Şimdi Ara

ASUS X58L Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Asus X58L serisi laptop kullanmaktayım orjinal işletim sistemi Windows Vista Basic idi ben daha sonradan Windows 7 Ultimate Yükledim Sonra Vista ve Win7 den sıkıldığım için xp ye dönüş yaptım uzun bir süre xp kullandıktan sonra pc mavi ekran hatası vermeye başladı tekrar vista ve win7 yüklediysemde mavi ekran hatasını almaya devam ediyorum problem nedir servise gönderirsem kullanıcı hatası denip geri dönmez değil mi 19.09.2009 tarihinde aldım garantisi sanırım devam ediyor izmirde teknik servis olarak
    BOGAZİCİ BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. A.Ş. ASUS YETKİLİ SERVİSİ
    Adres: 1372 Sok. No:8/2 A Çankaya İzmir
    Tel: 232-4890515
    Faks: 232-4895632

biliyorum daha önce buraya veren oldu mu yoksa istanbula mı göndereceğiz yardımlarınızı bekliyorum..

• Mavi ekran hatalarının birçok sebebi olabilir hocam. Özellikle laptoplarda çok sık karşılanan bir durumdur. Garanti şartlarınız devam ediyorsa gidebiliyorsanız laptopu aldığınız yere götürün. Asus teknik servisi ile telefonda biraz problem yaşayabilirsiniz. Aldığınız yerde birebir muhattap alacakları için daha iyi yardımcı olurlar en azından daha üst teknik servislere kendileri yönlendirir...
  • teşekkürler bir sorum daha olacak orjinal işletim sistemi vista basic idi recovery ve vistayı sildim şu an xp yüklü bir sorun yaratırmı bu garantide ?
  • notebook un altında ilk aldığında kurulu sistemin adı ve oem key numarası vardır o sistemi kurup(örneğin:32bit vista home premium) orjinal keyini girip servise öyle götür aksi taktirde sorun çıkarıyolar zaten bahane arıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [gskk]king_tr -- 7 Ağustos 2010; 18:38:41 >
  • tmm tşk ederim yardımcı olduğunuz için çok sağolun iyi akşamlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.