Şimdi Ara

Asus X99 Deluxe Ram Sorunu :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Çok parçalı dosyalarda hız düşüyor. Tek parça dosya deneyin bakalım. Akşam ön porttan, 80-100 mb. arası veri yazdım USB 3 diske.

RAMPAGE V EXTREME'in de kontrolcüsü ASMedia.

Tek parça film ve iso dosyası atıyorum.
  • Bende asus kullanıyourm. Arada sapıtıyor valla. Zamanında Evga alaydık iyiydi :D
  • Merhaba arkadaşlar, en son anakartı değiştiğimi yazmıştım. asus rampage v extreme almıştım, aradan çok geçmeden aynı sorunlar yine başladı, bu arada garantisi devam eden power supply içinde değişim çıkmış ve corsair ax1200i gelmişti. Neyse sorunuma devam edeyim, cihaz kendini yine resetlemeye başladı ve son aldığım ramide değiştiler, ve bu kadar bekle değiştir derken benim bilgisayar olmuyor olmuyor. Stresten bilgisayarı kırasım var. Aklıma son bişey geliyor acaba sorun işlemcide olabilir mi? ve size bir tavsiye 1 kere anakartı, 1 kere power ve 2 kere ram değişmeme rağmen olmuyor olmuyor, siz siz olun X99 dan uzak durun. Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar, elimde ses kartı olarak Creative X-fi titanyum fatality pro harici ses kartı var, şu an ise anakartın onboard ses kartını kullanıyorum yani hangisi daha iyi dir ses yönünden x-fi takıp kullanayımmı yoksa onboard devam mı edeyim?
  • Son bios güncellemesiyle bayaa bir stabil hale geldi. bios 2001
  • Merhaba arkadaşlar bendede Rampage V extreme anakar vardı bende aynı sorunlardan dolayı 2 kez anakartı değiştim 3 ayrı farklı ram markası ile değiştim farklı marka anakart aldım ama sorunum hiç değişmedi bilgisayar sürekli ram hatası veriyor resetliyor işlemci 5930 k değişmediğim tek parça işlemci kaldı sorunun işlemciden olma olasılığı var mı yoksa sorun nerde bu gerçekten çok ciddi bir sorun bunları test etmeden seri üretime sunduklarını sanmıyorum sonuç olarak x99 gerçekten sorunlu bir seri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.