Şimdi Ara

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
3
Favori
5.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Sorun yaşayanlar Asus canlı sohbeti denesin orda çözersiniz
    Canlı destek hangi saatlerde açık hocam hiç denk gelmedim.
  • Emir ErdaL kullanıcısına yanıt
    kampanya@asus.com'a yazalı 1 hafta oluyor henüz geri dönmediler, nasıl çözecekler gerçekten anlamak güç. Bu kadar basit bir şeyde bu kadar aksaklık olmamalıydı. Umarım gönderirler mouselarımızı da rahatlarız.
  • dgkan1903 kullanıcısına yanıt
    Bende bu hata ile karşılaştım. QP bilişimden satın aldığım rog x570 f için katılım sağlayamıyorum. Asus ve qp bu konuda herhangi bir şekilde yardımcı olmuyor. Asus sadece kampanya@asus.com adresine mail atmamı söyledi.
  • vallahi saçmalık benimde 1 hafta oldu mail atalı hala bir dönüş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkan1903 -- 22 Temmuz 2020; 18:19:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofgames

kampanya@asus.com'a yazalı 1 hafta oluyor henüz geri dönmediler, nasıl çözecekler gerçekten anlamak güç. Bu kadar basit bir şeyde bu kadar aksaklık olmamalıydı. Umarım gönderirler mouselarımızı da rahatlarız.
    15 gün oldu hala cevap yok. umudu kestim bunlar mouse falan göndermez
  • Dying ligt 1-2 code gelmiş bana beyler. Yakında mouse da gelir, biraz sabır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı anda katılabiliyor muyuz? Ben en pahalı mouse diye önce o gelsin ondan sonra dying light ve 100tl iadelere katılayım diyordum.
  • prisonerofgames P kullanıcısına yanıt
    Umarım ikisinden biri değildir. İkisini de verirler umarım. Öyle bir şey yazmıyordu şartlarda çünkü. :)

• varmı kampanya@asus.com'dan cevap alan şanslı biri?

Edit: Twitter'dan da dürtün arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 25 Temmuz 2020; 18:34:14 >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    20 Temmuzda yolladım maili , 23 Temmuzda cevap geldi.

Gelen cevap ;

Kampanya katılımında yaşadığınız problemle ile ilgili mailiniz tarafımıza ulaştı.Gerekli kontrolleri yapıp tarafınıza bilgi vereceğiz.

Arkadaşlar, sizden ricam twitterdan bu konu ile ilgili şikayetinizi ,sayfalarındaki her paylaşıma yapıştırın. DM den bile cevap vermediler.

İlk aldığım hata : The product line of the product serial number is not eligble for this event

Şimdi aldığım hata : The product model name [val] of the input product serial number cannot match. Please contact your web master for assistance..

Gelde çıldırma.
    Seri numarasını girdiğinde "Ürün adı" yazan kısmı site otomatik olarak doldurmalı ama sistemlerinde hata olduğu için doldurmuyor. [val] hatasını bu yüzden alıyorsun muhtemelen.
  • Birkez daha deneyin arkadaşlar, sorunu düzeltmişler gibi görünüyor.

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye
    Geçen hafta denediğim zaman ürün adını otomatik dolduruyordu hocam :)
    Aldığım hata : The product line of the product serial number is not eligble for this event
    Dün denediğim vakit ise ürün ismi çıkmadı. Aldığım hata : The product model name [val] of the input product serial number cannot match. Please contact your web master for assistance..
    Neyse sinirlenmeyecem :)
    Şimdi denedim ve sonunda oldu :)
    Umarım en yakın zamanda kavuşuruz.
  • Cevap alabilen var mı?
  • Selamlar herkese,

bugün bazı arkadaşlara Asus dönüş yapmış. sorunu çözmüşler siteden kayıt almaya başlamışlar. deneyen varmı?
  • bezgin kullanıcısına yanıt
    Kampanya bitiminden sonraki 30 gün içerisinde gönderilecekmiş ürünler, aksaklıklar dolayısı ile gecikme olasılığıda varmış. Yani eylül-ekimi bekliyorum gözlerim kapalı, elimde o eski Rampage'nin mayhoşluğu...

Hocam şu haldeyken başvuru yapmış olduk değil mi? Sizde de böyle mi acaba? Emin olmak için soruyorum.ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, ROG Gladius II Origin Mouse Hediye
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Bu oyun kodu için
    promotion.asus.com
    ASUS Promotion
    https://promotion.asus.com/tr/tr/dying-light-2
    buradan mı kayıt oldunuz yoksa satın aldığınız mağazamı gönderdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Bu oyun kodu için https://promotion.asus.com/tr/tr/dying-light-2 buradan mı kayıt oldunuz yoksa satın aldığınız mağazamı gönderdi?
    Bu siteden hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.