Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Technics

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

Control center için skin

http://zaom.deviantart.com/art/Xonar-DX-Audio-Center-Skin-by-Zaom-290821076

adresinden çektikten sonra

C:\Program Files\UNi Xonar Audio\Customapp daki skin klasörünün yedeğini alın sonra silip yerine koymanız yeterli

Çok teşekkürler. Hep aynı görüntüden sonra değişiklik güzel oldu. Yalnız bilgisayarı reset atmadan aktif olmadı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian
    Çok teşekkürler. Hep aynı görüntüden sonra değişiklik güzel oldu. Yalnız bilgisayarı reset atmadan aktif olmadı bende.

aslında üşenmesem bende yapmak istiyorum skin ama vaktim yok ona ayırmaya bu aralar pek
    güle güle kullan dostum
  • mrb, elimde auzen xplosion opamp mod'lu ses kartı var. aceba Asus Xonar D2 geçsem ne derece değişim olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilhm -- 9 Eylül 2013; 17:17:12 >
  • merhaba arkadaşlar öncelikle topik iyi olmuş gelelim soruma ben asusun xonar u7 usb kartıyla ilgileniyorum ama nette doğru düzgün ne inceleme nede satılan bir yer gördüm inceleme var ama işte öylesine amazonda şatısşını gördüm türkiyeye ne zaman gelir nasıldır hakkında bilgisi olan üstadlardan yardım bekliyorum ben müzik için kullanacağım birde ara sıra plak kayıt edeceğim şimdiden herkese teşekkürler
  • Öncelikle bu faydalı konuyu açan arkadasa çok teşekkürler.
    Sorum şu , bu kartlar oyunlarda a/v reciverımdan dts veya dolby ses almama yarar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sennheiser pc 350 kulaklığım var ses kartı almam lazım.. sadece oyunlar için en yüksek kaliteyi hangi kart verir öneriniz nedir?
    1: CREATIVE SB ZX PCI-E SES KARTI
    2: CREATIVE SB Z PCI-E SES KARTI
    3: asus xonar phoebus

şimdiden teşekkürler cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 28 Eylül 2013; 11:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilhm

mrb, elimde auzen xplosion opamp mod'lu ses kartı var. aceba Asus Xonar D2 geçsem ne derece değişim olur?

kartınız güzel bir kart, creative in eskileri olsa hemen geçin derdim ama modlu kartınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba arkadaşlar öncelikle topik iyi olmuş gelelim soruma ben asusun xonar u7 usb kartıyla ilgileniyorum ama nette doğru düzgün ne inceleme nede satılan bir yer gördüm inceleme var ama işte öylesine amazonda şatısşını gördüm türkiyeye ne zaman gelir nasıldır hakkında bilgisi olan üstadlardan yardım bekliyorum ben müzik için kullanacağım birde ara sıra plak kayıt edeceğim şimdiden herkese teşekkürler

Vallaha ben 5-6 sene bekledim istediğim modellerin gelmesini, şuan geliyor kısmen asus ses kartları artık eskiden hiç yoktu, ancak tamamen distribütörün keyfiyle alakalı bir durum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: tbred

Öncelikle bu faydalı konuyu açan arkadasa çok teşekkürler.
    Sorum şu , bu kartlar oyunlarda a/v reciverımdan dts veya dolby ses almama yarar mı?

katılımınız için sizlere de teşekkürler
    biraz daha ayrıntı verirseniz misal marka, model ve bağlantı trafiğiniz nedir yazarsanız bildiğim kadarıyla öneride bulunmaya çalışabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

arkadaşlar sennheiser pc 350 kulaklığım var ses kartı almam lazım.. sadece oyunlar için en yüksek kaliteyi hangi kart verir öneriniz nedir?
    1: CREATIVE SB ZX PCI-E SES KARTI
    2: CREATIVE SB Z PCI-E SES KARTI
    3: asus xonar phoebus

şimdiden teşekkürler cevap için

Bire bir kıyaslama imkanım olmadı ancak şöyle cevap vereyim eski creativeleri beğenemedim hiç bir zaman. Ancak Asusun bu sektördeki çıkışına karşılık verebilmek adına geliştirdiği yeni modelleri başarılı görünüyor. Phoebus kullananlar çok çok memnunlar genelde hemen her Asus ses kartı kullanıcısı gibi, en azından sürücü sorunu yaşamayacaklarını bilerek ses kartı alıyorlar.

Creative in yeni kartları güzel ancak her dönem iyi kartlar çıkartmış olsa da kendince Creative o karta 1 sene sonra sırtını dönmekte üzerine marka yok Dünyada. Sonra ama ben kart almıştım sizden deyip ortada kalıveriyorsunuz. Sırf bu sebepten dolayı bile ben Asus alırdım. Benim şahsi görüşüm bu tabii..

• yazılım desteğide çok önemli fakat phoebus özellikle müzik testlerinde creative zx ve zxr gibi kartların altında bir performans sergiliyor diye biliyorum.. her ne kadar ağırlıklı olarak oyun için kullanıcak olsamda müzik perormansıda önemli olmalı... oyunlar içinse karşılaştırmalarını bulamadım nette

@Technics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 28 Eylül 2013; 12:11:15 >
  • quote:

yazılım desteğide çok önemli fakat phoebus özellikle müzik testlerinde creative zx ve zxr gibi kartların altında bir performans sergiliyor diye biliyorum.. her ne kadar ağırlıklı olarak oyun için kullanıcak olsamda müzik perormansıda önemli olmalı... oyunlar içinse karşılaştırmalarını bulamadım nette

@Technics

ben güncel testlerden öte bahsettiğiniz kartları deneyimleyen kullanıcılara sormanızı öneririm. Testler güvenilir bir siteye aitse sıkıntı yok ancak bu dönemler paralı ve yanlı advertorial testlere çok yer veriliyor. Yanıltıcı olabilir.

