Şimdi Ara

Asus X552C wifi kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gün önce Asus X552C notebook aldim pc de düzenli olarak 5 dk da bir baglanti kopuyo sorun modemde değil bi kac yerdede gördüm direk iade edin diyolar çözümü varmi bi yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin laptop X552CL serisi olmalı. Kablosuz ağ sürücüleri kısmında 6 tane sürücü var. Buradan uyumlu olanı kurduğundan emin misin? Kurduğun sürücüyü tamamen kaldırdıktan sonra diğer sürücüleri teker teker dene. Olmazsa senin modelin bir alt yada üst modelin kablosuz ağ sürücüsünü kurmayı dene. Tüm bunları yapmadan önce Asus teknik servisini arayarak hangi kablosuz ağ sürücüsünü kurman gerektiğini öğrenebilirsin.
  • İade ettim kardesim asus teknik servisini aradm 3 kez hatta kalin deyip kapatiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık sizi ilgilendiren bi durum yok ama bende uzun zamandır cozum arıyordum ve buldum. benim gibi uğraşıp bulamayanlar için paylaşmak istedim
    softpedia
    Download ASUS Notebook Ralink WLAN Driver 5.0.44.0 for Windows 8 64 bit
    http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Ralink/ASUS-Notebook-Ralink-WLAN-Driver-50440-for-Windows-8-64-bit.shtml
    linkteki 5.0.44.0 versiyonlu driveri indirip kurun çözülüyor. ayrıca bu driveri kurmadan önce asusun sitesinden bilgisayarın kendi driverini indirmistim (cd si olmadığı için sizde varsa gerek yok) iyikide indirmisim ilk denememde setupa tıklayınca cıkan seceneklerden yüklü olan driveri kaldırmıstım sonrasında kurdum ama wifi ağları gözükmemisti sonra kendi driveri yukleyip tekrar denedim bu sefer reinstall driver seceneğini sectim ve yeniden baslattım bilgisayarı sorun cozuldu. bu birazda benim beceriksizliğimden olabilir ama ben yinede uyarıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZTE ZXHN H3600P wifi hız sorunu
    6 gün önce açıldı
    MSI magb650 wifi sorunu
    3 ay önce açıldı
    Wifi kopma sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.