öyle aşırı bir sıcaklık görmedim. Yani 1 saat sonunda sıcaklık oluyor ama gayet normal sıcaklık. Klavyesi gece gerçekten gözükmüyor ama genel olarak hissiyatı güzel. Hopörlör ses çıkışı çok iyi olmakla beraber kulaklık ile bir şey duyamıyordum. Bugün Realtek HD Audio Manager'i biraz kurcalayınca orada bulunan bir programı devreye sokup müzik/oyun/film/kayıt gibi seçenekler arasından müziği seçince, kulaklık ile son seviye açamaz oldum, çok fazla geliyor :) Onun haricinde 11-8 saniyelik bir açılma süresi 4 saniyelik bir kapanma süresi var. SSD olsa 2 saniyeye inecek herhalde ama acelemiz yok 10 saniye de güzel. Ekranı Full Hd olmasa da nedense bana diğer dizüstüme göre oldukça güzel geldi. Tek sinir olduğum nokta DvD yazıcının biraz seslı çalışması oldu. Bazı DvD'ler de rahatsız olsam da hele bir tane eski DvD de bulunan dosyalarımı alayım dedim ve sesten o kadar rahatsız oldum ki hemen çıkarttım. Belki sorun DvD de dir ama bilemiyorum yine de rahatsız etti. Ürün F/P mi değil mi pek anlamam ama oldukça memnunum. Öneririm.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    hocam değerleri söyledim 73 75 civarı bir ısınma söz konusu tek fanla normal değerlermiş
  • Dostum bende almayı düşünüyorum bu laptopu oyun için. Fakat öyle çok yüksek oyunları oynamam zaten fifa gta5 tarzı falan. Mesela gtx950 kartla +100 fps alıyor fifa16 hemde ultra da. Sizce bir 5 sene falan rahat götürür mü özellikle futbol oyunlarında falan. En kötü 4-5 sene sonra Medium da açarım heralde. Birde bu win 10 kurma konusunda biraz ayrıntı verir misiniz daha önce hiç kurmadım ben. Yani netten win 10 dosyası indirip flaşa atsam onla direk format atabilir miyim? Win 10 orijinal sürümüne dönüş yapılıyor mu şifreyle falan win 7 de o tarz işlemler vardı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.