Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum
  • Hocam büyük bir hatadan kyl payy döndüm. Asus Xonar D2 PCI slotu giri?i destekliyor, ben bunu biliyordum ancak kafam ?imdi dank etti açykçasy, yeni anakartlaryn ço?unda bu giri? yok bildi?im kadaryyla. Zaten Asus Xonar D2 ve D2X hiçbir yerde kalmamy? Türkiye'de. Yurt dy?yndan veya 2.el almakta istemiyorum. Ara?tyrdym biraz daha, sizin verdi?iniz ses karty kar?yla?tyrma sitesinede göz attym. DSX 'i gözüme kestirdim baktym stoklara bir sitede buldum. Ben çok profesyonel bir insan de?ilim, sizce beni memnun eder mi Asus Xonar DSX?

Ayryca sanyrym bu kart W8.1 'de de herhangi bir problem ya?atmaz bana? Yleride W9 gelecek orada bir sykynty ya?atma ?ansy var my? Te?ekkür ederim.

Bu arada Asus Xonar Phoebus'a da rastladym o da var ancak o kartyn yazylymsal olarak büyük sykyntylary oldu?u söyleniyor. Bunun hakkynda bir bilginiz varsa aydynlatabilir misiniz beni?
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    :) iyi bari ucuz atlatmışsınız, dx serisinden başka kartlar bulabilirseniz alın yoksa onu da alabilirsiniz ;)
  • xonar dx kartimi kasadan cikartirken bir kapasitor takilip yerinden koptu.
     << Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> << Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

zar zor lehimledim ama icime pek sinmedi. bu smd kapasitor kodlarinin ne anlama geldigini bilen var mi?
    98
    100
    ela
    yaziyor. kac uf/v kapasitor alsam olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

xonar dx kartimi kasadan cikartirken bir kapasitor takilip yerinden koptu.
     << Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> << Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

zar zor lehimledim ama icime pek sinmedi. bu smd kapasitor kodlarinin ne anlama geldigini bilen var mi?
    98
    100
    ela
    yaziyor. kac uf/v kapasitor alsam olur acaba?

mikrofarat olarak geçer elektronikçilerden bulabilirsin göster elektronikçiye aynısından yada 1 fazlasını alabilirsin farketmez 25 krş falandır

• positroN P kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, en basitinden bir elektronikçiye lehimletin alacağınız kapasitörü. sizideki teknik parçalarla bundan daha iyisi zor yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

geçmiş olsun, en basitinden bir elektronikçiye lehimletin alacağınız kapasitörü. sizideki teknik parçalarla bundan daha iyisi zor yapılır.

Merhaba hocam bir sorum olacaktı
    Sound Blaster ZX mi almalıyım yoksa
    Asus Rog Xonar phoebus mu almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

Merhaba hocam bir sorum olacaktı
    Sound Blaster ZX mi almalıyım yoksa
    Asus Rog Xonar phoebus mu almalıyım?

Sb serisinin zx ini çok beğenmiştim ben, phoebus hakkında çok farklı şeyler söyleniyor. bu konuda şunu bunu al demem pek doğru olmaz, ancak xonar serisi benim için efsane ses kalitesi olarak sadece bunu söyleyebilirim.
  • Millet Elimde Ne yazık ki kullanamadığım Essence STX'im var. Z-906 da film konusunda bir şekilde sorun yaşamasam da oyunlara gelince istediğim gibi olmuyor ne yazık ki. Bu ses kartı tamamen profesyonel müzikle ilgilenmek isteyenlere olmuş. Ben bunu aldıktan sonra fark ettim :(

Kartı bir D2 veya D2x ile takas etmeyi düşünüyorum. Veya THX onaylı bir ses kartı ile. Fikri olan veya takas düşünen buyursun :)
  • gecmis olsun diyeyim. seni paklayacak kart dusundugun gibi d2'dir.mesaji 1 hafta once gondermis olsaydin takasa girerdim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Xonar kullanıcıları.

Ben de Xonar DS modelini kullanıyorum. Karttan çok memnunum, TR de olsa D1 modelini alacaktım ama maalesef bulamadım.