Ben şuan Hdav kullanıyorum, geçmiş deneyimlerim şuan önyargı oluyor biraz, bu sebeple Creative'in uzun süre elimde ki karta eş değer performansta ses kartı çıkartacağına pek inanmıyorum, ama bu dediğim gibi benim deneyimlerimle yaptığım bir öngörü biraz. HDAV dengeli kullanım vaadeden bir ses kartı, D2 serisi de öyle, ama Phoebus dediğiniz kart bariz oyun kartı olarak lanse ediliyor. Oyunlarda inanılmaz iyi olduğunu biliyorum fakat müzik ve film konusunda ne durumda kullanıcısı olan arkadaşlarımız var başlıkta umurbey gibi kendilerine danışmanız daha doğru olur.

Her ne alırsanız alın, çok iyi araştırın, ve sonucu bizlerlede paylaşın unutmazsanız.

• forumda asus phoebus satan bir kişi vardı birs üre önce... satış nedeni ise , creative zx-r ye geçmesi oldunu belirtmişti nedenini sorduğumda ise özellikle müzik performansı olarak zx r nin iyi olduğunu söylemişti.. bakalm araştırmalarım hala devam ediyor.. fakat aklımda creative zx almak var gibi hayırlısı artık.. buradanda ürünü aldıktan sonra tabikide belirtirim deneyimlerimi paylaşırım ürünle ilgili olarak..

@Technics
  • quote:

forumda asus phoebus satan bir kişi vardı birs üre önce... satış nedeni ise , creative zx-r ye geçmesi oldunu belirtmişti nedenini sorduğumda ise özellikle müzik performansı olarak zx r nin iyi olduğunu söylemişti.. bakalm araştırmalarım hala devam ediyor.. fakat aklımda creative zx almak var gibi hayırlısı artık.. buradanda ürünü aldıktan sonra tabikide belirtirim deneyimlerimi paylaşırım ürünle ilgili olarak..

@Technics

İşte şuan o kullanıcıyı bulup karşılaştırmasını sorun bence, aradığımız cevaplar onlar..
    gayet güzel bir kart, Creative'in kedi olalı fare tuttuğu kart :D, alırsanız hayırlı olsun size de şimdiden.
  • creative zx-r çok pahalı ben biraz daha fiyat performans odaklı olması açısından creative zx düşünüyorum bakalım ne olacak

@Technics
  • quote:

quote:

biraz daha ayrıntı verirseniz misal marka, model ve bağlantı trafiğiniz nedir yazarsanız bildiğim kadarıyla öneride bulunmaya çalışabilirim.

Kenwood 5050D

Optical kablo ile ses kartından A/V receivera bağlayacağım.

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    asus phoebus tavsiye olunur. oyunda seslerin yönü bile bariz belii oluyor. müzik konusunda ise dolby home theater yazılımı gayet başarılı z5500 de güzel gidiyor :D
  • quote:

creative zx-r çok pahalı ben biraz daha fiyat performans odaklı olması açısından creative zx düşünüyorum bakalım ne olacak

@Technics

Bende aynı çıkmaz içerisindeyim bayadır da bir araştırma yapıyorum.
    Oyundan ziyade benim için müzik performansı önemli ama oyun performansı da kötü olmamalı.
    Aynen sizin gibi Bende ZX düşünüyorum fakat yabancı sitelerde de karşılaştırmalı bir test göremedim.

Donanımhaber de video yapılmış ama kartların tanıtımı gibi olmuş karşılaştırmalı ve detaylı bir test beklerdik.
  • quote:

quote:

quote:

Kenwood 5050D

Optical kablo ile ses kartından A/V receivera bağlayacağım.

cihazınızı inceledim, stx ile yapılabilir belki ancak diğerleriyle olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

creative zx-r çok pahalı ben biraz daha fiyat performans odaklı olması açısından creative zx düşünüyorum bakalım ne olacak

@Technics

Bende aynı çıkmaz içerisindeyim bayadır da bir araştırma yapıyorum.
    Oyundan ziyade benim için müzik performansı önemli ama oyun performansı da kötü olmamalı.
    Aynen sizin gibi Bende ZX düşünüyorum fakat yabancı sitelerde de karşılaştırmalı bir test göremedim.

Donanımhaber de video yapılmış ama kartların tanıtımı gibi olmuş karşılaştırmalı ve detaylı bir test beklerdik.

yeni seriler hariç Creative markasının hemen hemen tüm ailesini kullanan birisi olarak yeni nesil kartlarını takdir ettim, hatta ben de bir ara niyet ettim test etmek için. Ancak yoğunluktan imkan bulamadım.

Benim ses kartı tercihimi belli eden kriterlerim % 80 Müzik %15 Film %5 oyun, bu bağlamda bana göre Asus ses kalitesi konusunda açık ara öndeydi ben 5 sene önce Asusa bulaştığımda, 2 sene önce de öyleydi, şuan deneyemediğim için yeni seri ile karşılaştıramıyorum, deneyimlerimden müzik konusunda daha iyi olacağını tahmin ediyorum Asus'un, Bu yönde tercihimi kullanıp önce D2 aldım sonra pci-x arabirimi yüzünden HDAVa geçtim, bana şuan kartını 700 e sat dese birisi vermem :) inanılmaz memnunum, ha bir de satarsam bulamayacağımı da biliyorum :D O yüzden keremin abinin de dediği gibi aslolan sizi tatmin edendir bu ses kartlarında. Deneyimleyenlerle konuşup araştırıp, sizi üzmeyecek bir seçim yapın..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.