Şimdi Ara

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
5.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3900x yada 3950x kullanmıyor, yada uzun saatler cpu yu rendera bırakmıyorsanız, korkmayın, bana kalırsa b450 alın geçen inventusta tuf Pro 899TL idi. Paranız cebinizde kalsın. Bu arada mause ihtiyacı olmayan için de cazip fiyat ama aşırı cazip değil. Yakında başka modellerde de indirimler olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_yeg

Ayrıca ssd Corsair MP600 aldım, üst blok soğutucusu gayet yeterli çıkıyor içinden. x570 in soğutucusu olmaması benim için dezavantaj değil gibi duruyor.
    Kendimi ikna etmeye çalışıyorum
    Sizin tercihiniz belli zaten hocam, X570 hayırlı olsun
  • Arkadaşlar kayıt esnasında hata alıyorum
    -The product line of the product serial number is not eligble for this event .

Yazıyor böyle birşeyle karşılaşan oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

3900x yada 3950x kullanmıyor, yada uzun saatler cpu yu rendera bırakmıyorsanız, korkmayın, bana kalırsa b450 alın geçen inventusta tuf Pro 899TL idi. Paranız cebinizde kalsın. Bu arada mause ihtiyacı olmayan için de cazip fiyat ama aşırı cazip değil. Yakında başka modellerde de indirimler olacak.
    PCIe 4 ssd aldım ki benim için en mühim olay veri transferi, o yüzden 2 seçeneğim var.
  • Mause hediyesinden dolayı x570 hayırlı olsun diyorum ozaman. Almadan kampanya şartlarını iyi okuyun sonra bir sıkıntı olmasın.

• quote:

Mause hediyesinden dolayı x570 hayırlı olsun diyorum ozaman. Almadan kampanya şartlarını iyi okuyun sonra bir sıkıntı olmasın.
    Teşekkür ederim önerilerden dolayı.
    Valla tam olarak onu okuyordum, şimdi 3 punto bişey yazmışlardır göremem falan.
    Ama şuan en uygun amazon ile hepsiburadada olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkan1903

Arkadaşlar kayıt esnasında hata alıyorum
    -The product line of the product serial number is not eligble for this event .

Yazıyor böyle birşeyle karşılaşan oldumu ?
    Nereden aldınız kartı?
  • Kampanyaya dahil firmalara bak ta belki farklı satıcı da olmuyordur filan mause boşa gitmesin.

• quote:

Kampanyaya dahil firmalara bak ta belki farklı satıcı da olmuyordur filan mause boşa gitmesin.
    kampanyaya dahil olan firmaların listesi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: progrock

kampanyaya dahil olan firmaların listesi varmı

Alıntıları Göster
    Herhangi bir kısıtlamaya gidilmemiş sanırım, daha doğrusu ben bir kısıtlama göremedim.
    ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_yeg -- 17 Temmuz 2020; 15:12:32 >

• by_yeg kullanıcısına yanıt
    evet bende gormedim. arkadas firma deyince sorayım dedim
  • by_yeg kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldım listede amazon da var ama kayıt olamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkan1903

Amazondan aldım listede amazon da var ama kayıt olamıyorum
    X570-P mi aldınız hocam? Ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz kayıt esnasında?
  • 10 gün oldu hala dönüş yok bunlar nasıl firma ya.
  • Başvurduk bakalim mouse nezaman gelecek.

• Ben daha önce geri ödeme kampanyasına katıldım Asus un. Söyledikleri son tarihi 15ngün geçti, bende canlı sohbetten talep oluşturdum 15dk içinde yatırdılar.

• -Chimaera kullanıcısına yanıt
    rog strix x570-E aldım hocam ama kayıt olamıyorum

The product line of the product serial number is not eligble for this event .

diye bir bildiri geliyor ekrana.
  • MeteReiss M kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl kayıt yaptınız ben herşeyimi doğru girdiğim halde ve verilen tarihler arasında x570 f gaming almama rağmen bana ürün seri numarası bu kampanya için geçerli değil diye hata veriyor ve kabul etmiyor. ayın 16'sında mail attık asus kampanyaya ve hala bir cevap yok. Ürün qpbilişim üzerinden alınma ve onlarda dönüş sağlamıyor.
  • Sorun yaşayanlar Asus canlı sohbeti denesin orda çözersiniz

• ASUS canlı sohbete bağlanıp ''The product line of the product serial number is not eligble for this event'' hatası aldığımı belirttim.
    Anakartımın modelini , İTOPYA ' dan aldığımı hatta seri numarasını ASUS hesabıma kayıt ettirdiğimi bile söyledim.

Karşımdaki bilgisiz kişi bana kampanya dahilindeki anakartlar şunlardır diye liste yolladı

Sakin şekilde tekrardan ' ROG X570-E ' modeline sahip olduğumu , bu işte bir yanlışlık olduğunu ifade ettim.

Sorunu kampanya@asus.com adresine mail atarak çözeceğimi söyledi. Bende fatura ve kutu üstündeki seri numarasını ekleyerek mail attım.

Beklemedeyim ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.