Sormak istediğim birşey var. Ses ayarları nasıl olmalı. Örnekleme hangi değerde kullanmalıyız. Hi-Fi açık olmalı mı. 2+1 için ses kanalını 2 kanal olarak mı kullanmalıyım. 6 kanal kullanırsam ses çok daha güçlü geliyor. (Ses kanalı 6 Kanal, Analog çıkışı 2 Hoparlör şekilde.) Bu şekilde ayarlamam ses kalitesini nasıl etkiler.

Yani bana kısacası ideal ayarlar lazım :)

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhabalar... Ben önümüzdeki zamanlarda Asus Xonar D2??? Ses kartı almayi düşünüyorum.. ANCAK İnternette baktığımda D2,D2X,D2X/PM2,v.b.v.b.v.b Çeşitleri varmış.. Bunlardan hangisi en son çıkan oluyor, ve aralarinda ne fark var lütfen anlayan anlatabilir mi.. Creative denen çöpe para vermek istemiyorum ve Asus Xonar kullanmak istiyorum.. Benim şuan doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var.. Kesin olarak D2 serisi bi kart alacağım ama hangisi..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Eylül 2014; 16:43:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar merhabalar... Ben önümüzdeki zamanlarda Asus Xonar D2??? Ses kartı almayi düşünüyorum.. ANCAK İnternette baktığımda D2,D2X,D2X/PM2,v.b.v.b.v.b Çeşitleri varmış.. Bunlardan hangisi en son çıkan oluyor, ve aralarinda ne fark var lütfen anlayan anlatabilir mi.. Creative denen çöpe para vermek istemiyorum ve Asus Xonar kullanmak istiyorum.. Benim şuan doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var.. Kesin olarak D2 serisi bi kart alacağım ama hangisi..???

Selamünaleyküm

Bildiğim kadarıyla anlatayım.Bu kart iki model: D2 ve D2X.
    D2 PCI slotuna uygun. D2X PCI-E slotuna uygun. Kart aynı, ses ve özellikleri aynı ama anakartta takilan slot farklı. Sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,

ürünler Vatan stoklarına girmiş ve webe de açılmış.

bilginize

http://www.vatanbilgisayar.com/asus/ses-karti/
  • gerschenkirschen kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş olaya bak ya... Pazartesi günü Topkapı vatan computere Modem almaya gittiğimde reyondaki çalışana sormuştum asus ses kartları neden gelmiyo diye.. Ve banada Aynen asusla anlasmamiz yok asus ses kartları geçmişte gelmişti bi daha hiç gelmeyecek demişti.. Daha üstünden 5 gün geçmişken şimdi asus ses kartı satiyolar.. Kendilerinden haberleri yok adamlarin..

Arkadaşlar xonar d2 bulamazsam DSX düşünüyorum aramızda kullananlar var mi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vay arkadaş olaya bak ya... Pazartesi günü Topkapı vatan computere Modem almaya gittiğimde reyondaki çalışana sormuştum asus ses kartları neden gelmiyo diye.. Ve banada Aynen asusla anlasmamiz yok asus ses kartları geçmişte gelmişti bi daha hiç gelmeyecek demişti.. Daha üstünden 5 gün geçmişken şimdi asus ses kartı satiyolar.. Kendilerinden haberleri yok adamlarin..

D2 ile DSX arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

quote:

Selamünaleyküm

D2 PCI slotuna uygun. D2X PCI-E slotuna uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

quote:

Selamünaleyküm

ama benim bahsettiğim aynı kart değil. biri d2 diğeri dsx. bir bak istersen.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-ds-71-pci-ses-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-dsx-71-pci-express-ses-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronica -- 27 Eylül 2014; 22:33:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

quote:

Selamünaleyküm

ama benim bahsettiğim aynı kart değil. biri d2 diğeri dsx. bir bak istersen.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-ds-71-pci-ses-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-dsx-71-pci-express-ses-karti.html

Haklısın. Dsx' i D2x gibi okudum. Bildiğim kadarıyla dsx , d2 ayarında değil. dsx giriş, d2 orta seviye bir kart. . Ayrıca Dsx Low profil bir kart. Eğer slim bir kasanız varsa tavsiye edilebilir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.